ailemizin bayram mesajları...

shamanic

Administrators, ♥Ozlem Şahin ♥
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
61
baktım gördüm canlarım bayram moduna girdik çoktan...
wakengel.gif

dedim mesajlar sağda solda kalmasın...
angel9.gif
tek bir adreste buluşalım hep beraber bayramlaşalım... ark5

glyagmuru4ds8rb.gif
glyagmuru4ds8rb.gif
glyagmuru4ds8rb.gif
glyagmuru4ds8rb.gif
glyagmuru4ds8rb.gif
glyagmuru4ds8rb.gif
glyagmuru4ds8rb.gif
glyagmuru4ds8rb.gif
glyagmuru4ds8rb.gif
glyagmuru4ds8rb.gif
glyagmuru4ds8rb.gif
glyagmuru4ds8rb.gif

kalplerimizin gönüllerimizin dillerimizin bir olduğu bu adreste dil din ırk farketmeden...
tüm canların bayramlarını canı gönülden kutlarım...
Allerlei-dieren-vogeltjes-op-tak.gif

sevgiler...

390.gif

Ynt: ailemizin bayram mesajları...

1166159812bayramde5.jpg

k8908 uy897

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın.
bayram_kart13.jpg

gif36.gif

Bayram sabahları, demli bir çay, su böreği, bayram şekerleri, şeker isteyen çocuklar, kurbanlık hayvanların sesleri, bir telaş bir koşturmaca. Köprü hep kalabalık, bayram programları, kolonya ikramları, bayram harçlıkları, uzun bayram tatilleri, ev gezmeleri, kısa hal hatır sormalar, el öpenlerin çok olsunlar ve daha bir dolu küçük ayrıntı. Hayatın üzerindeki 'pause' düğmesine dokunun... Kısa bir süre için hayatı durdurun.
gif14.gif

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.
gif10.gif

kurbanbayrami1.jpg
kiss3

kurban_ve_noel.JPG
88a

12boxassortlg.jpg
buket2.jpg

tüm özlemlerinizin son bulduğu, bayram tadında günler dileklerimle..sevgiyle..sevdiklerinizle..

melekglsf8.gif

utananadam

bayram1cu3su7.jpg

740453bayram2.jpg
ttli3

i17089_bayramkart13.jpg

bu bayram, aranızda geçireceğim ikinci bayramım, aslında 18 nisan 2007 den beri bayram yaptırıyorsunuz bana..sizlere nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum...hayatınızın her anının bayram havasında geçmesini diliyor. sizler beni nasıl sevip kucaklayıp ve asla yalnız bırakmadıysanız ve daima yanımda olduğunuzu hissetirdiyseniz..yaradanda, koruyucu, kollayıcı, ve sevindiren varlığını sizlere aynı şekilde hissettirsin...istisnasız hepinizi evlat, kardeş, ana, baba, en yakınım olarak sevdim ve gönlüme aldım..bayramınızı kutlar..hepinizi candan kucaklarım...(yarından itibaren aranızda olmayacağım..ama eve gelir gelmez..derhal yanınıza koşacağım..)
i17090_1c13390913304349a9713b0kd3.gif

Herkesin bayramını kutlarım.Hep birlikte nice güzel bayramlar geçirmemiz dileğiyle..

bayram1vz6sn0.jpg

İyi Bayramlaaar Canlar:)

İyiBayramlaaaaar dilerim dilerimmm en güzel bayramı yaşarsınız hatta her gününz bayram havasında yaşayın benim gibi smil56İyiBayramlar Canlar...:)

herkesin kurban bayrami kutlu olsun!!

ben gurbette ailemden uzakta arkadaslarimla kutlicam cat3500

11.gif

bir de kart yollayayim dedim
kurban1b6pz.jpg

hadi bye
cat3500

Kurban bayramımız mübarek olsun

her kurban bayramında dışarı hiç çıkmasamda çıkmak zorunda olduğumda etrafıma hiç bakmam üzülürüm acırım hayvancıklara ama işte neyse
Tüm hayatım değişti üyeleri sitemizin kurban bayramımızı kutluyorum sevdikleriniz ile birlikte sağlıklı huzrlu günler ve bayramlar geçirmeniz dileklerimle
sevgi ve saygılarımlar
site cat56 pisimbat (paşakızı) thumbsanim siirokul clapping

Ynt: Kurban bayramımız mübarek olsun

ben de herkesin kurban bayramlarını kutlarım. actionsmile

Hepimizin kurban bayramı kutlu olsun...

kurban12jh.jpg

zuzunt4.jpg
mlk34

kurban_bayrami.jpg

saka.jpg

89.jpg

orusonfq9.jpg

selam

Yüreğinize damla damla umut günlerinize bin tatlı mutluluk dolsun.Sevdikleriniz hep yanınızda olsun.Yüzünüz ve gülünüz hiç solmasın.BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN. kiss3

HEPİNİZİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN!

Hayırlı bayramlar tekrardan arkadaşlarım wave blissy sevincli şaşkın cat56 cat56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri