Astral Seyahat

astral seyahati gercek hayatta hicbi sekilde bizzat ziyaret edemiyecegim kisilerin ne halde oldugunu ogrenmek icin istiyorum.

bunu gerçekten yapabileceğine inanıyormusun.yanlış anlama amacım hevesini kırmak falan deil bu konu hakkında fazla bi bilgim yok o yüzden sordum.

sanırım bende astrel seheatlara cıkıyorum fakat her seferinde korkuyorrum bu yüzdende cıkmak istemiyorum sanırım 6 aydırda cıkmadım şaka gibi ama bende ucuyorum ve camdan gecebiliyorum bedenimi görebiliyorum ve bunun gibi bir cok şey ..

Bir ara ilgileniyordum. Hatta çok yaklaştığımı hissediyordum ama çıkış yapamadım bir türlü. Ayrılmayı hissediyordum ama son anda "zorla" geri dönüyordum. Bir şey engel oluyordu. Ben bu durumu hazır olmadığıma ve korktuğuma bağladım.

Şimdi denemeye bile cesaret edemiyorum. Yalnızlık korkumla ilişkilendirdim bu durumu da. Odamda tek olduğum için sanırım. Bir şey olursa kendimi koruyamayacağımı düşünüyorum. Dolayısıyla bedenim de savunma mekanizmasını devreye sokup çıkışa engel oluyor.

Aslında çok istiyorum. Ama şuan için çok uzak bana. Desteksiz yapamayacağımı hissediyorum ne yazık ki...

astral seyahati gercek hayatta hicbi sekilde bizzat ziyaret edemiyecegim kisilerin ne halde oldugunu ogrenmek icin istiyorum.

bunu gerçekten yapabileceğine inanıyormusun.yanlış anlama amacım hevesini kırmak falan deil bu konu hakkında fazla bi bilgim yok o yüzden sordum.

selam cymbella,
evet astral seyahatle istedigimiz heryeri ve herkesi ziyaret edebiliyormusuz.
henuz tecrube edemedim maalesef ama cikisi bi kere basardiktan sonra dusuncelerinle yon veriyormussun nereye gidecegine falan.
yeterki cikis yapabil bedeninden...

selam cymbella,
evet astral seyahatle istedigimiz heryeri ve herkesi ziyaret edebiliyormusuz.
henuz tecrube edemedim maalesef ama cikisi bi kere basardiktan sonra dusuncelerinle yon veriyormussun nereye gidecegine falan.
yeterki cikis yapabil bedeninden...
peki bu sadece uyurken yada uykuya dalmadan önce mi yapılabiliyor.eğer öyleyse uykuya dalmadan önceki beyinsel foksiyonlarla alakalı olabilir belki.bide şartlanma var tabi belki birtür halüsilasyondur. psikoloji hakkında da astral seyahat hakkında da pek de bişey bilmem ama bu anlattıklarınız bana biraz olamazmış gibi geldi.yada illaki bi açıllaması olmalı.

cok ilginç,sadece filmlerde gördüm bunu girlhaha gerçek olabileceğini hiç düşünmemiştim.
peki bedenden cıkıs için ne yapmak gerekiyor??
bu konuda hiçbir şey bilmiyorum terli345

symbella ve pff Xp sorularinizin cevabini bu sitede ve internette bulabilirsiniz.ben her ne kadar anlatsam da tam anlatamam. o yuzden bu konu sagdan soldan duymakla anlasilmaz. ya bir ekitaptan yada bu konuyla ilgili yazilmis yazilardan faydalanabilirsiniz.
selamlar..

teşekkürler,sonradan gördüm sitede bununla ilgili başlıklar varmış.
inceledim :))
sevgiyle kal...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri