artık benimde bir günlüğüm varrrr

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ECEM18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr

selamlar farkettimki uzun zamandır yazmamışım günlüğüme malum sınavdı toplantıydı derken vaktimde olmadı ama özlemişim günlüğümü kendimi harika hissediyorum hala pazar günü olan toplantının mutluluğunu yaşıyorum o günü hiç unutmıycam harikaydı herkes muhteşemdi.pisimbatım zaten bizim evde hala anılıyor cenktuğ sayesinde y789 shamanicim o ayrı bir güzellikti hayal teyzem ışığıyla hepimizi aydınlattı.suzzy harikaydı keşke sunamızıda getirebilseydi ttli3 defne ve duru ayrı güzeldiler iki melek harikalar allah nazarlardan saklasın onları tender45 tender45 tender45 herkes çok güzeldi yeni toplantıları sabırsızlıkla bekliyorum blissy blissy blissy

senin adına çok sevindim canım inş.günlerin hep mutlulukla geçer hismiley

çok güzel inanmak ve başarmak güzeldir. Ben hayatım boyunca hiç sigara içmedim. Merak ta etmedim. Para kazanması zor, paranın havaya verilmesi bana çok zor geliyor. Bize kazancı yok aldığı çok ama : Sağlık, para, girdiğin ortamda üzerinize sinen ağır koku vb.
Sizce kötü mü düşünüyorum. Sigara büyüklük,zenginlik,hava atma aracı değildir bence.Kötü bir dosttur her zaman bizden yer.
Bırakmanıza sok sevindim. İnşallah hiç aramazsınız.......
Saygılarımla

umeliha canım sigara içen ben değilim ağzıma bile sürmedim hayatım boyunca.ama bir dönem benim günlüğüme annemde yazmıştı sen heralde onun yazdıklarını okumuşsun.çünkü senin düşündüklerine kesinlikle katılan biriyim.sevgiler kiss3 kiss3

merhabalar hepinizi çok özlemişim ark5 ark5 tatile birkaç günlük ara vermişken siteye girip bir sizleri göreyim dedim.güzel haberlerle geldim.üniversite puanları açıklandı ve puanım güzel geldi busene istediğim üniversiteye gidiyorum inşallah k8908 blissy k8908 blissy k8908 blissy yazlıktaykende vakit çok güzel geçiyor tek sizlerin özlemini çekiyorum.tabi bugün biraz hüzün var bende. birkaç gündür misafirim vardı yazlıkta bugün onu geçirdim ve uzun bir süre görüşemicez insanın sevdiğiyle vedalaşması nekadar zormuş bukadar kötü olucağımı tahmin etmedim agl34 agl34 akşamdanberi ağlamaktan gözlerim şişmiş agl34 agl34 agl34 ama onun dışında iyiyim hepinizi çok öpüyorum kiss3 kiss3 kiss3

sevincli sevincli
hogeldin ecemcim.. clapping

bol bol keyif yapıp dinlenin tatlım..
002pb5.gif

özellikle sen.. sevincli

üniversiteye başladığında iyiki dinlenerek gelmişim diyeceksin.. cilgin897

bu güzel haberinle günümüze neşe kattın tatlım.. ark5 gogogo

ayrıca misafirin arkasından ağlanırmı o kadar .. ttli3
güle güle gitsin.. fırsatları olsun inşallah tekrardan gelsin.. tender45

bizde seni çok özliyoruz güzellik..
5.gif

annene .. teyzene.. hepinize sevgiler..
iyi tatilller.. kiss3

tebrikler ecem18 alk78 alk78 alk78
inşallah hakkında hayırlı olur...
smiliyface
çok sevindirici bir haber... gulensmiley

aslında haklısın shamanicim ama çok alışmıştım varlığına emb23 emb23 emb23 sanki birden boşluğa düştüm sad456 uzun bir sürede görüşemicek olmanın verdiği bir üzüntü sanırım annemle teyzeminde hepinize çok selamı var hepinizi çok öpüyorlar kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

çok teşekkür ederim dex_lier22

ecemcim...güzel bir tatil yapıyor olmana sevindim... wave darısı başımıza...biz sadece hafta sonları bazen gidebiliyoruz...

tender45 üniverste puanların için seni tebrik ediyorum...allah istediğin her şeyi gönlüne göre versin...gidenlere üzülme tatlım..yaşanan güzel günleri düşün... ark5

tekrar iyi tatiller..size...annenlere selamlar... kiss3

canım hayal teyzem annemlerinde çok selamları var sana kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

güzel bir gün harika bir sabah bugün kendimi çok iyi hissediyorum.herkesi kocaman öpüyorum kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

herkese merhaba kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 uzun bir süre ayrı kaldım siteden ve sizlerden herkesi çok özledim tatilin kötü yanı sizlerden uzak kalmak b456 b456hazır üniversite tercihlerini yapmaya dönmüşken sizlerede bir bakayım dedim.tatilim güzel geçiyor bol bol kitap okuyorum kendimi geliştiriyorum tatil sayesinde sınav döneminde ağırlık veremediğim kişisel gelişimle daha çok ilgilenme vakti buldum ve çok güzel değişimler yaşıyorum tatil dönüşü hepsini teker teker paylaşıcam tabi o zaman üniversite öğrenciside olmuş olucam k8908 blissy k8908 blissy

herkesi kocaman öpüyorum kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

bugün son direksiyon dersimden çıktım drive45 ve artık yarınki direksiyon sınavına hazırım drive45 sadece biraz heyecan var şaşkın

Yarın ehliyeti kutluyoruz o zaman kiss3

inşallah tender45 kutluyoruz. k8908 yarın iki buçukta belli oluyormuş sınav sonuçları ozaman size müjdeyi vericem k8908 k8908

hayırlı olur inşallah ecemcim...güzel haberlerini bekliyoruz.... mlk34

teşekkür ederim suzzycim yarın güzel haberi ilk sizlerle paylaşıcam.sonrada hep beraber bir tur atarız ehliyetimi alınca ttli3

kiss3 kiss3 kiss3

artık müjdeyi verebilirim blissy blissy sınav sonuçları belli oldu ve ben direksiyon sınavınıda geçtim k8908 k8908 k8908 uy897 artık benimde ehliyetim var cilgin897

teşekkür ederim hayal teyzem kiss3 kiss3 inşallah güzel bir arabamda olunca hep beraber gezeriz k8908

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri