Bayan Tipleri ;)

mendeseva19

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
BAYAN "HARBİ KIZ"

Şunları söyler:"Ahh boks maçına bilet mi aldın!harikasın beee!!!"
Halk dilinde isimleri:Delikanlı kız,Bacı
Avantajları::bu tipler genellikle erkek gibi yapılı güçlü,kuvvetli olurlar.Kafasını bozarsanız hakkınızda pejk hayırlı olmaz...

BAYAN"CIYAK CIYAK"
Şunları söyler::"Seni serseeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!Gel burayaaaaaaa!!!!Çabuk söyle bu sate kadar nerdeydinnn???"
Halk dilinde isimler:Cadaloz,başbelası.
Avantajları:Kendince size ilgi gösteriyor işte daha ne...
Dezavantajları:sürekli kafanıza birşeyler fırlatır,uçan tekme savurur...

BAYAN"MIZMIZ"
Şunları söyler:"Ahhh başım...ayağım...ayyy mideme ağrı saplandı..."
Halk dilinde isimleri:Mıymıntı,Uyuntu,Karın ağrısı.
Avantajları:Sayesinde anatomi ve tıp bilginiz gelişir.
Dezavantajları:Bulaşıcıdır!!

BAYAN"PATRON"
Şunları söyler:"Çabuk kalkk!!O kravat olmamış çıkar başka bir tane tak!!Saçlarını biraz tara!!Git para kazan!!"
Halk dilinde isimleri:Çokbilmiş,Müdire hanım,Diktadör,Terminatör!
Avantajları:Çoğunlukla doğruları söylerler.
Dezavantajları:Yahu doğruları söylese ne olurrrrrrrrr,söylemese ne oluuuuuuuuurrrrr..

BAYAN"KARARSIZ"
Şunları söyler:"Ayy ben ne yapsam..İşten ayrılsam mı...evi deişsem mi...saç rengimi mi deiştirsem..yoksa böyle iyi mi...ayyy ya daha kötü olursa.."
Halk dilinde isimleri:Bayan panik,Bayan Kriz
Avantajları:Kolay ikna edilir,kolay sakinleştirilir...
Dezavantajları:2 dakika sonra herşey yeniden başlar.

BAYAN"VAHŞİ"
Şunları söyler:Valla bu türün pek bilinen kalıplaşmış sözü yok,yani ne yapacakları hiç belli olmaz...
Halk dilinde isimleri:Çılgın
Avantajları:Her an herşeye hazırdır...
Dezavantajları:Güvenilmezdir...

BAYAN"DONUK"
Şunları söyler:"Ne anlıyorsun bu çizgi filmlerden,bu abuk sabuk fıkralardan,karikatürlerden?Çocukça şeyler bunlar..."
Halk dilinde isimleri:Ruhsuz,Soğuk,Buz kalıbı
Avantajları:Hayatınızda olduğu sürece,arkadaşlarınızın sizin için endişelenmesini sağlar.
Dezavantajları:]...tabii"arkadaş"diye birşeyiniz kalmışsa...

BAYAN"RÜYA KIZ"
Şunları söyler:"Seni herşeyinle çok seviyorum benim yakışıklı,akıllı,tatlı sevgilim!"
Halk dilinde isimleri:Kanatsız melek
Avantajları:Eğlenceli,akıllı ve eşsiz...
Dezavantajları:Ya hiç karşınıza çıkmaz ya da karşınıza çıktığında çok geçtir....

BAYAN"MIZMIZ"
Şunları söyler:"Ahhh başım...ayağım...ayyy mideme ağrı saplandı..."
Halk dilinde isimleri:Mıymıntı,Uyuntu,Karın ağrısı.
Avantajları:Sayesinde anatomi ve tıp bilginiz gelişir.
Dezavantajları:Bulaşıcıdır!!

BAYAN"RÜYA KIZ"
Şunları söyler:"Seni herşeyinle çok seviyorum benim yakışıklı,akıllı,tatlı sevgilim!"
Dezavantajları:Ya hiç karşınıza çıkmaz ya da karşınıza çıktığında çok geçtir....

ikisi de bana uyuyor smileydancepartysmiley

Bu aynı bennkhkh56
BAYAN"KARARSIZ"
Şunları söyler:"Ayy ben ne yapsam..İşten ayrılsam mı...evi deişsem mi...saç rengimi mi deiştirsem..yoksa böyle iyi mi...ayyy ya daha kötü olursa.."

Bir de ses dolayısıyla şu olabilir:
BAYAN"CIYAK CIYAK"
Şunları söyler::"Seni serseeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!Gel burayaaaaaaa!!!!Çabuk söyle bu sate kadar nerdeydinnn???"
Halk dilinde isimler:Cadaloz,başbelası.
Avantajları:Kendince size ilgi gösteriyor işte daha ne...
Dezavantajları:sürekli kafanıza birşeyler fırlatır,uçan tekme savurur...
girlhaha

BAYAN "HARBİ KIZ"

Şunları söyler:"Ahh
boks maçına bilet mi aldın!harikasın beee!!!"
Halk dilinde isimleri:Delikanlı kız,Bacı
Avantajları::bu tipler genellikle erkek gibi yapılı güçlü,kuvvetli olurlar.Kafasını bozarsanız hakkınızda pejk hayırlı olmaz...

BAYAN"PATRON"
Şunları söyler:"Çabuk kalkk!!O kravat olmamış çıkar başka bir tane tak!!Saçlarını biraz tara!!Git para kazan!!"
Dezavantajları:Yahu doğruları söylese ne olurrrrrrrrr,söylemese ne oluuuuuuuuurrrrr..

kesinlikle bennn :)

Ben de hepsinden biraz biraz var :) Yani bunların toplamı gibi bir şeyim girlhaha

Bayanlar kendileriyle ilgili modelleri seçiyorlar, ancak hagi model olursa olsun. Erkeklerin kadınlara daima ihtiyacı var, bazı erkek kabalıktan bazısı da kibar bayanlardan hoşlanır.

BAYAN"PATRON"
khkh56 AYNI BEN. ZATEN LİSEDEYKEN LAKABIM TERMİNATÖRDÜgirlhaha

BAYAN"KARARSIZ"

BAYAN"RÜYA KIZ"

bana da ikisi de uyuyor yapacak bi şey yok:D

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri