Anlayamadığım bir şey var...

ayshee

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Atakan Bey, söylediğiniz gibi ilk olarak ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinini indirdim. İkisinin de klasik müzik olanlarını tercih ettim. Ama neyi de çok beğendiğim için onu da indireceğim. Fakat, aynı telkinin farklı müzik türlerini dinlemem bir sorun yaratır mı? Elimden geldiğince forumu incelemeye çalıştım, ama daha yolun başındayım. Bu sorularıma cevap bulamadım, bir an önce dinlemek istediğim için de bu konuyu açtım. Sabırsızlığımı mazur görün. Cevap verirseniz çok mutlu olacağım. Saygılarımla...

Ynt: Anlayamadığım bir şey var...

Tam tersine faydalı bile olabilir. Zira sürekli aynı müziğin tekrarı yorucu olabilir, müziğin farklılaşıp telkinlerin aynı olması hem etkisinden bişey kaybetmez hem de daha dinlendirici olur. Bu yazdıklarım benim bir aya yakın bir süredir kendi edindiğim tecrübelere dayanmaktadır. Yanlışım varsa düzeltin lütfen...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri