Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Testler ve Anketler

Uyarılar

Testler ve Anketler İlginç, Eğlendirici, Öğretici Test ve Anketler

sevildiğinizi nasıl hissedersiniz?

Serbest Kürsü ve Testler ve Anketler sevildiğinizi nasıl hissedersiniz? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Xarmaşık dostum senin bir sıkıntın mı var?? Bizimle paylaşabilirsin canını sıkan herşeyi :)...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Testler ve Anketler telkin cd indir izle İstanbul Testler ve Anketler nerededir kimdir Testler ve Anketler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Testler ve Anketler hipnoz Testler ve Anketler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Testler ve Anketler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Testler ve Anketler kuantum düşünce kitap haberi

Anketimiz: sevildiğinizi nasıl hissedersiniz?sizin öncelikli sevgi diliniz hangisi?
a) Onaylayıcı sözler 12 19.67%
b) Armağan 2 3.28%
c) Hizmet davranışları 9 14.75%
d) Nitelikli beraberlik 27 44.26%
e) Tensel temas 11 18.03%
Katılımcı sayısı: 61. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

sevildiğinizi nasıl hissedersiniz?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-04-2010, 08:21 PM   #51 (permalink)
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: sevildiğinizi nasıl hissedersiniz?

Xarmaşık dostum senin bir sıkıntın mı var?? Bizimle paylaşabilirsin canını sıkan herşeyi :)

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-04-2010, 09:42 PM   #52 (permalink)
Teğmen

Xarmaşık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 105
80 Mesajinıza toplam 383 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Xarmaşık has a spectacular aura aboutXarmaşık has a spectacular aura aboutXarmaşık has a spectacular aura about

Alıntı:
nsmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Xarmaşık dostum senin bir sıkıntın mı var?? Bizimle paylaşabilirsin canını sıkan herşeyi :)
Bi sıkıntım olmasa burda olmazdım da neden sordun şimdi bunu yazılarımda bi sıkıntı mı sezinledin??
Xarmaşık isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-04-2010, 12:39 AM   #53 (permalink)
Binbaşı

1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all

Alıntı:
Xarmaşık Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bi sıkıntım olmasa burda olmazdım da neden sordun şimdi bunu yazılarımda bi sıkıntı mı sezinledin??
Avatarın, imzan, yazdıkların. . Sığınacak liman arayan bi gemi olduğun hissi canlandı, zihnimde Hani, neye ihtiyacın olursa buradayııızz Eee,, ne demişleeerr: sıkıntılar paylaştıkçaa; goes to the Cinemaa Haberin olaa
Alt 08-04-2010, 03:04 PM   #54 (permalink)
Teğmen

Xarmaşık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 105
80 Mesajinıza toplam 383 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Xarmaşık has a spectacular aura aboutXarmaşık has a spectacular aura aboutXarmaşık has a spectacular aura about

Alıntı:
nsmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Avatarın, imzan, yazdıkların. . Sığınacak liman arayan bi gemi olduğun hissi canlandı, zihnimde Hani, neye ihtiyacın olursa buradayııızz Eee,, ne demişleeerr: sıkıntılar paylaştıkçaa; goes to the Cinemaa Haberin olaa
İyi anlamışsın sağol eksik olma Sıkıntılarımı çözmek için burayım.. İnşallah doğru limana gelmişimdir Bu arada şu sözü de ilk duyuyorum
Xarmaşık isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-04-2010, 03:30 PM   #55 (permalink)
Binbaşı

Öyle bi söz yok :P:P Herşey gönlünce olsun, bence rastlayabileceğin en doğru yer İyiki varsın :)
Alt 08-04-2010, 05:04 PM   #56 (permalink)
Üsteğmen

Megavolt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,972
212 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Megavolt has a spectacular aura aboutMegavolt has a spectacular aura about

Şu "nitelikli beraberlik" olayını biraz açsak daha iyi olurdu galiba :))))))
neyi niteliyoruz anlamadımki :))))) anketin açık noktası gibi bişe olmuş %50 gayet iyi bi oran. Şimdi nitelikli beraberlikten ne anladığınızı da anlatırsanız daha çok sevineceğim hatta sevindim bile
Alt 10-04-2010, 12:38 AM   #57 (permalink)
Teğmen

doremifasolasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 525
131 Mesajinıza toplam 687 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
doremifasolasi is an unknown quantity at this point
Smile Cevap: sevildiğinizi nasıl hissedersiniz?

Alıntı:
Megavolt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şu "nitelikli beraberlik" olayını biraz açsak daha iyi olurdu galiba :))))))
neyi niteliyoruz anlamadımki :))))) anketin açık noktası gibi bişe olmuş %50 gayet iyi bi oran. Şimdi nitelikli beraberlikten ne anladığınızı da anlatırsanız daha çok sevineceğim hatta sevindim bile
nitelikli beraberlik:
karşılılı konuşma, göz temesı, ilgilenme, etkili dinleme gibi iletişim becerilerinin yoğun olduğu beraberlik diye anlıyorum.
neyi niteliyoruz? elbette beraberliği:)
neyle niteliyoruz? yukarıda saydığım iletişim becerilerine sahip olmakla niteliyoruz, burada bir nüansa dikkat çekmek istiyorum, geçmişte de söylemiştim, nitelikli beraberlik ve armağan bazen karışabilir şöyleki:
sevdiğinizin yanında olmanız ma sadece varlığınızla ona destek olmanız, onunla konuşmanasanız onu dinlemeseniz bile mesela o sınavda siz dışarda işte bu armağan davranışı varlığınızı ona armağan ediyorsunuz yada meselabirlikte sinemaya gitmek armağandır yani sadece mesainizi ona ayırmak armağan, hem mesainizi hem de dikkatinizi harcamak ve iletişim becerilerini yoğun kullanarak beraberliği kaliteli hale getirmek nitelikli beraberlik oluyor....
Alt 10-04-2010, 12:53 AM   #58 (permalink)
Üsteğmen

212 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Teşekürler Doremifasolasi , diğer seçeneklerin hepsinin toplamı oluyor yani :))))) Aslında ankete ilk katılanlardan biriyim ama geçen gün oranların arasındaki büyük fark biraz daha düşünmeye itti beni, nitelikli beraberlik= çekimserim gibi bi anlam çıkardım , yani düşünürsek kim iletişim tarzının nitelikli olmadığını söyler ki:)))))) o yüzden konuyu biraz açsak daha iyi olurdu diye düşünüyorum, belki ekstra seçenekler eklemek lazım bilemiyorum
Alt 07-05-2010, 11:54 PM   #59 (permalink)
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute

Bende açıklama yapma gereği hissettim şimdi :))

Konu Gary Chapman'ın Beş Sevgi Dili isimli kitabına göre açıldığı için 5 seçenek var.

Kitabı iki kere okumuş olmanın verdiği cesaretle konuyla ilgili bilgilerimi kısaca özetlemek istiyorum :))

Yazar insanların sevgiden anladıklarını 5 başlık altında toplamış. Bunları onay sözleri, nitelikli beraberlik, armağan alma, hizmet davranışları ve fiziksel temas olarak gruplandırmış.

İlk yoldan başlayalım. Sevgiyi ifade etmenin bir yolu karşımızdakine güzel sözler söylemektir. Takdir edersiniz ki güzel sözler duymak hepimizi çok mutlu eder. Ama kimimiz hep güzel sözler duymak isteriz. Kimimiz içinse bu çok da önemli değildir.

Burada sözü geçen onay sözlerinin de türleri var. Mesela cesaretlendirici sözler... Bazı konularda endişeli olabiliyoruz. Adım atmaktan korkuyor olabiliriz. Sevgi dili onay sözleri olan kişilerde bu tür sözler çok önemlidir. Kişinin potansiyelini ortaya çıkartabilmesi için sizin onu cesaretlendirecek sözler söylemenize ihtiyaç duyuyor olabilir. Bunu yaptığınız zaman belki de istekleri doğrultusunda adım atacak cesareti kendisinde bulacaktır.

Sevecen sözler... Sevgilimize umursamaz bir tavırla "Seni seviyorum" demek ile içten bir şekilde "Seni seviyorum" demek arasında fark vardır. Burada ses tonumuz ve tavrımız çok önemlidir. Bir de geçmişte karşılıklı yapılan hataların devamlı gündeme getirilmesinin size ve ilişkinize zarar vereceğini unutmayın. Hala aynı yolda yürüyorsanız bu birbirinize duyduğunuz sevgiden kaynaklanıyordur. İlişkinizi bu şekilde yıpratmayın.

Sevgi sözcüklerine ek olarak bir de özür dilemeyi bilmelisiniz :))

Alçakgönüllü sözlere gelince bu konu benim günlük yaşamdaki ilişkilerimde farkında olmadan insanlardan esirgediğim bir şeydi. Bu konuyu şu şekilde anlatıyor. Talep etmek ve rica etmek arasında fark vardır. Rica ettiğiniz zaman karşınızdakinin sizin için bir şey yapabileceğini onaylamış oluyorsunuz. Ancak isteklerinizi talep ederek dile getirdiğinizde bu karşı taraf tarafından küçümsenmek olarak algılanıyor. Kimseye ne yapması gerektiğini söylemenize gerek yok ama ricada bulunduğunuz zaman bunu yapması veya yapmaması konusunda onu serbest bırakıyorsunuz ve seçim yapmasına izin veriyorsunuz. Muhtemelen bu gibi bir durumda reddedilmezsiniz çünkü beraber olduğunuz kişi ricanıza sevgisinin bir ifadesi olarak olumlu yanıt verecektir.

Birde onay sözlerini dolaylı yollardan söyleyebilirsiniz. Eşinizle ilgili başkalarına güzel şeyler söylemeniz ve eşinizin başkasından bunu duyması onu mutlu edecektir. Ona verdiğiniz değeri hissedecektir. Onay sözleri ile ilgili aklımda kalanlar bu şekilde.

Gelelim nitelikli beraberliğe... Nitelikli beraberlikten kastedilen şey tüm dikkatinizi birbirinize vermektir. Yani eşiniz size bir şeyler anlatırken oturup maç izlemeniz veya tvda dizi izlemeniz nitelikli beraberlik değildir. Bu tabi oturup öylece birbirinize bakmanız anlamına gelmiyor. Birlikte bir şeyler yapmanız anlamına geliyor. Bu beraber olmaktan hoşlandığınız hissini verir.

Kaliteli bir sohbet nitelikli beraberliğin içinde önemli yere sahiptir. Birbirinizi anlayışa dayalı bir şekilde dinlemeniz, fikirlerinizi, isteklerinizi, duygularınızı birbirinizle paylaşmanız sevgi dili nitelikli beraberlik olan bir kişi çok önemlidir. Karşınızdaki kişiye sürekli ne yapması gerektiğini söylüyorsanız, onu dinlemiyorsanız, onu anlamaya ve anlayış göstermeye çalışmıyorsanız muhtemelen yazarın tabiriyle bir süre sonra sevgi deposu bomboş kalacaktır.

Konuşurken gözlerine bakmak, o sırada başka bir şeyle ilgilenmemek, ne hissettiğini anlamaya çalışmak, sözünü kesmemek ve hareketlerini gözlemlemek eşinizin size duygularını daha kolay ifade etmesini, hislerini anladığınızı düşünmesini ve tüm dikkatinizin onda olduğunu anlamasını sağlayacaktır.

Bir de konuşmayı bilmiyorsanız öğrenmeye başlasanız iyi olur.

Nitelikli beraberlik deyince akla ilk gelen şey heralde nitelikli faaliyetlerdir. Eğer eşiniz balık seviyor sizse balık sevmiyorsanız ve eşinizi balık restaurantına götürüyorsanız amacınız balık yemek değil sevdiğiniz insanın mutlu olacağı bir şey yapmaktır. Bu da sevginizin güzel bir ifadesidir.

Beraber paylaştığınız tüm deneyimleriniz hatırladığınız zaman sizleri o anlara tekrar götürecektir. Vücudumuz yemek yemeye nasıl ihtiyaç duyuyorsa mutlu bir evlilik için de bu gereklidir.

Armağan alma konusu ise oldukça anlaşılır aslında. Armağanlar karşımızdakine değer verdiğimizi, onu düşündüğümüzü gösterir. Sevgimizi ifade etmenin en somut örneğidir. Hediyenin ne olduğu önemli değildir. Çok büyük ve pahalı şeyler almanıza gerek yok. Dilerseniz kendinizde yapabilirsiniz. Paranız yoksa bahçeden kopardığınız bir çiçek bile eşiniz için çok kıymetli olacaktır. Hediyelerinizin değeri parayla değil, sevgiyle ilgilidir. Eğer aldığınız bir armağanı beğenmediyse sevgi dili armağan almak değil demektir.

Bir de eşinize kendinizi armağan edebilirsiniz. Eğer eşinizin size ihtiyacı olduğu bir anda yanında değilseniz bu onun için büyük bir hayal kırıklığı olabilir.

Hizmet davranışlarına gelelim bakalım. Sevgi dili hizmet davranışları olan biriyle beraberseniz sevginizi göstermenizin yolu hizmet etmektir. Ev işlerini yapmanız, evinizin temiz ve düzenli olması, çocuklarınıza bakmanız eşinize onu sevdiğinizi hissettirecektir. Tabi bunlar isteyerek yapıldığı zaman sevgi ifadesi olabilir. Genellikle toplumda yaygın olan bir düşünce ev işlerini kadın yapar şeklindedir. Eğer eşinizin sevgi dili hizmet davranışlarıyla bu şekilde düşünen beylerin de kalıplarını değiştirmeleri gereklidir.

Şimdi sınıflandırmadaki son unsur olan fiziksel temasa geldik. Bazı kişiler fiziksel temas olmadan sevildiğini hissedemez. Fiziksel temastan kastedilen şey sadece cinsellik olarak algılanmamalıdır. Sevginizi dokunarak gösterebileceğiniz gibi nefretinizi de bu yolla iletebilirsiniz. Eşinize dokunmak onu mutlu edebilir ama her dokunuş eşinizi mutlu etmeyebilir. Bu gibi durumlarda ısrarcı olmak sevgi ifadesi şeklinde algılanmaz. Sizin zevk alacağınızı düşünmeniz eşinizin de sizinle aynı şeyi hissedeceği anlamına gelmez.

Eşinizin kendini çok kötü hissettiği durumlarda teselli vermeye çalışmanız bir anlam taşımayabilir ama sarılmanız çok şey anlatabilir.

Tabi tüm bunlar çok karşılıklı duygular. Sevgimizin eşimiz tarafından hissedilmesini istiyorsak onun diliyle konuşmamız gerekiyor. Mesela sevildiğini fiziksel temas yoluyla anlayan bir insan eşinin sevgi dili bu değilse ve ne istediğini görmezden geliyorsa karşı taraf tarafından bu kullanılmak şeklinde yorumlanacaktır ve sizinle birlikte olmayı reddedecektir.

Neyse kısaca demiştim ama baya uzun oldu sanırım. Umarım faydalı olmuştur.

Sevgiler...
Alt 08-05-2010, 12:03 AM   #60 (permalink)
Üsteğmen

Çok güzel açıklamışsın Wampirella , oylamadan önce okunması gereken bi yazı :)))))

Sevgiler

Bookmarks