![]() |
Cevap: “Bu soru, Avrupa’da özel bir şirketin sınav elemesinde sorulan IQ sorusudur. (sırf bu soru için bu foruma üye oldum :) ) cevap kağıtta gizli. :D heralde diyeceksiniz, en iyisi bu hikayeyi bir kağıda yazdırın ve öyle okuyun, anlarsınız zaten :) soru internete aktarıldığı için sorun oluşturuyor.çünkü bu soruyu soran şirket soruyu bir kağıtta sormuş sonuçta, değil mi? :) |
Cevap: “Bu soru, Avrupa’da özel bir şirketin sınav elemesinde sorulan IQ sorusudur. hiç bir cv mantıklı gelmedi bana . benim fikrimi sorarsanız fikrim yok. ama saçma bir cvbı olduğu kesinn |
Cevap: “Bu soru, Avrupa’da özel bir şirketin sınav elemesinde sorulan IQ sorusudur. Alıntı:
|
Cevap: “Bu soru, Avrupa’da özel bir şirketin sınav elemesinde sorulan IQ sorusudur. Alıntı:
|
Cevap: “Bu soru, Avrupa’da özel bir şirketin sınav elemesinde sorulan IQ sorusudur. zahiriiii hu hu !!!!!!!!!!!!!!!!!! nerdesin bir kuyuya taş attın bak hiçbirimiz çıkaramadık.. olmadı ama doğru cevabı sende bilmiyosun galiba... :) |
Cevap: “Bu soru, Avrupa’da özel bir şirketin sınav elemesinde sorulan IQ sorusudur. ay ben burdayım da konu sahibi değilim :D o Zahid girlhaha |
Cevap: “Bu soru, Avrupa’da özel bir şirketin sınav elemesinde sorulan IQ sorusudur. ay!!!!!!!! nicklerinizi karıştırmışım... :p hay allah kusurabakma zahiricim senide bu içinden çıkılmaz duruma dahil etmiş oldum... girlhaha |
Cevap: “Bu soru, Avrupa’da özel bir şirketin sınav elemesinde sorulan IQ sorusudur. hiç önemi yok canım ben de okumuş oldum yorumları girlhaha |
|
Cevap: “Bu soru, Avrupa’da özel bir şirketin sınav elemesinde sorulan IQ sorusudur. bu gece bankada soygun var gelmezsen ölürsün yazıyor olabilir arkadaşı bu yüzden kızıp konuşmamıştır ailesini tehdit ettiği için red etmiştir kadında bu adam delirmiş diye boşanma davası açmıştır doktor ise böyle bir işe kalkışamayacağı için onlar öldüreceğini ben kendimi öldüreyim demiş olabilir :D kasadaki yazıyı gören hırsızlarsa polisin pusu kuracağını sanmış kaçmış olabilir. bana mantıklı geldi bu cevap |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:53 PM. |