ACİL KİLO VERMEK İSTİYORUM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lalll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lalll

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
of offffffffff nerden başlıyacağımı bilmiyorum ama formu henüz tam çözemedim benim acil 5 kiloyu vermem gerekiyor sizce nerden ne şekilde başlamalıyım yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lütfen 88a

Ynt: ACİL KİLO VERMEK İSTİYORUM

heyy güzell lalll ark5

bence gözyaşlarını silerek başlamalısın... onayi

acil kilo vermek diye bir şey olamaz..metabolizmana yazık... b456

kiloyu istikrarlı bir şekilde verceksin.. malesef sihirli değneklerimiz yok..
ama konuyla ilgili sağlıklı kilo verme kulübümüz... vaar..
ilgili telkinler vaarr ... ama mutlaka rehber bölümünde ki sırayı sabırla takip ederek dinle ..
ve sana destek olacak bir sürü arkadaşın var... ttli3

sen şimdi bu bölümlerimizi incele... eksik kalan bilgilerini tamamlamaya çalışırız... pc05

ama sayfalar arasında dolaşırken gülümsemek mecburidir... sevincli

karar aldım zayıflayacağım bölümünün 8. sayfası idi zannedersem sezen hastane diyeti verdi bi de ona bak...
gelir şimdi bizim kızlar yol gösterirler sana kiss3

sevgiler..

ya kilo vermenin nie bu kadar aciliyeti olur ki terli345 hani sanki evlenecek yarın düğün kıyafeti dikilmiş.sabah prova edilmiş uygunmuş da şimdi giyinmiş dar gelmiş gibi bir acele şaşkın şaşkın önce bir sakin ol arkadaşım sonra shmanicin verdiği adrese bir ziyarette bulun derim bende ttli3

neden acil vermem gerektiğini belirteyim canım ben bebek için tedavi görüyorum ve doktorum 4-5 kilo vermem gerektiğini söyledi zaten bu kilolarıda bu tedaviler den kazandım o nedenle vermem gerekli

canım benim elbette böyle bir amaç için acil ver ama senin vücut vitamin v.b dengelerini de koruman gerekmekte..

acil kilo verdiren diyetler genelde sakıncalı görülür diyet uzmanları tarafından..

kaç kilosun bu arada.. boyun kaç... doktorlar adama kulp takmak için bazen kusura bakmasınlar ama çok bahane arıyorlar..

benim kuzenlerimden birisi yarım dünya eni ile boyu bir neredeyse.. troid sorunu var genede hamile kaldı...
ay şimdi hepten yovarlak.. kendi bi dünya bide yarım dünya yutmuş gibi..

telaş etme güzelim bence ... sistemli olarak egzersizlerini yap.. sağlıklı beslen.. telkinleri dinle..
zaten ilaçlar yüzünden aldığın kilolar ise egzersiz ve düzenli beslenmenin haricinde veremezsin...

güçlü ol ... yeni bir program yap yola devam...

shamanic ' Alıntı:
canım benim elbette böyle bir amaç için acil ver ama senin vücut vitamin v.b dengelerini de koruman gerekmekte..

acil kilo verdiren diyetler genelde sakıncalı görülür diyet uzmanları tarafından..

kaç kilosun bu arada.. boyun kaç... doktorlar adama kulp takmak için bazen kusura bakmasınlar ama çok bahane arıyorlar..

benim kuzenlerimden birisi yarım dünya eni ile boyu bir neredeyse.. troid sorunu var genede hamile kaldı...

telaş etme güzelim bence ... sistemli olarak egzersizlerini yap.. sağlıklı beslen.. telkinleri dinle..
zaten ilaçlar yüzünden aldığın kilolar ise egzersiz ve düzenli beslenmenin haricinde veremezsin...

e yani 12389 katılıyorum nokta virgül dahil yegen bölümü hariç girlhaha

(e var desem yalan olacak. yegen yok benim )

shamanic ' Alıntı:

Evet haklısın aslında ne şişmanlar hamile kalıyor ama işte ben çok kilolu olduğumu pek sanmıyorum ama doktor dediya ben gerildim
1.60boy ve şu an 58 kilodayım yani 54 falan olmalıyım aslında önceden çok çabuk kilo verebiliyordum ama şimdi malesef çok istiyorum ya o nedenle böyle
vermekte de zorlanıyorum aslında biraz kendimi tutsam olacak ve tabiki hareket

merhaba lall biraz kelin ilacı olsa başına sürerdi gibi olacak ama belki sana faydam olur. ttli3
ilaç kullandıktan sonra olduğuna eminmisin kiloların ve ilacların kortizonmu içeriyor.

ah güzelcimm ahh...

sağlıklı beslen ... thumbsanim kendin için yaşamına gelecek olan güzel bebekler için.. onayi egzersizlerini yap.. bisiklet
bu kan dolaşımını hızlandırır.. böylelikle gerekli vitaminlerini yumurtalarına daha iyi taşımış olursun.. kilo vermeye çalış ama önceliğin bu olmasın..

önceliğin huzur olsun.. mutluluk olsun... güzel düşün ki güzel şeyler başına gelsin.. sen o kiloları verirsin.. doktorun tedavisine devam etsin..
bizlere düşen de sana destek olmak.. ama öyle kendini ağlayarak kapıp koyuvermek yok...

hayal abla uğrayamadı daha bu başlığa .. bak gelsin sana nasıl sevgi dolu fırça atacak... ark5

lalll ' Alıntı:
Evet haklısın aslında ne şişmanlar hamile kalıyor ama işte ben çok kilolu olduğumu pek sanmıyorum ama doktor dediya ben gerildim
1.60boy ve şu an 58 kilodayım yani 54 falan olmalıyım aslında önceden çok çabuk kilo verebiliyordum ama şimdi malesef çok istiyorum ya o nedenle böyle
vermekte de zorlanıyorum aslında biraz kendimi tutsam olacak ve tabiki hareket
ya sevgili lalll sen kesin saka yapıyorsun. şaşkın ya ben o durumda olsam kendimi çıtır zayıf durumunda görürüdüm f678h
ee madem doktor öle demiş dusun sen bir diyetisyenle görüş tetkiklerini yaptır herhangi sayet kilo almana etki edecek bir sorun yok ise uygun bir sekilde yardımcı olacaktır.tabi bunu telkinlerle de destekle...bilinçli kilo verme bölümüne de bir gözatmayı unutma kardeşş hismiley

arkadaşlar ben tüp bebek tedavisi gördüm ve tabi göbekten birsürü iğne vuruldum bu tedaviye 48 kilo ile başlamıştım ve 57 kilo olarakta tamamlamış oldum.Bütün kiloda göbek ve bel bölgemde birikmiş oldu.Tekrar tedavi sürecine başladım o nedenle de kilo vermek istiyorum yani bu kiloyu vermezsem şayet üzerine yine kilo binecek ve durum çok ama çok vahim olacak diye düşünüyorum.
Formda sezennl sayfasını inceliyorum şu an oradaki diyetleri malesef zaten yapamam bana ağır gelir şu an tek yapabileceğim diyet olarak simit diyetini cazip buldum önümüzdeki hafta bir yapayım diyorum tabi jimnastikte sonucu size bildiririm.İnşallah sonuna kadar yapabilirim

lalll ' Alıntı:
arkadaşlar ben tüp bebek tedavisi gördüm ve tabi göbekten birsürü iğne vuruldum bu tedaviye 48 kilo ile başlamıştım ve 57 kilo olarakta tamamlamış oldum.Bütün kiloda göbek ve bel bölgemde birikmiş oldu.Tekrar tedavi sürecine başladım o nedenle de kilo vermek istiyorum yani bu kiloyu vermezsem şayet üzerine yine kilo binecek ve durum çok ama çok vahim olacak diye düşünüyorum.
Formda sezennl sayfasını inceliyorum şu an oradaki diyetleri malesef zaten yapamam bana ağır gelir şu an tek yapabileceğim diyet olarak simit diyetini cazip buldum önümüzdeki hafta bir yapayım diyorum tabi jimnastikte sonucu size bildiririm.İnşallah sonuna kadar yapabilirim

e hadi kolay gelsin merakla bekliyor olacagım super

ilaçları kullanırken yemekte herhangi birşey yapmadınmı güzelim hormon ilaçları kullanırken tuz ve şeker almaman gerekiyordu muhtemelen şuandaki kilo dediğin ödem.bir iki hafta tuzu sıfırlarsan verirsin

tuzu sıfırlamaktan kastım herşeyde sıfırlamak ekmekde dahil.tuzsuz ekmek ye.hazır gıda alma hiçbir şekilde onlarda da bol miktarda tuz var.yemeklerdede salça dahil herşeyi tuzsuz ye.
eğer ödemden dolayıysa kiloların faydasını göreceğinden eminim

evet aslında doğru söylüyorsun balon gibi hisseidiyorum kendimi şu an vücud acayip ödemli şekilde dediğini yapacağım olabilir

sevgili lal acil zayıflama reçetesi bende..hele seninkiler gibi 3-4 kilolar 2 saatte gidyor ve bir daha geri dönmüyor... ama bu bir sır ve candan canından bir ablaaaaaaam demeden..asla öğretmem sana..eee hadi yarın görüşürüz..aaaa şunuda söylemeden gitmiyeyim... banim sırrım hamileliktede kilo aldırmıyor...veeeeeeeeekolayca doğum yapıyor insanlar 15 dakikada falan..yani ben öyle yaptım..zaten karnımda portakala şiş sokmuşun gibiydi ve 9 ay boyunca sadece 11 kilo aldım ve hemen verdim...duyamıyoruuuum..eh zaten sır demiştik değilmi? boşver benden duymamış ol..

ay hayal abla yazık kıza böyle söyleyip gidicenmi şimdi. tuh788.. yazık ona ablası ttli3... sabah girince foruma süpriz bulsun..

evet hayalabla,yazık kıza...böle söyleyip nasıl uyuyacaksıııın..kızcağız bekler şimdi sabırsızlıklaaaa...meraktan çatlaaaar..acaba bu kadar çabuk kilo nasıl verilir diye..hatta uyuyamaz ki..hadiii ama ablacım yazıver,meraktan çat diye çatlıycam yoksa...yani kendim için değiiilll...sadece merak ettimde ondan şey ettim... 44

dünden beri evde yokum ablamdaydım yeni geldim...sise karar aldım zayıflayacağım sayfasında bir öneride bulundum..kabul edenler yazsın..ona göre bir imgeleme yazayım.. ( bir önceki mesajımda şaka yaptım bu kadar ciddiye alacağınızı bilemedim..ama mademki 3-5 kilo vermek bu kadar önemli sizleri bildiğim her şeyle destelemek vacip oldu) hepinize saygılı sevgiler..

ah hayal abla ya bu bana yapılırmı iki gündür meraktan çatlıyordum bende acaba nasıl diye neyse ben bugün simit diyetine başladım gün içinde hep dışarıdayım zaten ben azimliyim vericem ben bu kiloları göreceksiniz

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri