![]() |
Cevap: “Bu soru, Avrupa’da özel bir şirketin sınav elemesinde sorulan IQ sorusudur. Ben okur okumaz buldum arkadaşlar:..:“Len bu kağıt başıma çok işler açtı, başkasının da hayatını karartmasın' kağıtta yazılı olan cümle bu...parçada da açık bir şekilde söylenmiş...sanırım dikkati ölçen bir soru...sevgiler... |
Cevap: “Bu soru, Avrupa’da özel bir şirketin sınav elemesinde sorulan IQ sorusudur. peki bu sorunun doğru cevabını bilen biri yok mu...baharcık verdiğiniz cevap çok mantıklı, fekat, annesinin babasının evlaklıktan reddetmesi, doktorun r etmesini açıklamıyor |
Cevap: “Bu soru, Avrupa’da özel bir şirketin sınav elemesinde sorulan IQ sorusudur. bi de işin ilginç tarafı bu adam bu yazıyı okuyamıyo da herkes nası okuyo?dusun2kahvesmiley |
Cevap: “Bu soru, Avrupa’da özel bir şirketin sınav elemesinde sorulan IQ sorusudur. sorunun IQ su düşük bence |
Cevap: “Bu soru, Avrupa’da özel bir şirketin sınav elemesinde sorulan IQ sorusudur. Alıntı:
|
Cevap: “Bu soru, Avrupa’da özel bir şirketin sınav elemesinde sorulan IQ sorusudur. cevabı bilen yok mu ? Adamın kağıt yolladığı kadın aslında polistir.Adamın birlikte bara geldiği arkadaşı ise kadının kardeşidir. Kadın kağıda : Seninle çıkabiliriz ancak bunun olması için annenin ve babanın seni reddetmesi gerekiyor ve karındanda boşanmalısın.Akşam bankada soygun olacak yazıyor. Adam bu yazıyı okuyamıyor onun için arkadaşına ( kadının kardeşi ) gösteriyor arkadaşı bunu görünce sinirleniyor ve terkediyor. Yazıyı okuması için annesi ve babasına gösteriyor.Annesi ve babası kağıdı okuyunca evlatlıktan bu yüzden reddediyor.Karısına gösterince karısıda bu yüzden sinirleniyor ve çekip gidiyor. Gelelim doktora : doktor aslında kadının kocasıdır.Adam kağıdı doktora getirince doktor bu olayı kaldıramıyor ve r ediyor. Adam akşam kağıdı bankanın kasasına koyduğunda hırsızlar geliyor ve kağıdı okuyor polisin önceden haberi olduğunu düşünüp oradan kaçıyor çaldım bi yerden ihihihih |
Cevap: “Bu soru, Avrupa’da özel bir şirketin sınav elemesinde sorulan IQ sorusudur. Teşekkürler verdiğiniz cevap için, hepsini açıklıyor bu cevap , fakat herkes bu yazıyı okuyor, nasıl oluyor da adam okuyamıyor, orası da işin saçma yanı heralde.. |
Cevap: “Bu soru, Avrupa’da özel bir şirketin sınav elemesinde sorulan IQ sorusudur. Alıntı:
|
bence çok mantıklı :) daha önce de bu soruyu okumuş ama sonuca ulaşamamıştım. kadının kağıdın arka yüzüne yazdığı yazıya odaklanmamızı (bu konuda fazlaca zırvalayarak) sağlayıp öbür kısmını unutturuyor. işe almak için bu soruyu sormuş olsam seni alırdım zerynthia 8977 doğru cevap ne olursa olsun gayet zekice ve bi şeye takılıp kalmadığını gösteriyor. hepimiz hikayenin mantıklı olması için bi cevap aradık çünkü. |
bu türk filmi senaryosu resmen girlhaha herkes tanıdık herkes akraba :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:53 PM. |