- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar BrainWaveGenerator indirdim .. ortalık sessizdi. Açtım , uzandım aradan 5 dakika süre geçti.. Birden Göbeğim'in oraları bir kalp gibi çok hızlı atmaya başladı .. Bu bir adımmıdır ? Aslında Biraz daha dayanacaktım ama ayaklarımın olmadığı ve yukarıdan kendime bakmam beni çok korkutur diye düşündüm.. A Ama Ellerimde ve ya ayaklarımda uyuşma olmadı , sadece göbeğimin orası bir kalp gibi atmaya başladı .. ( hızlıca ) Yapmak istiyorum ama aşağıyı Okuyun !
2. Sorum
Anneme bunu söyledim , annem asla denemememi söyledi , 3 Harflilere falan karışırsın dedi , Bende korktum , İlk Deneyimlerde ulaşamayacağımı okumuştum ama deneyimli olunca ( benim bir huyum istemediğim bir şey aklımdan geçer. ) bir sorun olur mu ? ben istemediğim halde aklımdan geçer .. Yani sadece bu sebeple onlarla iletişim kuramam demi .. Yada bir Musallat olma durumu felan.. ve ya onları görmem .. eğer böyle bir şey olursa ( zaten onlardan çok tırsıyorum ) Asla denemem !
2. Sorum
Anneme bunu söyledim , annem asla denemememi söyledi , 3 Harflilere falan karışırsın dedi , Bende korktum , İlk Deneyimlerde ulaşamayacağımı okumuştum ama deneyimli olunca ( benim bir huyum istemediğim bir şey aklımdan geçer. ) bir sorun olur mu ? ben istemediğim halde aklımdan geçer .. Yani sadece bu sebeple onlarla iletişim kuramam demi .. Yada bir Musallat olma durumu felan.. ve ya onları görmem .. eğer böyle bir şey olursa ( zaten onlardan çok tırsıyorum ) Asla denemem !