hülyaa ' Alıntı:İyiki doğdun Pisimbat nice mutlu yıllara 956k
hayattan ne diliyorsan en kısa zamanda seninle olmasını diliyorum..biraz geç kutladım doğum gününü,bu gün düşüp durdum..bir türlü giremedim siteye...
bende sana brşeyler eklemek isterdm ama,maalisef nasıl olacağnı bilemiyorum dusun
neyse sen bir pasta aldım say,mumlarını söndür,ve herkeze dağıt...hayalinde yapıver yaaaa...hadi afiyet olsun...(kimbilir belki bir gün gerçeğini yapar yeriz)
uy897 uy897 uy897 guitar guitar derty derty
EYLEM ' Alıntı:doğum günün kutlu olsun cat56
erhan güleryüz doğum günü şarkısını hediye edecektim sana beceremedim. dusun birisi benim adıma cat56 için ekleyebilirmi 44
EYLEM ' Alıntı:
cnb ' Alıntı:nice yıllarai iyi ki doğdun sitemizin kedisi cat56
8977 8977 8977
dennise ' Alıntı:yeni yaşınızı tebrik ederim.
izumi ' Alıntı:mutlu yıllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr kiss3 kiss3 kiss3 kiss3
cat56 thumbsanim saol canım aynı dileklerim senin içinde gelsin s456 kiss3PAMİRMÜHÜR ' Alıntı:Pisimbatım güzel pisim nice senelere inşallah Umarım pisiler gibi 9 canın olur Hepside birbirinden uzun olur. Sevgiyle
artemis ' Alıntı:sevgili pisimbat doğum gününü kutlarım nice mutlu yıllara!!! k8908 k8908 k8908
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.