3d meraklılarına

MuminOKAN

<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
26
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Sanki Ordayım!..’

Aşağıdaki (kurulum gerektirmeyen) programları indirerek sizde bu eşsiz mekânları dolaşabilirsiniz. Kendinizi mekânların içinde gibi hissedeceksiniz. Fareyi bakmak istediğiniz yöne doğru kaydırmanız yeterlidir. Varsa, farenizin scroll tekerleğini kullanarak görüntüyü yakınlaştırabilir veya uzaklaştırabilirsiniz. Eğer beş saniye içerisinde müdahale olmazsa, program otomatik olarak etrafı seyrettirmeğe başlar. Seyrettiğiniz mekânı ekran koruyucu yapmak isterseniz F5 tuşuna basınız. Birden fazla dosya indirdiyseniz F9 tuşuna basarak (ayni klasör içinde bulunan) mekânların bir listesini çıkarıp istediğiniz mekânı bu listeden seçebilirsiniz. Bir mekândan –görünen– diğer mekâna atlamak için farenin sol tuşuna tıklayın. Yardım için F1 tuşuna basınız.

http://www.3dmekanlar.com/

http://www.3dmekanlar.com/kiz_kulesi.htm

3D Topkapı Sarayı

3D Sultanahmet Camii

sadece bir kaçı.

gerçekten çok güzeldi:)

Mükemmel gerçekten. Ben de gezme fırsatı bulmuştum Topkapı Sarayını. Tavan desenlerine bakmaktan çoğu zaman önüme bakamamıştım y789

Mümin'cim bir isteğim olacaktı :) Kaşıkçı Elması nın bir 3D sini bulabilir miyiz acaba? Masaüstü resmi yapmak istiyorum da çekim yasası için.

teşekkürler..
güzelmiş,

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri