- Reaksiyon puanı
- 0
Ynt: avrupa da olsaydiniz ne yapardiniz??
Selam Izmirli.Oncelikle arkadasin hosgelmis,sende beni iyi dinlemedin sanirim yukardaki aciklamalarimda anlattim ne zaman ve nasil geldigimi laf aralarinda gecti ufak tefek konular bi ara okursun canimcim
kusura bakma cok hoslanmiyorum bir kac kez tekrardan
ne zaman geldigimi falan yazdim donusumu ilk geldigim gunler dusunmustum can SIKINTISINDAN ama geldikten 5 ay sonra TR ye gezmeye gittim 18 gun kaldimda anladimki artik anneme misafirlige gitmisim evim ailem burasi olmus duzenim burada ben artik bir evin kizi degilde kadini oldugumu farkettim
dolayisi ile artik tek basima karar veremiyorum bazi seylere bakalim ama ne zaman ne olacagida belli olmuyor insan hayatinda umitsizde yasanmiyor hayatta esiminde benimde ailelerimize ait evler var memlette bizimde olmali ben kendime ait olanlari seven birisiyim dedim ya daha oncede idealler olmali hayatta amac olmaliki caba olsun yasam icin,guzellikler diliyor.sevgiler.
Selam Izmirli.Oncelikle arkadasin hosgelmis,sende beni iyi dinlemedin sanirim yukardaki aciklamalarimda anlattim ne zaman ve nasil geldigimi laf aralarinda gecti ufak tefek konular bi ara okursun canimcim