Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Testler ve Anketler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/)
-   -   “Bu soru, Avrupa’da özel bir şirketin sınav elemesinde sorulan IQ sorusudur. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/testler-ve-anketler/618583-bu-soru-avrupa-da-ozel-bir-sirketin-sinav-elemesinde-sorulan-iq-sorusudur.html)

Ahmetay74 17-05-2011 06:13 PM

Cevap: “Bu soru, Avrupa’da özel bir şirketin sınav elemesinde sorulan IQ sorusudur.

(sırf bu soru için bu foruma üye oldum :) ) cevap kağıtta gizli. :D heralde diyeceksiniz, en iyisi bu hikayeyi bir kağıda yazdırın ve öyle okuyun, anlarsınız zaten :) soru internete aktarıldığı için sorun oluşturuyor.çünkü bu soruyu soran şirket soruyu bir kağıtta sormuş sonuçta, değil mi? :)

yelda_k 17-05-2011 07:18 PM

Cevap: “Bu soru, Avrupa’da özel bir şirketin sınav elemesinde sorulan IQ sorusudur.

hiç bir cv mantıklı gelmedi bana .
benim fikrimi sorarsanız fikrim yok.
ama saçma bir cvbı olduğu kesinn

eski 17-05-2011 11:39 PM

Alıntı:

Ahmetay74 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 798746)
(sırf bu soru için bu foruma üye oldum :) ) cevap kağıtta gizli. :D heralde diyeceksiniz, en iyisi bu hikayeyi bir kağıda yazdırın ve öyle okuyun, anlarsınız zaten :) soru internete aktarıldığı için sorun oluşturuyor.çünkü bu soruyu soran şirket soruyu bir kağıtta sormuş sonuçta, değil mi? :)

sevinclisevinclisevinclisevinclisevincli

bilgendilo 19-05-2011 02:23 PM

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 798627)
cevabı bilen yok mu ?

Adamın kağıt yolladığı kadın aslında polistir.Adamın birlikte bara geldiği arkadaşı ise kadının kardeşidir.
Kadın kağıda : Seninle çıkabiliriz ancak bunun olması için annenin ve babanın seni reddetmesi gerekiyor ve karındanda boşanmalısın.Akşam bankada soygun olacak yazıyor.

Adam bu yazıyı okuyamıyor onun için arkadaşına ( kadının kardeşi ) gösteriyor arkadaşı bunu görünce sinirleniyor ve terkediyor.
Yazıyı okuması için annesi ve babasına gösteriyor.Annesi ve babası kağıdı okuyunca evlatlıktan bu yüzden reddediyor.Karısına gösterince karısıda bu yüzden sinirleniyor ve çekip gidiyor.
Gelelim doktora : doktor aslında kadının kocasıdır.Adam kağıdı doktora getirince doktor bu olayı kaldıramıyor ve r ediyor.
Adam akşam kağıdı bankanın kasasına koyduğunda hırsızlar geliyor ve kağıdı okuyor polisin önceden haberi olduğunu düşünüp oradan kaçıyor

çaldım bi yerden ihihihih

ii güzel de doktor kağıda bakıp onun kendi karısı olduunu nasıl anlıyor, bu da işin başka saçma bi yanı heralde..dusun2

doris 07-07-2011 02:02 PM

zahiriiii hu hu !!!!!!!!!!!!!!!!!!
nerdesin bir kuyuya taş attın bak hiçbirimiz çıkaramadık.. olmadı ama doğru cevabı sende bilmiyosun galiba... :)

zahiri 07-07-2011 06:50 PM

ay ben burdayım da konu sahibi değilim :D

o Zahid girlhaha

doris 07-07-2011 07:19 PM

ay!!!!!!!! nicklerinizi karıştırmışım... :p hay allah kusurabakma zahiricim senide bu içinden çıkılmaz duruma dahil etmiş oldum... girlhaha

zahiri 07-07-2011 11:50 PM

hiç önemi yok canım ben de okumuş oldum yorumları girlhaha

selda02 16-07-2011 11:44 AM

Alıntı:

umut73 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 798615)
sorunun IQ su düşük bence

süpersin bencede25889

tulley 30-07-2012 01:23 PM

bu gece bankada soygun var gelmezsen ölürsün yazıyor olabilir

arkadaşı bu yüzden kızıp konuşmamıştır ailesini tehdit ettiği için red etmiştir kadında bu adam delirmiş diye boşanma davası açmıştır doktor ise böyle bir işe kalkışamayacağı için onlar öldüreceğini ben kendimi öldüreyim demiş olabilir :D kasadaki yazıyı gören hırsızlarsa polisin pusu kuracağını sanmış kaçmış olabilir.

bana mantıklı geldi bu cevap

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:53 PM.