Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
karşısına çıkmalı mıyım sf li olmama rağmen????????? 88a
lütfen yardım ağla
sen ne güsel konuşuyon öle kardeşş super aynenn katılıyorum :gunes ' Alıntı:aşkın varolmasını isteyen ama bunun malesef öyle bir duygunun varolmadığını kendini kandırmaca olduğuna inananlardanım
yok ne gezer .bugün ilk kez gördüm onu 1,5 seneden sonra.az daha bayılacaktım heyecandan.ama o yanımdan öylesine geçiverdi.hiçbir şey yapamadım.inşallah bu telkinlerle sf yi yenerim de sedef ime kavuşurum.dua edin ne olur agl3425emel ' Alıntı:sances kardess huu ne yaptın kıza acıldın mı? ay meraktan ölücem sevincli
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.