14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi

beliz; redflowers teşekkür ettiyse mesajına irtibata geçmişsinizdir çoktan ,ama geçmediyseniz özelden ulaşırsan kendisine,seni bilgilendirecektir. :)

Evet özel mesaj gönderdim ama kendisi ya forumda yok, ya da görmedi gönderdiğimi Evren' cim teşekkür ederim.

Beliz'cim özel mesajımı görmediysen buradan belirtiyim, bana adını, soyadını ve irtibat numaranı vermen gerekiyor.

Sevgiler.
Belgin.

reiki zamanı yaklaştıkça heyecanım katlanarak artıyor:) burda arkadaşlarım pek ilgilenmediği için heyecanımı paylaşamıyorum ama sağolsun ayşegül, belgin ve evrenin başının etini yiyorum sanırım:D sevgili öğretmenimi de sürekli anıyorum ve beni duyduğunu biliyorum:) yakında kurtulacaksınız benden diyemiyorum çünkü aldıktan sonra kimbilir daha ne sorularım ne heyecanlarım olur benimmm:):):) hepinize teşekkür ediyorum, canlarım benim iyi ki varsınız:)

Arkadaşlar bugün yerimizi belirledik sevincli

Seminer yerimiz: Otel Dedeman H-Rez.net - your hotel reservation network! Large selection of discounted hotels in all major destinations.

Akay Cad. Buklum Sok. No:1 Ankara

914234.jpg

27163_tagungsraum1.jpg

haritax.png

Pazar günü görüşmek üzere.
Sevgiler.

ayyyyyyyyyy yer de belli olmuşşşşşşşşşş:)

çok heyecanlandım
yerimiz de belli oldu
görüşmek üzere.......

yeni gelişmeler ışığında planım değişti.orada olamayacağım arkadaşlar.Reiki nin şimdiden size ve bütününüze hayırlı olmasını diliyorum ! Çok güzel bir adım atıyorsunuz tebrik ediyorum hepinizi ! Sevgiler...

böyle güzel, böyle anlamlı bir insan olabilir mi? gün boyunca hayranlıkla baktım, o enerjiye, o gülüşe, o iyiliğe..canım öğretmenim, hayranım sana, harikasın..

çok heyecanlı bir seminerdi, bir ara bayılıcam zannettim:) ama herşey harikaydı yaa.. anlatacak birşey de bulamıyorum aslında. orda yaşadığım enerji anlatılmaz zaten kılasik olacak ama yaşanır:D

başta sevgili bedenlenmiş meleğimiz Özlem Hanım'a bize güzel enerjisini yansıttığı için ve öğretmenimiz olduğu için, büyük uğraşlarla organizasyonumuzun güzel geçmesi için koşuşturan, sorularımıza bıkmadan cevap veren sevgili redflowers'a, bizim güzel insanlarla tanışmamıza vesile olan Atakan Bey'e,heyecanımı benimle birlikte paylaşan orada bulunan arkadaşlarıma, orada bulunmasalarda reiki heyecanımı paylaşan, sorularımı cevaplayan ve bana hep destek olan Evren'e ve Ayşegül'e ve tabi ki bir de kendime teşekkür ediyorum:)

veeeeee yeniden tanıştığım yol arkadaşım reiki'ye teşekkür ediyorum..harika harika harika:D:D:D:D

yasalcım canımm reiki ailemize hoşgeldin canımmm hayırlı uğurlu olsun.yaşamının güzelliklerle dolmasını diliyorum .

yasalcım canımm reiki ailemize hoşgeldin canımmm hayırlı uğurlu olsun.yaşamının güzelliklerle dolmasını diliyorum .

çok teşekkür ediyorum serpil, çok mutluyum bu heyecanımı paylaştığınız için sonsuz teşekkürler..
bu arada yukarıdaki mesajımda farkettim kılasik yazmışım, tamamen heyecandan, belirtmek istedim, kendim görünce sinir oldum da birazsevincli

öncelikle bu güzellikleri bizlerle tanıştırdığı için Atakan Bey e, organizasyonu yapan Belgin Hanım'a bizlerle paylaşımda bulunan Özlem Hanım'a çok çok teşekkür ediyorum...

harika .. mükemmel.. muhteşem ..olağanüstü..çok çok çok güzeldi...alk78

paylaşımlar çok güzeldi ..
maşallah enerji anlatılacak gibi degildi...blissy
hiç insan yorulmaz mı ..
sabır desen mükemmel
sorulan bütün sorulara harika cevaplar ..12389

ben anlatmak için kelime bulamıyorum dogrusuy789

kendimi yeniden dogmuş gibi hissediyorum bu gün hayata yeniden başlıyorum

Özlem Hanım'cım bu güzellikleri bizlerle paylaşıp bizlerede yaşattıgın için sonsuz teşekkür ediyorum
inşallah bende bunları yaşamımda kolayca uygulayacagım benim ve bütünümüzün hayrı için.s456

amma smıle var ya anlasılan cok mutlusunuz ben de aranıza yenı geldım hoş geldim :D (bır smıle de ben yapmazsam olurdum:P ıkı oldu:) ve 3)

uy897skan67rıng aramıza hoşgeldinhappy6k8908

merhaba ben bugün sitenize dahil oldum.Ankara da yaşıyorum.ve seminer ve etkinlik açısından burayı çok zayıf buluyorum.acaba oluyorda benimmi haberim olmuyor.gerekli bilgiyi kimden alabilirim.

Merhaba yanımıza hoşgeldiniz.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/egitim-seminerlerimiz/ bölümünden önümüzdeki günlerde açacağım seminer konularımızı takip edebilirsiniz. Bugün üye olduğunuz için bilgilendirme almamış olmanız çok normal :)

Kasım ayında Ankara'ya gelmeyi planlıyoruz, görüşmek üzere.

Sevgiler.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri