asiyah'nın zihinsel mutasyonu

ölmek istiyorum :)

Bir insan niye tekrar tekrar aynı yoldan geçer?

İlk geçişlerinde doğru tarafa gitmedikleri için.
Hayat bir öğrenme yeridir. Bir konuyu öğretir başka bir konuya geçer. Ama öğretilerinden birini almadığın zaman tekrar tekrar aynı şeyleri yaşarsın.
Bütünlemelerden kalmak gibi bir şey. diyorum ve bu son yazdığım oluyor seni rahat bırakıyorum. :)
Umarım çabuk atlatırsın.

düzenle bölümü yok ki

gönderdigin mesajlara bak
alinti yap cevapla hizli mesaj gibi bölümlerin yaninda
düzenle bölümüde var sadece gönderilen mesajlar icin gecerli ama
günün birinde biri pisman olurda geri dönüsü olsun diye düsünülmüs anlasilan
onlardan biride sensin bak:)))

düzenle bölümü yok ki
hayatım sonradan silinmiyor mesajlar...düzenleyi bir müddet sonra kullanamıyorsun.hemen yazdıktan sonra düzeltmeliydin.bence bir sakıncası yok.niye tedirgin oluyorsun?y789

hayatım sonradan silinmiyor mesajlar...düzenleyi bir müddet sonra kullanamıyorsun.hemen yazdıktan sonra düzeltmeliydin.bence bir sakıncası yok.niye tedirgin oluyorsun?y789
Adabıyla öyle olsam bir sakıncası yok da böyle saçmalayınca hiç hoş olmadı.
Az önce (3 saat önce) sızmışım. Yeni uyandım şimdi de. Böylesi daha iyi mesela. Gerçi kafam hala bi milyon ama. Kendimi iyi hissediyorum yine de. Ne tuhaf ruyalar gördüm. Yine gittim geçmişime. Henüz bir şeyler de bulamadım ama...

Ego (Güven) Güçlendirici + Suçluluk Duyguları
15 Temmuz 2009: 8 Saat
16 Temmuz 2009: 8 Saat
17 Temmuz 2009: 10 Saat
18 Temmuz 2009: 4 Saat

Dalgalandım da duruldum

Yine dalgalanıyorum galiba :S
İki gündür tuhaflaştım. Yanlış şeyler yapmak istemiyorum. Kendimi kontrol edemiyorum.

Merhaba sevgili asiyah ve onun arkadaşları,

Genel Durumum

Bugün kendimi daha iyi hissediyorum. İkili telkini dinlemeye devam ediyorum. Bugün 5. günüm. Bir beş gün daha dinleyeceğim. Ondan sonra diğer telkinleri de eklemeyi planlıyorum. Bugün kendimi daha enerjik hissettim. Çünkü erken uyandım. Resim yapmaya başladım. Yine bir dalgalanmaya yakalanana kadar bir şeyler yapsam iyi olur.

Değişim konusunda:
Henüz bir değişim hissetmiyorum. Yani böyle uçuyor gibi hissetmiyorum. Arada bir oluyor ama kalıcı olmadığı sürece değiştiğimi söyleyemem. Zaten sanırım erken onun için. Daha 5 gün oldu. Hem de sadece iki telkin müziğiyle. Artık kendim olmak istiyorum. Şimdi topluma aitmişim gibi hissediyorum. Asıl istediğim toplum bana aitmiş gibi hissetmek. Bu olana kadar bekleyeceğim. Bu arada bende acaba sosyal fobi mi var yaa? Bunda tereddüt ettim biraz. Sosyal fobi hakkında yazıları okudum biraz gerçi pek bana uymuyor, yani tam olarak değil. Ama var sanırım biraz. Ya da belki başka bir şey vardır. Bişey var ama ne bilmiyorum.

RÛYALAR

Yine bir sürü rûyalar gördüm. Hatırlamıyorum şimdi ama sabah hatırlıyordum. Rûyalar görmeyi çok seviyorum. Beni gerçek hayattan uzaklaştırdığı ve genelde güzel şeyler gördüğüm için kendimi rûyalarda rahat hissediyorum. Kötü rûya gördüğümde yine rûya olduğu için seviniyorum :) Geçen gün rûyamda bir arkadaşımla barıştım hatta. Güzeldi... Ama gerçek hayatta da konuşmak istiyorum onunla. Her neyse...

BİR SORUN
Benim bir sorunum var. Takıntı gibi bir şey. Mesela biri yemek yerken ya da sakız çiğnerken ağzından çıkardığı seslere dayanamıyorum. Aşırı sinir oluyorum. Yavaş insanlara sinir oluyorum. Bir bulaşığı iki saatte yıkadı diye arkadaşıma çok kızdım. Ve ben çıldırdım resmen. Böyle şeylere tahammül edemiyorum. Bu beni çok rahatsız ediyor. O andaki öfke halime dayanamıyorum. Bu tarz şeylerle nasıl başa çıkabilirim? Ya da bunlar neden oluyor onu nasıl öğrenebilirim?

19 Temmuz 2009: 9 Saat

19 Temmuz 2009: 9 Saat
20 Temmuz 2009: 12 Saat

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri