Aşk ve Fedakarlık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ziyaretcixy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben bu videoyu daha önce seyretmiştim ve çok hislenmiştim.. teşkkürler

Cok sacma etrafımızdakı hıc kımse boyle birsey yapmaz ..Ancak annelerımız

Cok sacma etrafımızdakı hıc kımse boyle birsey yapmaz ..Ancak annelerımız

annelik duygularının farklı onun yeri başka oldugunu düşünüyorum..
aşk olunca bircok sey yapabiliyorsun hemde düşünmeden hersey yapabiliyor insan aşkda fedakarlık bence fazlasıyla oluyor ...

bence aşkta fedakarlık, sevdiğini olduğu gibi kabul etmek demek... aslında hiç kimse birbirine tam anlamıyla benzemediği için birbirimizi anlamamız, olduğu gibi kabul etmemiz zor gibi görünüyor.. işte fedakarlık da burada devreye giriyor.. sevdiğini anlamaya çalışmak, ne istediğini, ne demeye çalıştığını bilebilmek, güvenebilmek dünya üzerinde onca kötülük varken.. ilerisini ya da gerisini düşünmeden öyle o anda olduğu gibi mutlu hissedebilmek.. sevmek demek işte; ne kendinden vazgeçerek ne de ondan, ortak bir paydada buluşmak, her iki kişilikten yeni bir kişilik doğurabilmek...

yasal06 bence aşkta fedakarlık, sevdiğini olduğu gibi kabul etmek demek...

İŞTE BU COK DOĞRU BİR KELİME SEVDİĞİNİ OLDUĞU GİBİ KABUL ETMEK...

yasal06 bence aşkta fedakarlık, sevdiğini olduğu gibi kabul etmek demek...

İŞTE BU COK DOĞRU BİR KELİME SEVDİĞİNİ OLDUĞU GİBİ KABUL ETMEK...

bence de çok doğru.. ama şimdi için.. daha önce ben sırf bunu yapamadığım için bir sürü problem yaşadım, geçmişimi pişmanlıklarla ve üzüntülerle doldurdum, belki başkalarının hayatlarını da...:( işin kötü tarafı ben bunu 25 yaşında daha yeni anladım,keşfettim.. iyi tarafı ise keşfetmiş anlamış olmam biraz geç olmuş olsa bile..

ahh ahh böyle aşklar orta çağda kalmış

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri