Basit Ama Etkili Bir Egzersiz !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rolex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bunu denemeye calisacagim umarim basaririm.
Esim cok pozitif bir insan ama onun bu halleri beni daha daha da sinirlendiriyor cunku cok rahat oldugunu dusunuyorum.
Ben de mukemmelliyetci bir insanim bu yuzden cok catisiyoruz. Ornegin bana bir gun once yapacagini soyledigi bir seyi ertesi gunu yapmiyor ve mutlaka bir bahanesi oluyor ve sadece bu olay bile benim tum gun mutsuz olmama yetiyor. Ve isten geldigim zaman yalniz ve sessiz dinlenmek istiyorum o ise surekli temas halinde surekli konusur ve bu da beni ondan daha cok uzaklastiriyo. Aslinda mutlu olmam lazim belki genelde kadinlar ilgisizlikten sikayet eder ben asiri ilgiden bunaliyorum bu arada on yillik evliyim ve iki cocugum var. Bende esime karsi pozitif olmak ve onun bazi umarsizliklarini normal karsilamak istiyorum...

arnıza yeni katıldım harika bir site benim ve bütün diğer üyelerin gönlünden geçen güzellikleri yaşamında bulması dileğiyle evrenin olumlu enerjisiyle aydınlanmamız dileğiyle

bende bu yazıyı okuduğumda aslında hergün yaptığımı gördüm çünkü içimle hep bir savaş içindeyim kendimi ve davranışlarımı uzaktan izliyorum ve konrolü elime geçirmeye çalışıyorum ama tabi bu bazen mümkün olmuyor.bu yüzden daha sık yapıp yerleşmesini sağlamak gerekir heralde. paylaşım için teşekkürler

bu sisteme uygun bi davranıs geliştirmeyi deniyecğim su saat bası farkındalık alarmı cok mantıklı =)

Ne derece doğru bilmiyorum ama ayna ile aklımda kalanlar şöyle;siz aynadaki görüntünüze pozitif olarak baktığınızda enerjiniz azalır ama aynadaki görüntünün size baktığını düşünerek baktığınızda aynadaki görüntüden enerji alırsınız. Her gün yaklaşık on saniye aynadaki kişiye hayran hayran bakın ve ardından bir iki dakika o kişinin size baktığını düşünerek yoğunlaşarak bakın güne enerjik ve pozitif başlayın

sapkal89

Şu andan itibaren başlıyorum..Çok teşekkürler!

Farkındalık alarmını şimdiye kadar nasıl oldu da düşünemedimgirlhahaBunu bizlerle paylaştığınız için sonsuz teşekkürkiss3kiss3kiss3kiss3
Hemen uygulamaya başlıyorumgirlhahagirlhaha

e yapıp başaran "denedim başardım çok değiştim harika oldu.." diyen yok mu?

daha okurken uygulamaya başladığım bir yazıydı teşekkürler

denicemm çok teşekkür ederim. biyerden başlamak gerekiyor :)

bencede çok güzel bir paylaşım teşekkürler hepimizin yapması gereken basit egzersizler şu anda uygulamaya başladım

kesinlilkle harika bir paylaşım.. deniycem bakalım.. teşekkür ederimmmmmmm

gerçekten harika bir yöntem daha önce hiç bu şekilde düşünmemiştim kesinlikle faydalı olucağından eminim hemen başlamayı düşünüyorum:)

yapicammmm kesinlikle ! tesekkurler paylasm icin utananadam

bende deneyecegım

Aslında önemli olan ne biliyormusunuz arkadaşlar kendimize neyi layık gördüğümüzdür.Eğer gerçekten isteyerek ve inanarak mutlu olmayı seçersek zaten mutlu oluruz.Çünkü her şey psikoloji bize bazen şaka yaparlar ve biz bunu gerçek zannederek tepki veririz ve iyikide şakaymış diyerek rahatlarız çünkü o anda onun gerçek olmadığı sinyalini beynimize göndeririz.Bu dünyada herkesin bir sonu var o zaman ben neden başkalarının düşüncelerinin esiri olarak yaşamımı sürdüreyim ki neden cesur olmayayım neden kendimi özgürleştirmeyeyim beni durduran ne ?kendimiz değil mi oysa bizim bu durumumuzdan kimse haberdar değil kimsenin umurunda değil içinde yaşananlardan sadece sen haberdarsın kimse haberi ve umurunda olmadığı duygular seni yiyip bitiriyor her şeyin kararını biz veriyoruz zaten bunu biliyoruz nerden mi daha önce yaşadığımız bu yapan ben miydim dediğimizde yada buğün harikaydım yada oh be çok rahatladım yada haddini bildirdim dedğimizde peki o zaman oluyorda şimdi neden olmuyor çünkü şimdi istemiyoruzda ondan herşey biziz biz herşeyiz ben cesurum ben düşüncelerimşn efendisiyim sağlıklıyım ve mutluyum rabbime şükürler olsun bunu ben istiyorum saygılarımla herkes kendi için çok değerli olduğunu unutmasın...

cok guzel bi aciklama olmus tesekkur ederim cok daha rahat hissettirdi tamda ihtiyacim olan anda

Benim içinde zor bi egzersiz..Olumsuz düşüncelerim baskın cıkıyor hep.Bu durumdan oldukça rahatsızım..Bu önerileri dikkate alıcam..Değişmek istiyorum çünkü :) İnsanlar hep öyledir kanımca olumsuz düşünme basit ve akla ilk gelen olgu.Bi fil düşünmeyin? Ve o fil mavi değil? Bunu bana kuzenim dediğinde aklıma mavi bir fil gelmişti:) misali böyledir olumsuz düşüncenin...Teşekkürler paylaştığın için.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri