Başkalarının Düşünceleri Gereğinden Fazla Önemseme Doğa Sesli

sitede telkinlerin tüm versiyonları mevcut,biraz incelemenizi tavsiye ederim =)

Bulduklarım malesef ölü linklerdi :/ silinmiş downloadlardı. Aradıktan sonra mesaj atma hissettim. Mp3lere baktım ordada doğa sesli yoktu. Son çare olarak buraya yazdım yani :)

Tamda bulmuştum :) Saolasın. İsim olarak aratınca çıkıyor :/ Doğa sesliye giriyorum kategoride ozaman gözükmüyor :) Biraz düzenlenmesi gerek :D Bakalım deniyeceğim 10 gün :) İlk olarak ego ile suçluluk duyguları dinlenecek sanırım. Sonra diğerleri.

evet ilk on gün onlarla başlıyoruz,sonra gereksinimine göre değiştirebilirsin,etkileri hissedeceğine eminim.
bol şans =)

ben başkasının dusuncesını önemseme telkınlerınden hıc bırını ındıremedım hepsı olu..rıca etsem tekrardan bır lınk verebılırmıısınız

linkin üzerine sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet diyorsun ya birincide indirmedi bir daha deneyince indirebildim ben akarsu versiyonunu

saolasın ışıklı yol ındırdım sonunda:)

Umarım faydalanırsın canım benim. Yalnız şu var ki ciddiye almak lazım üç beş gün dinleyip de bırakmamak gerekiyor. Bu telkinlere geçici bir çözüm gibi bakmayalım arkadaşlar. Eğer bilinçaltı düzeyde değişim gerçekleşirse zaten hayatınız toptan değişir. Enerjimiz değişeceğinden( hani bazı insanlar vardır hayret ederiz. Hep dört ayak üstüne düşer. İşte aynen öyle, tamamen enerji meselesi, inanç meselesi.) yaşadığımız olaylar ve insanların bize davranışları değişecektir. Çünkü artık bizlerde farklı tepkiler veriyor olacağız.

Hoş Gör Yâ Hû...

Hiç bir mahlukatı incitme !...

Hiç bir mahlukattan incinme !...

Hz. Mevlana

sanırım linkleri bir ben açamıyorum... çoğunda dosya yok diyor.. nasıl ulaşacağım...

Bu da çok faydalı . Yeni üye sayılırım. Nereye bakacağım şaşırdım. Teşekkürler Atakan Bey.

çok guzelmiş buu

ya ben bi türlü indiremiyorum bu telkini bağlantıyı farklı kaydet diyorum internet sayfası şeklinde kaydediyo acilen yardım bekliyorum yarın ego güven + suçluluk un 21 . günü olacak bu telkini de yarın kendıne güven telkini ile birlikte eklemek istiyorum listeye acil yardım

Ha bide unutmadan doğa versiyonu olsun istiyorum

Su an sorun duzelmis olmali...12389

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri