23 Nisan 2008 kedili ortaköy buluşması

Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması

23 nisan çrşamba saat:13:30 diyorum ben blook

Tamam kedicik sen ne derse o 96:))

zeynep sen kesin gelion dimi şimdi blook sen ve ben başka kimse gelmezsede buluşalım yahu blook balık tutatrız :) tavla oynarız ehehe sevincli

Ben kesin geliyorum İnşalalh bi mani olmazsa:)
he balık tutarız tavla oynarızda bi sorun var ben tavla bilmiyorum:))

girlhaha olsun bizde çene çalaırz cilgin897

tabe bu daha güzel vidividi şimanik gelmezse onu çekiştiririz dimi:))

smil56 kimler gelmezse onları çekiştiririz artık ne diyim blook 789569

y789 vayyy dedikoducular... sevincli

**shamanic** ' Alıntı:
y789 vayyy dedikoducular... sevincli

kızım varyaaa bozdurucan çıkartıcan kaliteli cat56 çizgimden beni dlckrn
kıskanma gel sende ark5 çatlıcaksın yoksa hasetinden çat diye girlhaha blook

canım benim elbette gelmek isterim.. ttli3

ama biliyorsun işte b456 .. istanbul da olmayabilirim.. şaşkın onun için henüz söz veremiyorum tatlım.. terli345

**shamanic** ' Alıntı:
canım benim elbette gelmek isterim.. ttli3

ama biliyorsun işte b456 .. istanbul da olmayabilirim.. şaşkın onun için henüz söz veremiyorum tatlım.. terli345

şimdi öyle bir yerden vuruyosun ki beni elim kolum bağlı kalıyor umarım glirsin cat56 yüreğim seni bekler sensiz olmaz be şaman (yalannnnnnnnnnnn) dlckrn

Şimaniiiiiii gel lütfeeeeeeen:(
bak seni öle bi çekiştiririzkiiii kulakların çınlamayı bırak çatlarsın dim sana ya gel ya çatla seçim senin:))
şantaç yapıyorum:))

zamanı uydurursam bende gelmeye çalışıcam pisimbat olurda gelmezmiyim,shamaaan kaçmaaaaaa... :))

heh bak şimanik hesap derdimizde kalmadı:)))))
lem bu kadar çağıranım sevenim olsa varyaaa kuş olur uçar giderim beeee şimanik :))
Sevildiğini bil madaratörüm sensiz olmaaaaaz:))

metin06 ' Alıntı:
zamanı uydurursam bende gelmeye çalışıcam pisimbat olurda gelmezmiyim,shamaaan kaçmaaaaaa... :))

aslan şövalyem benim cat56 ablanla şöle karşılıklı bi tavla çevirirsin zeynepte izler öğrenir şaman kesin gelir yoksa hasetinden kıskançlığından çat diye çatlar ayol oooo blook

ZEYNEPAYY ' Alıntı:
heh bak şimanik hesap derdimizde kalmadı:)))))
lem bu kadar çağıranım sevenim olsa varyaaa kuş olur uçar giderim beeee şimanik :))
Sevildiğini bil madaratörüm sensiz olmaaaaaz:))

yyaaaa bırak zeynep gelmezse gelmez dlckrn kapris yapıo sözüm ona blook

bu arada atakan efendiden ses çıkmıyor yahu
atakan sen ne diyorsun efendioğlum

Organizasyonu Pisimbat yapiyor bulaşıklar hesap Metin kardeşimizden banada gerekli duyuruyu yapıp katılmak kalıyor...
Tabii ki bende 23 Nisan Günü toplantıda olacağım.

hayatimdegisti ' Alıntı:
Organizasyonu Pisimbat yapiyor bulaşıklar hesap Metin kardeşimizden banada gerekli duyuruyu yapıp katılmak kalıyor...
Tabii ki bende 23 Nisan Günü toplantıda olacağım.

thumbsanim clapping 956k sevincli fantom gibisin vallaaa atakan (fantom kızılmaskedir çizgi romandır bin kaplan gücündedir fantom ) bak şaman organizasyonculuğum nasıl kabul görüyor çatla sen dlckrn
metin kardeşim korkma hesap çok tutmaz (umarım ) herkes tedarikli gelsin 44 dusun şövalyeme yazık benim yahuu ark5
atakan beyoğlum bak saçlarım uzuyor görüpte tanımaya bilirsin beni ona göre şimdilik çim adam modundayım khkh56

23 nisanda saat:13:00 da ortaköyde cilgin897 gelmeyen tırmalanr şaşkın terli345

agl34 Beni ve kızları unuttunuz................ 88a

Biz gelmeyelim mi ? dl67

defduru ' Alıntı:
agl34 Beni ve kızları unuttunuz................ 88a

Biz gelmeyelim mi ? dl67

aa lütfen dalgınlığıma geldi defduru sen ve ufaklılar baştacısınız kiss3
hep bu şamanın yüzünden oluyor akıl bırakmadı bende kıskanç şey

canlarım benim kıskançlıktan çatlamamak için gelmek isterim elbette ama istanbul dışında olma ihtimalim var.. b456

onun için program belli olsun net olarak katılıp katılamayacağımı söylerim.. utananadam

kendim gelemesemde bi ajan yollarım aranıza.. bensiz neler yapıyorsunuz hakkımda neler konuşuyorsunuz diye.. girlhaha

kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri