16-03-2011, 11:26 PM
|
#6 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Paylaşımlara cevaplar ve yorumlar Merhaba arkadaşlar,
Bana göre eksik bir anket olmuş. Ama olsun. Önem verdiğim öğeleri sıralayayım. İçeriği olmayan, sadece smileyden oluşan ya da paylaşım için teşekkürler şeklinde anlam ifade etmediğini ve kalabalık yarattığını düşündüğüm (teşekkür butonu olduğu için) mesajlar yazmak yerine teşekkür butonunun kullanılması... Eğer konuya yanıt verilmek isteniyorsa birkaç cümleyle de olsa mesajların zenginleştirilmesi daha uygun oluyor. Bunun yanında imla ve yazım kurallarına dikkat edilmesini de önemsiyorum. Yine gif ve resim kullanımının paylaşımların kalitesini ve okunulabilirliğini artırdığını düşünüyorum.
Bir de açıklaması mevcut olan bir konuda 45 kere aynı sorunun sorulması ve yanıt alınmaya çalışılmasını yakışıksız buluyorum. Hele bir de mevcut olan konunun içine aynı konuyu ekleyip mevcut olduğunu anlamayanlara şok oluyorum. Okumuyorsun bari yorum yapma diyesim geliyor. Bu anlamda konuların okunarak yanıtlanması da çok önemli. Yaa canım öyle şey olur mu? Hiç konu okunmadan yorum yapılır mı? demeyin. Çok gördüm çünkü...
Sevgiler. |
| |