BEBEĞİMİZE UYGUN İSİM ARIYORUZ

Haridas Takur

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
04.10.2010 pazartesi günü saat:19.10 da doğan oğlumuz için uygun bir isim arıyoruz.
burcu:terazi
yükseleni:koç

ben mikail ismini düşünüyorum ama hiçkimse hoş karşılamıyor nedense...
SELAM VE SEVGİLER...
yrl78

onu görür görmez bu isim aklınızda canlandıysa sanırım meleğe benziyor :)

rüzgar da olabilir bence bir düşünün derim... :) Allah analı babalı büyütsün...

Merhabalar,

Ailenize katılan minik üyenizle birlikte her daim mutlulukla,huzurla,güvenle dolu bir hayat geçirmenizi diliyorum..Tebrikler..ttli3

Bebeğin hala ismi yok mu yoksa ?

öğrendiğim kadarıyla noktalı işaretler biraz sıkıntılıymış biraz ona dikkat edebilirsin..facebooktaki grupta isimler yaz hangisi bebeğnine yakışırsa onu koy..ben onur ismini çok severimm..

Anmelden | Facebook

Küçük prensinize mutlu bir yaşam dilerim. İsim konusunda Özlem hanımla (shamanic) iletişime geçmenizi öneririm.

Sevgilerimle. actionsmile

güzel dilekleriniz için teşekkürler.
bebeğimizin ismi Ahmet Hamza...

erkek se kayra ismini koyun anlamı : cennettin müjdelecisi allah analı babalı büyütsün...

o da güzeldi allah analı babayı büyütsün demek kalır...:)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri