Asya'nın Günlüğü

Cok tesekkür ederim, şükürler olsun ki günlerim her gecen gün daha iyiye gidiyor ve eminimki bir gün bende burdan mutluyum mutluyum diye haykırıcam.

İnsanın en büyük düsmanı yine kendisiymis bunu anladım ama keske bunu cok daha önceleri farkedebilseydim.. belki bi takım seylere bu kadar gec kalmazdım. agl34

Cok tesekkür ederim, şükürler olsun ki günlerim her gecen gün daha iyiye gidiyor ve eminimki bir gün bende burdan mutluyum mutluyum diye haykırıcam.

İnsanın en büyük düsmanı yine kendisiymis bunu anladım ama keske bunu cok daha önceleri farkedebilseydim.. belki bi takım seylere bu kadar gec kalmazdım. agl34

Neden bir gün mutluyum mutluyum diye bağracam dedin o bir günü neden buğün yapmıyorsun geçmişe bir çizgi çiz yeni bir sayfa aç kendine ve buğünün tadını çıkart yarını geçmişi düşünme zaten bir noktaya geldinmi geçmişin acıtan yanlarına dönüp onları hazır olduğun zaman iyileştirirsin dersler çıkartırsın ama geçmişine bakıpta bir gün mutlu olduğumu söyleyecen dedinmi hep mutluluğu erteliyorsun hayat o kadar güzel ki buğün den başla bu hayatını oyun bahçesine çevir buğün mutlu olmak için ne yapabilirsin onu düşün dışarda gezmekmi istiyon hiç durma çık gez canın arkadaşlarınla sohbetmi etmek istemiyor durma ara canın bir taze çaymı istiyor kalk demle çayını iç ama mutluluğu buğünü anı yaşa hayatını asla erteleme her anını özel olduğu için yaşa hayatını oyun bahçesine çevir ve eglenmenin tadını çıkart derim ben peki sen nedersin ?

sevgiler

mutluyum demeye korkuyorum.. sanki arkasından kötü seyler olucakmıs gibi geliyor. bugüne kadar hep öyle oldu..
hani söyle bisey vardır ya bugun cok güldüm kesin ağlıycam ben buna inanmısım. benim önce bu tarz kalıplardan cıkmam hele hele senin de söylediğin gibi gecmisi gecmiste bırakmayı ögrenmem lazım.. yoksa bu böyle sürüp gider..
burda benim gibi bi cok insan var sonrasında geldikleri durum beni heycanlandırıyor aslında.. bende yapabilirim diyorum, sonra bi an geliyor yine eski ruh halime dönmüşüm o an kopuyorum herseyden..
toparlanıncaya kadar bicok seyi elimde olmadan erteliyorum ve hayatım elimden kayıp gidiyor.
Bugune kadar kendime bu soruyu hiç sormadım.. Bakalım bugünden sonra mutlu olmak icin neler yapabilirim. hergün bu soruyla baslıycam günüme tabi birde aynaya bakıp gülümseyerek smil56

canım benim değişim elbetteki kolay değil her kesin önünde engeller var sakın ola ki bu engeller seni geriye götürmesin o nda dur ve düşün ama geriye dönme o engelinde bir sebebi vardır sakın unutma olumlu düşünme kalıplarını hayatının parçasına koyki onlar sana yol göstersin ve sakın unutma pozitif düşünceler pozitifi getirir negatif düşüncelerde negatifi getirir ve senin bu yönde düşünürken hani demişin ya çok güldüm başıma kötü bir şey gelecek kalıplarını sadece kendin değiştirebilirsin çünkü o kalıpları hayatına sen soktun hayatının nasıl olmasını istiyorsan o şekilde düşün yaşa ve mutlu ol gülmekten asla korkma kendine güvenin tam olsun ve her zaman hayatım değişti ailesi olarak yanında olabildiğimiz kadar yanındayız fakat ne yazıkki değişimi yaratacak kişi gene kendinsin başka kimse senin yerine senin değişimini başlatamaz. herşey gönlünce olsun canım.

sevgiler

cok tesekkür ederim perilice hersey bende bitiyor farkındayım ama yanımda olmanızı bilmek bana iyi geliyor.kiss3

bugun güne o kadar heyecanlı basladım ki saat 5 de firladım yataktan çünkü gece cok hos bi rüya gördüm ne var bunda diyebilirsiniz. uzun zamandır günleride rüyalarıda kabus gibi olan, çığlıklarla uyanan ben icin son zamanlarda gördüğüm bu rüyalar beni inanılmaz heycanlandırıyor ve bu sabah karar verdim rüyalarımı bende yazıcam artık, saat 5 de kalkmamın sebebide buydu ajandamın arka sayfalarınıda rüyalarıma ayırdım bundan böyle superbakalım neler cıkıcak ortaya

ben degisiyorum arkadaslar, kalbimin atısının bile degistigini farkediyorum..
blissy

bugun güne o kadar heyecanlı basladım ki saat 5 de firladım yataktan çünkü gece cok hos bi rüya gördüm ne var bunda diyebilirsiniz. uzun zamandır günleride rüyalarıda kabus gibi olan, çığlıklarla uyanan ben icin son zamanlarda gördüğüm bu rüyalar beni inanılmaz heycanlandırıyor ve bu sabah karar verdim rüyalarımı bende yazıcam artık, saat 5 de kalkmamın sebebide buydu ajandamın arka sayfalarınıda rüyalarıma ayırdım bundan böyle superbakalım neler cıkıcak ortaya

ben degisiyorum arkadaslar, kalbimin atısının bile degistigini farkediyorum..
blissy
:)
ruyalarimi bende cok onemserim.
bazen gormus oldugum guzel enteresan bir ruya butun gun neseli olmama vesile olabiliyor ..

tarzini kendime yakin buldum Asya..
nefretlerini dile getirisin,kinci degilim ama diye baslayip ardindan siraladigin dusunceler,duygu yogunluklari...yasadigin gelgitler..
kendi kendini uzmen... kendini uzmeyi aliskanlik edinmen.. bundan adeta keyif aliyor olman.. yaniliyor muyum ?
butun bunlar ve bunlari ifade edis tarzin bana cok benziyor.
bu sebepten gunlugunu okurken hic sykilmadim.
son yazdigin gunluk satirlarinda gayet iyi bir mod yakaladigin besbelli.
amman nazar degmesin.. daim olsun insallah..
bende acaip sykintili idim,sinir kupune donmustum son saatlerde.
ama sagi solu tiklayip dururken taa senin gunlugune kadar getirdi beni kader.. ve okuyunca sakinledim. suan iyiyim, ofkemin azaldigini hissediyorum.
sigarayi birakmaya calisiyorumda, butun ofkemin sebebi o..
hasili velkelam;gunlugunu keyifle takip etmeye calisacagim..

vee deminden beri su sarkiyi dinleyip mirildaniyorum..
iyi geldi bana.. miy miy miy ama rahatlatiyor..

sozleri sanki azbucuk karamsarlik iceriyor gibi ama dinleyince oyle degil..
umarim begenirsin.. / umarim sana da iyi gelir ;)

Öyle uzak ki yerin uzakları aşıyor
Bütün özlediklerim benden ayrı yaşıyor

Ya herşeyim ya hiçim sorma dünya nebiçim
Bir kördüğüm ki içim çözdükçe dolanıyor

Öyle uzak ki yerin uzakları aşıyor
Bütün özlediklerim benden ayrı yaşıyor

Ya herşeyim ya hiçim sorma dünya nebiçim
Bir kördüğüm ki içim çözdükçe dolanıyor

buda youtube linki;
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=XnRQJsIEOXc&feature=related]YouTube - Aslı - Kördüğüm || www.buyukrock.com ||[/ame]

gorusmek uzere Asya...actionsmile

Acı çektiğim dönemlerde bana bunların hepsi geçicek, geriye dönüp baktığında gülümsiyceksin ne kadar aptalmısım diyceksin dediklerinde, ben icimden hayır gecmiycek o kadar kolay değil diyordum.
haklısın kendimi üzmek, kendime acımak hosuma gidiyordu,insan bi süre sonra gercekten bundan zevk almaya bile baslıyor :) Mazoşist değilim yanlıs anlasılmasın sadanim ama söyle düsünüyordum acılarımı unutursam bana yapılan haksızlıklar, yapan kisinin yanına kar kalıcak bende acı cektiğimle kalıcam iki gün ağlıycam sonra unutucam öylemi yok böyle bisey, onunda acı cekmesi gerek deyip hırslanıyordum ne kadar yanlıs olduğunu simdi anlıyorum yani sonuçta acımı unutmamak icin elimden geleni yaptım kendime4897

Uyanmam ailemide kendimle birlikte umutsuzluğa cektiğimi farketmemle oldu, acıma o kadar kaptırmıstık ki kendimi onların ne durumda olduğunu göremedim cok üzdüm onları,

Neyseki farkına varıp değismeye karar verdiğim anda bu site cıktı karsıma ve benimle benzer sorunlar yasayanların yorumları sayesinde kendime güvenim geldi..

Son zamanlarda kendimi cidden cok iyi hissediyorum ve dahada iyi olacığına inanıyorum

Geçmişi sevgiyle geride bırakıyor ve geleceğimde herşeyin mükemmel olduğunu bilerek güven ve huzurla ilerliyorum,

Sigarayı bırakalıda 2 ay oldu, senin de en kısa zamanda bırakacağına inanıyorum
Şarkı için çok çok çok tesekkür ederim kiss3
severek dinlediğim bi şarkıydı zaten ama uzun zamandır telkinlerden baska müzik dinlemediğim için iyi geldi bana unutmustum doğrusu

dd5bcb2809.gif

Dikkatim cok dağınık, kitap okurken yada herhangi bir isi yaparken, aklıma o anda baska birsey geliyor ve bazen farkında olmadan bazende bilinçli olarak okuduğum kitap yada is neyse onu bırakıp aklıma gelen seyle ilgileniyorum yoksa beynimi kemiriyor, tekrar geri döndüğümde ise aynı tadı bulamıyorum.. ama bırakmayıp devam ettigimde ise ona takılıp kalıyorum böyle oluncada ne okuduğumdan nede yaptığım seylerden hiç birsey anlamıyorum.. Sırf bu yüzden büyük bir hevesle aldığım kitaplar uzun zaman elimde sürünüyor..

Bu konuyu nereye yazmalıydım bilemedim, ne yapmalıyım..

o an aklına takılan şey her ne ise o konuyu beyninden atmaya çalışmak o konu ile daha çok ilgilenmene neden olur. ben genelde böyle olunca.. aa merhaba başımın belası.. sen içeriye girmek istiyorsun ama ben seni beynimin kapısından içeri almıyorum hadi eyvallah deyip normal hayatıma devam ediyorum. ama o düşüncenin tekrar gelmesi senin o düşünceyi ne kadar sert uyarmana bağlı. yeterince sert uyarır ve kovarsan bidaha çok uzun süre gelemez :) denemeye değer.

doğru söyüyorsun birde bunu deniyeyim bakalım, çok zorluyorum kendimi özelliklede kitap okurken, daldan dala hopluyorum dediğim gibi bu kezde okuduğum seyi anlamıyorum. dunk56

o an aklına takılan şey her ne ise o konuyu beyninden atmaya çalışmak o konu ile daha çok ilgilenmene neden olur. ben genelde böyle olunca.. aa merhaba başımın belası.. sen içeriye girmek istiyorsun ama ben seni beynimin kapısından içeri almıyorum hadi eyvallah deyip normal hayatıma devam ediyorum. ama o düşüncenin tekrar gelmesi senin o düşünceyi ne kadar sert uyarmana bağlı. yeterince sert uyarır ve kovarsan bidaha çok uzun süre gelemez :) denemeye değer.
hmmss.. ilginc... bende sigara aklima geldiginde bu yontemi deneyim bakalim ise yarayacakmi...s456

hmmss.. ilginc... bende sigara aklima geldiginde bu yontemi deneyim bakalim ise yarayacakmi...s456

sigarayı birakmak icin istekli oldugunu görüyorum, kesin bırakırsın

Gün icinde canın sigara istedigi zaman o anda baska seyle ugras çünkü sigara isteği saniyelik bisey o anı atlatmalısın, her sigara isteginde bunu yaparsan zamanla alıskanlık kazanıyor, birde bu yöntemi dene bende ise yaradı sendede yarar umarım

Bıraktım artık aklıma bile gelmiyor demeni sabırsızlıkla bekliyorum smil56

tesekkur ederim Asya..sen fazla icmiyormussun kolay olmustur birakmak..
ama ben 8 yildir iciyordum ve gunde bir paket idi.
aslinda mesele tamamen nikotin veya alinan nikotin orani degil. mesele suki; ben o paketle gunumu gecemi paylasmisim,adeta en yakin arkadasimdan bile samimi olmusum,iyi kotu gunlerimde bana eslik etmesine izin vermisim.manen bagimliyim, psikolojikmen bagimliyim. dolayisiyla tipki bir dosttan yada ev arkadasindan ayrilmis biri gibi kalakaldim.
ama zaman herseye caredir. mesela bugun en kolay gunlerimdendi. bazi gunler oluyorki resmen nefsimle bogusuyorum icip icmemek konusunda.
ama bugun rahattim.
fikirlerin,destegin icin tesekkurler Asya..

tesekkur ederim Asya..sen fazla icmiyormussun kolay olmustur birakmak..
ama ben 8 yildir iciyordum ve gunde bir paket idi.
aslinda mesele tamamen nikotin veya alinan nikotin orani degil. mesele suki; ben o paketle gunumu gecemi paylasmisim,adeta en yakin arkadasimdan bile samimi olmusum,iyi kotu gunlerimde bana eslik etmesine izin vermisim.manen bagimliyim, psikolojikmen bagimliyim. dolayisiyla tipki bir dosttan yada ev arkadasindan ayrilmis biri gibi kalakaldim.
ama zaman herseye caredir. mesela bugun en kolay gunlerimdendi. bazi gunler oluyorki resmen nefsimle bogusuyorum icip icmemek konusunda.
ama bugun rahattim.
fikirlerin,destegin icin tesekkurler Asya..

Yo öyle düşünme bende 9 yıldır içiyordum 2000 yılına girdiğim gün bıraktım şimdi aklıma bile gelmiyor ve sadece tek yaptığım bir bütün paketi çöpe atmak oldu istersen yapamayacağın şey yok önemli olan beynini hazırlanman ve neden içtiğini sana neler kazandırıp kaybettirdiğinin terazisini kurarsan beynin onun senin için yararlı olmadığını zamanla sana gösterecek guitar

Benim bugünkü ruh halimi anlatan bir yazı (İclal Aydın'dan)

Kulağımın içi kaşınıyor. Felaket.
Önce azar azar başlıyor kaşıntı, geceleri.Sonra artıyor.
Kaşımak da bir zor ki kulağın içini. Bir türlü geçmiyor.
"Ne yapsam acaba?" diyorum. Günler geçtikçe daha da artıyor.
Doktora gitmeye karar veriyorum. Arkadaşlarıma soruyorum "Tanıdığınız iyi bir kulak burun boğazcı var mı?" diye. "N'oldu ki?" diye soruyor
arkadaşlarım. "Kaşınıyor kulağım" diyorum. "Uyuyamıyorum geceleri, kulak kaşınmasından!" Bir doktorun adını söylüyor bir tanesi. "Çok iyi
doktordur" diyor. "Kimsenin çözemediğini çözer, iyileştiremediğini
iyileştirir."
Gidiyorum doktora.
Gözlüklü, şirin bir amca. Elinde bir büyüteç, kulağıma bakıyor.
Şaşırıyorum önce. "İçinde kaşıntı var" diyorum. "Öyle büyüteçle ne
anlayacaksınız ki?"
"Yok" diyor, "Ben çoktan anladım ne olduğunu da, şimdi daha iyi görmek için bakıyorum." "Nedir?" diyorum doktora. "Eski sözler kaçmış kulağınıza"
diyor.
"Nasıl yani?" diyorum. "Kimin sözleri?" "Bakacağız" diyor.
Sonra bir alet çantasından kocaman, ucu ince, cımbıza benzer bir alet
çıkarıyor.
"Yan durun. Kıpırdamayın" diyor bana. Biraz irkiliyorum. "Eski sözler"
diyorum, "Ha?" Cımbızın ucu kulağıma giriyor,
canımı acıtmıyor nedense. "Bir erkek sesi bu" diyor. Sanki bir uğultu
duyuyorum.
Cımbızı çıkarıyor kulağımdan. "Yalan kaçmış kulağınıza!" diyor doktor.
Yalana bakıyorum. Küçücük bir şey gibi gözüküyor.
"Vay be! Günlerdir kulağımı kaşındıran bu muymuş? Hangi yalan peki?"
diyorum.
"Durun, bekleyin" diyor doktor. "Dikkatli olmamız lazım. Tekrar kulağınıza
kaçabilir. Önce şu deney tüpünün içine koyalım. Sonra serbest
bırakırız." Yalanı tüpün içine koyuyor. Kapağını da kapıyor tüpün. Serbest
kalıyor yalan.

"Seni seviyorum" diye cılız bir ses geliyor tüpün içinden. "Yalanmış ha?"
diyorum. Kulağım bile anlamış, kalbim hálá anlamıyor...

O0

Ben herhalimle güçlüyüm, sevildiğimi biliyor ve inanıyorum

insanlar nasıl bu kadar ikiyüzlü olabiliryorlar bunu nasıl renk vermeden becerebiliyorlar anlamıyorum , bu mudur yani insan 15 yıllık arkadasına bile güvenmemeli mi, bu dünyada kriz var, aç insanlar var , savaş var, dünya günden güne kötüye gidiyor ama bu bazılarının hiçte umrunda değil hala küçük hesapların peşindeler.... onlar insanlarla uğraşmanın daha yararlı olacağına inanıyorlar demikki süper ayakta alkışlıyorum hepsini25889
nelerle uğraşıyorum su halime bakın...ben yazarken utanıyorum onlar yaparken utanmadılar mı acaba.... ne istiyorsunuz, derdiniz nedir, neyi paylaşamıyorsunuz... yazık... yazık ki ben böyle insanlara değer vermişim..

Ne yapmalıyım simdi gidip o kisiyle konusmak mı tartısmak mı doğru olan, yoksa allaha havale edip ne hali varsa görsün demek mi4897

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri