| ||||||||||
|
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var faydası görüyoryum ama telkinleri duymak istiyorum kısık sesle dahi olsa Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız herkeze merhaba arkadaşlar ben faydasını görüyorum yavaş yavaş tabi belki bir tür şartlanmadan doğan olaydır diye sormadan edemiyorum kendime yani anlıycanız kısık sesle dahi olsa bu sesleri duyabileceğimiz bi proğram yokmu bu konuyla ilgilenen arkadaşlar muakkak olmuştur eskilerden bana bi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var telkin cd indir izle İstanbul Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var nerededir kimdir Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var hipnoz Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 0
1 Mesajina 4 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() herkeze merhaba arkadaşlar ben faydasını görüyorum yavaş yavaş tabi belki bir tür şartlanmadan doğan olaydır diye sormadan edemiyorum kendime yani anlıycanız kısık sesle dahi olsa bu sesleri duyabileceğimiz bi proğram yokmu bu konuyla ilgilenen arkadaşlar muakkak olmuştur eskilerden bana bi cevap ataralarsa sevinirim saygı ve sevgiler ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 9
11 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bnde şiddetLe aynı şei istiorum ve bnde teLkinLeri duyamadıqım için şartLandıqımdan doLayı deişim oLduqunu düşünmeye başLadm çok güzeL cok faydaLı bişi yapmışLar cok saoLsunLar ama ben teLkinLeri okumak deiLde duymak istiorumm...
__________________ Cehennemin kapıLarını aç, sonsuz karanLıkLarından bize geL ve biz kardeşLerini baqrına bas! |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Arkadaşlar içeriği öğrenmek istiyorsanız sitede mevcut telkinlerin içinde ne geçtiği...ama ben sesli olarak duymak istiyorum diyorsanız adobe audition dı sanırım tam emin değilim yani yazılımlar var telkinle müziği ayırmak için...
__________________ -Want2wiN- ![]() ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
11 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() çok saoL ya ben proqramın tam ismini araştırıp öqrensem ii oLacak çünkü teLkinLeri duymak istiorum okumak deeeL :D :D
__________________ Cehennemin kapıLarını aç, sonsuz karanLıkLarından bize geL ve biz kardeşLerini baqrına bas! |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhabalar .. telkinleri duymak istiyorum derken bu şekilde telkinleri dinlemeyi düşünüyorsanız eğer o zaman subliminal telkinleri ayıracağım diye uğraşmanıza gerek yok ki.. subliminal olmasının sebebi bilinç düzeyinde değiştirmek istediğimiz konulara direnç gösterdiğimiz içindir.. (telkinleri duyamıyorum rehber bölümümüzde daha ayrıntılı yanıtlarımızı bulabilrisiniz) burada subliminal olarak yayınlanan telkinlerin benzerleri seslendirilmiş olarak farklı çalışmalar altında piyasada ya da web de bulabilirsiniz.. meditasyon imgeleme hipnoz kişisel gelişim cd leri olarak geçmektedir.. onlardan edinerek dinleyebilirsiniz.. içeriğe güvenmiyorum içinde gerçekten dediğiniz şeyler mi var bunu kontrol etmek istiyorum diyorsanız araştırma sonuçlarınızı sayfalarımızda görmek isteriz.. sevgiler.. ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() | ![]() gercekten de bu merakım fazLa araştırma yapmadıqımdan kaynaklanıo sanırım çünkü burasıyLa çok yeni tanıştım çok faydaLı seyLer oLduqunu düşünüüorum.. yorum ve açıkLama için teşekkürLLerr..
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 34
20 Mesajinıza toplam 74 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ben daha açıklayıcı olmanızı beklerdim shamanic. bize microfonu takın bu telkinleri önünüze alın bir programda müziği çalarken diğer tarafta kayıt edin daha sonra bunları mp3 şekline dönüştürün ve günlük olarak dinleyin deseniz ne kadar memnun olurdum anlatamam |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Istanbul
Tesekkür: 193
137 Mesajinıza toplam 995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Hipnotronik, bu dediğini uygulamaktan seni alıkoyan nedir :)
__________________ Benim için zor yoktur. İmkansız ise biraz zaman alır.. |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
20 Mesajinıza toplam 74 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
![]() | ![]() ya baktım baktımda sizde bakın gelişmiş aramaya gelip nickiniz bölümüne hipnotronik yazın bi bakın ya yazdığım konuyu kapatmışım benden sonra kimse mesaj yazmamış.. kazandibimiyim neyim :D |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var faydası görüyoryum ama telkinleri duymak istiyorum kısık sesle dahi olsa Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız herkeze merhaba arkadaşlar ben faydasını görüyorum yavaş yavaş tabi belki bir tür şartlanmadan doğan olaydır diye sormadan edemiyorum kendime yani anlıycanız kısık sesle dahi olsa bu sesleri duyabileceğimiz bi proğram yokmu bu konuyla ilgilenen arkadaşlar muakkak olmuştur eskilerden bana bi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var telkin cd indir izle İstanbul Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var nerededir kimdir Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var hipnoz Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var kuantum düşünce kitap haberi