14 üncü sene

dost27

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
kiss3 kiss3
aşkım kocamla 14 üncü yılımız.vatana miilete hayırlı olsun uy897 uy897

Ynt: 14 üncü sene

merhaba dost27,

kutluyorum sizi, ben henuz bkarim evlilik icin de tereddutlerim var. onu cok seviyorum ama nedense ozgurlugume cok duskunum ikisi bir arada nasil olacak bilemiyorum??

hadi iyi gunler!!

kilo verme telkinleri nasil gidiyor??

ulku cat3500

canım merhaba
aslında takvime işaretlemeye çelıştım ama konu açıldı.bizim evlilik yildönümü aralık 18 daha var.düzeltmede yapamadım.şimdiden teşekküler

Evlilik04.jpg
nice huzurlu ... mutlulukla ve bereketle yaşayacağınız senelere......
Evlilik02.jpg

evlilik.gif
doumgn_hediyesi.gif

gelin.gif
damat.gif

kısmet bu güneymiş neyse yaw biz erken kutladık ... nasıl olsa o gün bizimle olmaya vaktin kalmaz... kuafördü.. hazırlıktı derken.. girlhaha ark5

dostcum mutluluğunuz hiç bozulmasın!18 aralığa daha var ama neyse o zamanda kutlarız biz :)

valla brawo nice nice 14 yıllara...
darısı başımıza....(gerçi bizde 10 yıllık ewliyiz..yakın sayılır...)
ama olsun ..evli olan herkese nice nice yıllara diyelim...
evlencek olanlarda ,allah hayırlı olanı versin,mutlu etsin diyeliiim....

34.gif
068.gif

bende her hıdırellezde boşandığım günü kutluyorum nikah gününü hatırlıyorumda düğün günü hafızamdan silinmiş..zaten çok lüzumsuz bir gündü..boşandığım gün ise 5 mayıs hıdırellezdi gece kordana indim romanlarla birlikte göbek attım..bunu her yıl yaparım..sizin evliliklerinizde, benimde böyle bir evlilikten kurtulmanın getirdiği özgürlükte, mutluluğumuz daim olsun..

dost27 ' Alıntı:
kiss3 kiss3
ayy harikaaa 25889 sapkal89 darısı başımaaa terli345 şaşkın dusun

25emel ' Alıntı:
dost27 ' Alıntı:
kiss3 kiss3

mutluluğunuz daim olsun...
daha nice mutlu 14 seneleri devirin inş...
www.yeniresim.com_-_Gelinlik_Resimleri_-_k_Bir_Tasarm.jpg

bu gelinliği sen giy..damatlığı da eşin...hayatım değiştiden size armağanımız olsun...yenileyin yıllarınızı canııııımmmmm cat3500
www.yeniresim.com_-_Damatlk_Resimleri_-_Siyah_Damatlk.jpg

hülyaa ' Alıntı:
25emel ' Alıntı:
dost27 ' Alıntı:
kiss3 kiss3

mutluluğunuz daim olsun...
daha nice mutlu 14 seneleri devirin inş...
www.yeniresim.com_-_Gelinlik_Resimleri_-_k_Bir_Tasarm.jpg

bu gelinliği sen giy..damatlığı da eşin...hayatım değiştiden size armağanımız olsun...yenileyin yıllarınızı canııııımmmmm cat3500
www.yeniresim.com_-_Damatlk_Resimleri_-_Siyah_Damatlk.jpg
hayır hayır vazgectim darısıı başımaa sevincli şu gelinliğe baksanaaa f678h şeyy gelinlik alana damat bedavamı aa34 aa34 aa34 öyle ise var benim adayım utananadam

cok pardon da bu gelınlık pronovias tan mı ?? ice1

bu gelinliği giyene bu dağmat bedavaaaaa
khkh56 khkh56 khkh56

ayyyy emel sen çok yaşa ne güldüm ama...

hülyaa ' Alıntı:
bu gelinliği giyene bu dağmat bedavaaaaa
khkh56 khkh56 khkh56

ayyyy emel sen çok yaşa ne güldüm ama...
ben onu istemiyom ki ttli3 benim hazır bedavam onu versinler aa34 aa34 aa34 aa34

sen bu gelinliği bir giy DAĞ gibi adamları MAT edersin..ee oda olur dağmat işte.. sevincli
boşver markayı murkayı...içinde sen varsın ya en mükemmel marka sensin... kiss3

hülyaa ' Alıntı:
sen bu gelinliği bir giy DAĞ gibi adamları MAT edersin..ee oda olur dağmat işte.. sevincli
boşver markayı murkayı...içinde sen varsın ya en mükemmel marka sensin... kiss3

süpersin ya puhahahahh! sevincli

bakın kaydettim gerçi benim model model var ama..bi tane daha ekledim. khkh56
yuzlerini kesip kendi vesikalik fotolarimi koyuyorum.işte size yeni gelin girlhaha
sevdiğim herseyde yapmaya calişiyorum tavsiye ederim cok eglenceli..güzel fotolar gorunce kacirmam hehehe. bu guzel bir evin penceresine kendimi yapiştirmakta olabilir. girlhaha ttli3
dusun fakat bi sorun var benim istediğim damat adayi bu değil.hakkını yemeyelim bu cocukda fena değil ama
hazirda bi tane var.. aman tanrim neler diyorum.. y789
kiss3

jauntycim bak ne diycem..sen o damadın başını kes,oraya da hazırda olanın resmini yapıştır..iki resmide yanyana koy..damatlık harika,gelinlik süper..içine birde siz girdiniz mi..harika olur.. sevincli

hülyaa ' Alıntı:
jauntycim bak ne diycem..sen o damadın başını kes,oraya da hazırda olanın resmini yapıştır..iki resmide yanyana koy..damatlık harika,gelinlik süper..içine birde siz girdiniz mi..harika olur.. sevincli
hımm güzel fikir wink77 super hemen hazırlamak lazım smil56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri