Asla Vazgeçmeyin Animasyonlu

Ynt: Asla Vazgeçmeyin Animasyonlu

idea3 idea3 idea3 idea3 idea3 adam bu demı idea3 idea3

ayakta alkışlıyorum puhahhahaa alk78 alk78 alk78

hiçbir emek karşılıksız kalmaz marifet vazgeçmemekte. animasyon da bunu süper işlemiş. tebrikler .....

Paylaşım için teşekkürler. alk78

gerçekten çözüm bazen çok yakınımızdayken bile göremiyoruz her yolu deniyoruz çabalıyoruz ama sonuç yok

harika gülünnn gülümseyin ....

sürekli denedin ve sürekli yenildin
olsun yine dene, yine yenil ve daha güzel yenil (genç beyin)

animasyonu ben neden göremiyorum
görmek istiyorum

maviş cadı ilgine teşekkür ederim
neden bilmiyorum ama yazılan hiç bir şey yokkiii hiç bir şey göremedim

Animasyonu izlerken; Hadi, ha gayret, peh akla bak suya düşecek, sakın vazgeçme.............................. olmuyorsa olmuyordur, bence vazgeç artık.. Demek hayırlı değilmiş!!..dunk56!!..

Oysa, evet, vazgeçmemek lazım!!!..super

Sevgiyle kalın!..

teşekkür ederim beni bilgilendirdiğiniz içiny789

haha aynı benim gibi o da..ben de bu animasyon gibi çok animasyonlar yaşadım hayatımda...yaşadığımız zorlu günler sonrasında tıpkı bu animasyondaki gibi komik gelmiyor mu zaten :))

adam her türlü yolu deniyor olmuyor yine olmuyor derken en sonunda büyük bir gayretle karşı tarafa geçiyor.ama orada ya daha da ilerlemekten vazgeçiyor,herşey tamam derken artık bir dalgınlık mıdır neyse yine suya düşüyor.sonunda yine olduğu yere dönüyor.sürekli ilerlemek durumunda olmalı insan.ben bu animasyonlardan bunu anladım.

çok güzel bir animasyon artık sonlara doğru uğraşırken hissedilen bunalım anını yaşıyor gibi hissettim.
yalnız çok güzel bir slogana ilham verdi bende :) Kendimden vazgeçmedim ki hayallerimden vazgeçeyim...

Animasyon çok güzel. Demek ki azim başarı getiriyormuş. Teşekkürler....

eger gercekten istiyorsan basarmak icin her yolu denersin -BU KADAR-

yeniden yeniden dene yılmadan,yorulmadan,kahramanımız mutlu sona ulaşamamış ama biraz daha uğraşırsa kesin başaracak baya inatçı çünkü :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri