Aşk Majisi

_roxie_

New member
2
HD RANK
Katılım
31 Ekim 2010
Mesajlar
296
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Yaş
35
Konum
Ankara
Arkadaşlar bu büyü olarak geçiyor ama bana daha çok olumlama gibi geldi deneyeceğim o yüzden sizinle de paylaşmak istedim.

Bir adet pembe mum bir adet pembe kuvars ve ayçiçek yağıymış ihtiyacımız olan.

Öncelikle ayçiçek yağı ile mumu yağlıyoruz sonra kuvars taşını avucumuzda tutarak ruh eşimizin bize doğru geldiğini imgeliyoruz içimizden geldiği şekilde bi kaç olumlama söylüyoruz

"Aradığım kişi de beni arıyor. Mutlu edeceğim ve beni mutlu edecek kimse de beni arıyor ve evren onu en doğru şekilde karşıma çıkartıyor." gibi olumlamalarımızı tekrar ediyoruz sonra taşı elimizden mumun yanına bırakıyoruz mum tamamen sönene kadar kuvars mumum yanında kalıyor sonra da taşımızı hiç yanımızdan ayırmıyoruz.


Bir kişinin iradesine yönelik değil de bize en uygun insanı çağırmaya yönelik olduğu için yapmakta zarar görmedim.

Bence denemeye değer :)
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst