3 Kelime 1 hikaye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pisimbat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye

PAMİRMÜHÜR ' Alıntı:
ÇINAR DENİZİ ÖPTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 şükürr yapp güzellikle öpsün dedik ama kusura bakma deniz silvara yüzünden cınar seni öle cumburlop die öptüüü khkh56 khkh56

arlı yolda ayağı kaydı (denizin koşarken)

Yere düştü (Deniz)

kalktı kaçmaya devam etti. hayattan ve ulaşılamaz sandığı aşkından kaçıyordu aslında :P
(hadi bakalım toparlayın. size bir de kıyak yaptım sandığı dedim) khkh56 khkh56 dunk56

Ya ağlayacağına kızı ayağa kaldır iki kere üst üste müdahale edemiyoz hikaye gereği

aaaaa...onuda çınar yapsın canım... girlhaha

çınar bir hamlede denizi tuttu ve kaldırdı...

yahu ben kaldırdım ya okusanıza :) khkh56

deniz boş gözlerle baktı (hafıza kaybı arkadaşlar başını yere vurdu deniz )

Silvara ' Alıntı:
kalktı kaçmaya devam etti. hayattan ve ulaşılamaz sandığı aşkından kaçıyordu aslında :P
(hadi bakalım toparlayın. size bir de kıyak yaptım sandığı dedim) khkh56 khkh56 dunk56
yok annem öyle çınar baka kaldı ueheuh ben çoktan kaldırdım koşturdum bile kızı hemide ağlayarak :P khkh56

ya gidip yatcam şimdi siz sabaha kadar bunları evlendirir bi de üstüne 4-5 tane çocuk yaptırırsınız :P
khkh56 khkh56 khkh56

İyi uykularrrrrrrrrrr Silvaraaa Tatlı rüyalar Rüyanda Denizle Çınarın ahı gelir seni bulur haberin ola.
Hadi Allah Rahatlık versiinnnnnnnn
kiss3 kiss3

pisicim aklına sağlık...çok güldüm ayol...
ama deydi...sayenizde çok eğlendim ...yarına çınarla denize değişik macera düşünelim...arkadaşlar olmuyor böyle...
mesela ekşın falan katsak...kötü adam falan...

merak etme sen silvara varken kötü adama pek iş kalmass sevincli khkh56 khkh56

bakarız artık bişiler yıllardır izlediğimiz türk filmlerinden yola çıkarız
ben hafıza kaybı yaşatıyorum kıza gerisi sizin

tamm olayı toparlayalım arkadaşlar kız bişekilde kalktı neyse artık aa34
pisimbat ' Alıntı:
deniz boş gözlerle baktı (hafıza kaybı arkadaşlar başını yere vurdu deniz )
deniz hafızasını kaybetti artık bundan sonra hafızasını arayıp bulmak var aa34 aa34 aa34

25emel ' Alıntı:
merak etme sen silvara varken kötü adama pek iş kalmass sevincli khkh56 khkh56

khkh56 khkh56 alk78 alk78

Toparlama paragrafı koyalım arkadaşlar
Pisimbatım sen yaparmısın?

Çınardan kaçan deniz karlı yolda düştü hafızasını kaybetti ama kimse bilmiyor şu an için

teşekkürler beyefendi dedi deniz

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri