bende araba kullanmaktan trafiğe çıkmaktan çok korkuyorum.daha doğrusu araba kullnırken o kadar çok heyecanlanıyor ve panik oluyorum ki yüreğim her defasında bu stresi ve heyecanı kaldıramaz diye korkuyorum, kalp krizi geçirmekten korkuyorum.korkularım çığ gibi büyüyor.üstelik ben 10saat direksiyon derside aldım.hoca artık çıkabilirsin trafiğe başka derse gerek yok dedi ama ben çok korkuyorum. bana yardımcı olabilir misiniz.arabam öyle yatıyo
araba kullanmayı başarabildiniz mi ?.benim de sizden hiiiç farkım yook.hatta fazlam vardır.kafayı yicem.uykularımda hep araba kullanıyom.fiiliyatta sıfırım.araba kullananları öyle kıskanıyorum ki tahmin edemezsin.
senden sikayetci ama yagina suyuna bakmiyomusunkhkh56Merhabalar, ben park konusunu hall ettim. Yani arabamin arkasina kamera, onune park radar yerlestirdim. Yaklasik 2 aydir kendi arabami kullaniyorum. Tavsiye ederim) Telkinlerin de faydasi var tabii ki, araba kullanmamda. (Ama araba kullanma ile ilgili telkini dinlemedim. Sadece ucretsiz olanlari indirip dinledim) Yani onceleri araba kullanmak icin direksiyona gectigimde heyecandan kalbim hizla carpiyordu, birazcik da stresli oluyordum. Simdi arabamla aramiz cok iyi) Isterseniz ona sorun...Cevap versene kerata))----Azerbaycandan sevgilerle....Elgun...
senden sikayetci ama yagina suyuna bakmiyomusunkhkh56
ya ben ehliyet için kaydoldugumdan biel haberimyoktuu ...hiç merakımda yoktuu ...hep motorr sevdalsıydımm...sonra ögrendım ve dedılerr direksıyon dersın var ..hiç şofor koltuguna oturmuşlugum yok tu...biaz pistte calıştık falan tama dedı yola cıkıoruzz dedım nasıl olurr..tam 5 metre gittik önumuzee yavru köpekler atladı ben bıraktım dıreksıyonuu hocaa kırdı köpekler kurtulsun diee biz çarptıkk kamyonaa ..adam geldii bas bas bagırdıı bana ..oysa benim hiçç sucum yokk bence ...
sonra ben çok korktum tabii hiçç istemedım sonraa ama zorla 2 direksiyon dersınedegittim bole bolee 4 ettik ..sonra babam dedii geç direksiyonaaa ..ben öle bir kaza yaptımkiii çok korkunçtuu allahtan bana bişey olmadıı ...neseki böle durumlarda panik yapmam vee el firenini çekerek canımı kurtardımm yoksaa kesınlıkle kurtulamazdık....
ve ben buna ragmenn ehlıyettımı aldım.şimdimi hiç sorunsuzz kullanıorumm..düşün ben bu kdar sey atlatmısken kullanabılıosaam ..sen niee kullanamayasın ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.