Alttakine soru sor...

evet... bütün insanlık yararına bi buluş yapmak.. profesör olmak :D hedefim bu zaten
en çok beğendiğin kitap?

tarzıma uyan tum kıtapları beğenırım...

hayal kırıklığına uğradığında naparsın?

Eskiden hüngür hüngür ağlardım... Ama sizden sonra daha çok hayal kurmama rağmen kırılmıyorum... İyiki sizleri tanıdım....

Hangi amaçla yaşadığını öğrendin mi? Neden bu dünyaya geldin ?.........

birinci görevim mutlu olmak mutlu etmek ..dünyanın hayrına bir yararım olsun diye ,içimdeki bana ulaşmak tüm yeteneklerimi keşvetmek için geldim..

kendimize olaşmanın en kolay yolu nedir..oturup kendimizi dinlemek mi yoksa deneyimlemek mi(yetenekelerimizi keşvetmemizin)?

bana göre en kolay yolu oturup kendimi dinlemek. deneyimlemek biraz daha zor ona kıyasla.

Fatmagül'ün suçu ne?

hahaha ilahi:))Bihter olmak herhalde:))
Çevirine başladın mı?:)

evet..........ama sora pişman oldum nıye kopardım die:)

dut topladınmı altına çarşaf serip:)

toplamayı çok isterdim ama olmadı.

kitap okur musun?

Okuma sevgimi yitirdim :/

yaşamayı seviyormusun??

Evet hem de çok , her gün yeni süprizler yaşatmasını , her gün yeni bir şeyler öğretmesini ve her gün mutlu olmamı sağlamasını çok seviyorum.

Şu an okuduğun elindeki kitap nedir?

her halini seviyorum..sevmenin sebebi olmazki..sebebi varsa o sevgi masumluktan çıkar...

hayatından çıkmasını istemediğin ilk kişi kim?

Sevgilim

Win XP mi 7 mi yoksa Vista mı?

bu sorunun cevabını bılmıorum o yuzden atıorum:)xp:)))))))))

aşk bı keremı gelır ınsanın başına???ya o bıkereyı değerlendıremesse ınsan?

Aşk bir kere gelmez insanın başına istediğin kadar gelir , değerlendiremezsen diye de bir durum olmaz demek ki değerlendirmemek hayırlıdır ...

Okumayı sevdiğin tarz nedir?

Aşk bir kere gelmez insanın başına istediğin kadar gelir , değerlendiremezsen diye de bir durum olmaz demek ki değerlendirmemek hayırlıdır ...

Okumayı sevdiğin tarz nedir?

Ya aslında birçok tarz var hoşuma giden. Öğrenme amaçlı okumak için kişisel gelişim, araştırma-inceleme kitaplarını seviyorum. Felsefe kitaplarını da seviyorum.
Okurken tat aldığım kitaplar ise genelde insanların pek sevmediği, çok satanlarda olmayan ama edebiyat ödülü alan edebi romanları severim.

Korku filmleri izler misin?

İzlerim tabii ama çokta korkarım...
Sence nasıl birşey yaşansa dünyanın en güzel günü olurdu.

yerçekiminin etkisi biraz daha eksik olsa ilginç olurdu doğrusu..

tatlı severmisin?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri