atakan bey lütfen cevap!

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

fomenter

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
yeni başladım.bugün ilk günümü bitirdim etkileri oldumu bilemem ama ağlayasım gelio çok fena ama sorum bu değil.bi telkinde ego için mesela illa bütün versiyonları dinlememizmi gerek ben mesela ney dinlemek istemiyorum moralim bozuluo o müzikte.sadece doğa dinlesem etki farkı olur mu ?

Merhaba fomenter,

Atakan Bey bu hafta sonu İzmir seminerinde olduğu için çok yoğun,yanıt veremeyebilir..
Ben yanıtlamaya çalışayım..

Telkinlerin bütün versiyonlarını dinlemek zorunda değilsin...Seçtiğin versiyonu dinlemeye devam edebilirsin.Ya da arada değişiklik yapabilirsin..Telkin içerikleri aynı olduğu için birşey değişmiyor..

Ağlama isteğin suçluluk telkininden kaynaklanıyor olabilir. Çünkü bu telkinin böyle bir etkisi var..Bende de böyle olmuştu.. Bir süre sonra geçecektir.Geçmişinde kendine ve çevrene duyduğun öfkenin, suçlamaların etkileri bunlar.

çok teşekkür ederim dinlemek zorundayım die dinliodum ama ney çok fazla bunaltıyo beni çok saol :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri