| ||||||||||
|
Müzik Aletleri ve Telli Çalgılar CafeCaprisse'de Canlı performans Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Gitarcı-Serkan Grup Divane Grup Düş - Cevat Öztürk ve dahası.. http://91.191.161.19:2000/listen.pls Dinleyebilirsiniz.. ;) Reklam gibi oldu ama olsun :P...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telli Çalgılar telkin cd indir izle İstanbul Telli Çalgılar nerededir kimdir Telli Çalgılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telli Çalgılar hipnoz Telli Çalgılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telli Çalgılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telli Çalgılar kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Gitarcı-Serkan Grup Divane Grup Düş - Cevat Öztürk ve dahası.. http://91.191.161.19:2000/listen.pls Dinleyebilirsiniz.. ;) Reklam gibi oldu ama olsun :P
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ [size=15pt]& Kafayı yormam sonuna Bakmam Ben Adam olmam &[/size] |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
7 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() yapacağınız işlemi kısaca anlatıyorum ve dinliyosunusuz (: Şuan canlı Performan Devam ediyor... ;) Sadece iki işlem .. 1 ![]() 2 ![]() verdiğim linki kopyala yapıştır yaptıktan sonra open yapıp yayına kulak kabartabiliyosunuz super
__________________ [size=15pt]& Kafayı yormam sonuna Bakmam Ben Adam olmam &[/size] |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tesekkür: 1
152 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Sizleri davet ettiğim yerdeydim koştuk, ![]() ![]() ve hani muhasebe için alındığım işyerinden ayrılmıştım ya istediğim pozisyon için tekrar çağırıldım yarın başlıyorum ![]() ![]() ![]() uyuyamazsam uğrarım:)
__________________ Uçurtmalar, rüzgar kuvvetiyle değil, bu kuvvete karşı uçtukları için yükselirler... |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
152 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ha bişey sorcaktım alakasız oldu önceki :) Bu linkteki radyo mu anlayamadım dusun
__________________ Uçurtmalar, rüzgar kuvvetiyle değil, bu kuvvete karşı uçtukları için yükselirler... |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
![]() | ![]() Kimse yanıtlamamış ben de kendi kendime takılayım ![]() Bu gün ilk iş günüm çok güzel geçti.Ben onlara kısa sürede ısındığım gibi onlar da ısınmış olcak ki tekrar başlamama çok sevindiler.Büyük bir şirket ve kariyer vaadediyo ve çok iyi referans olacak bana kalırsam.Biraz yoruldum. Aynen bıraktığım gibiydi işler sevindim biraz hin hin ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
22 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bugün benim ilk iş günüm. Eski işyerimde tekrar çalışmaya başladırm. Askerlikten önceki. Ben iş aramadım. Onlar beni çağırdı. Benim orada çalışmak gibi bir niyetim de yoktu. Ama onlar çağırdı. Ben de söyledim fiyatı onlar söyledi fiyatı ehh! dedim. İşler aynen bıraktığım gibi. Hep olduğu gibi vasattı. Arkadaşlar askerden önce olduğu gibi beni yine sıcak karşıladılar. Ama huzursuzlukları had safhadaydı. Malum para hikayeleri. Maaşlar geç yatıyor, zam daha yapılmamış. Kaynayan bir kazan açıkçası. Ben bir müddettir uzakta olduğum için şimdilik dışarıdan seyrediyorum. Ama onları da anlıyorum. Ben de para alamadığım takdirde grubun önünde flamayı taşırım artık. Burayı uzun vadeli düşünmüyorum. Büyük bir şirket değil. Referans olur mu orasını bilmem. etterna_ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() | ![]() Ne tesadüf ![]() Gene korkunçsun bu gün Korkunç 44
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) | |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
![]() | ![]() Çok teşekkür ederim canım arkadaşım ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
111 Mesajinıza toplam 419 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() etterna işinde başarılar dilerim herşey gönlünce olsun ![]()
__________________ çareSİZseniz çareSİZsiniz |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Müzik Aletleri ve Telli Çalgılar CafeCaprisse'de Canlı performans Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Gitarcı-Serkan Grup Divane Grup Düş - Cevat Öztürk ve dahası.. http://91.191.161.19:2000/listen.pls Dinleyebilirsiniz.. ;) Reklam gibi oldu ama olsun :P...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telli Çalgılar telkin cd indir izle İstanbul Telli Çalgılar nerededir kimdir Telli Çalgılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telli Çalgılar hipnoz Telli Çalgılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telli Çalgılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telli Çalgılar kuantum düşünce kitap haberi