08-05-2007, 09:48 PM
|
#13 (permalink)
|
Çevirmen
Tesekkür: 0
90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: CafeCaprisse'de Canlı performans
Bu olayın bır benzerı benım de basıma geldı 2004 senesınde, o zaman dedım kı ıcımden gun olacak bu ıslerden ben sorumlu olacagım demıstım kendı kendıme. Hırslanmaktan cok azmetmeyi hedeflersenız ıcınızde ofke bırıkmez.. cunku ben basta hırs yapmıstım ve bu hırsımdan dolayı 4 sene once agır bır depresyon gecırdım, yaklasık 4 ay calısamaz duruma geldım.. aynı fırma bu tatsız durumdan sonra benı tekrar ıse cagırdı, o olayın uzerınden 5 ay gecmıstı ve bır oncekı maasımın 2,5 katı maasla ıse alındım...1 sene sonrası ıse aldıgım maasın cok daha ustunde bır maasla yurtdısına gonderdıler ...cunku sıze oldugu gıbı basta benı kaale almayanlar benım ıs gucume ve bılgıme muhtac duruma gelmıstı.. sımdı ıse bunun zevkını yasıyorum benı tekrar gerı cagıran fırma benı ısten cıkardı :) , sebebi oyle sacma kı... aslında onlar benı cıkarmadı . Ben artık hayatımda ne yapmak ıstedıgımı secmıstım..ıcımde bır ofke var mı HIC YOK aksıne bır de yuklu bır tazmınat, servet verseler kazanılmayacak ıs tecrubesı ve de hayat tecrubesı kazandım.. davranısımı degıstırdıgımde kazanan ben oldum... tek kazanclı oldugum nokta her gun ısıme ıs yerı sahıbı dusuncesıyle gıttıgım ıcın ısımı kendı ısım gıbı gordum, musterılerım de benı ıs sahıbı gıbı gorduler, sımdı kendı ısımı yapıyorum.. cok ezıyet cektım ama sımdı meyvalarını toplama zamanı...darısı basınıza dıyorum... sıze yapılan davranısları umursamayın, telkınlerın sıze yardımcı olduguna emınım, ben de ıkı hafta once dalgalanma seklınde haksızlıga ugradıgımı dusunuyordum ama sımdı gectı... sevgiler |
| |