ben eski ben değilim

Ynt: ben eski ben değilim

verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim gerçektende ayak deyip geçmemeliyiz bu çorapları türkiyede bulabilirmiyiz acaba

geçen gazetede japonların bunun ayakkabısını imal etmeye başladığını okudum türkiyede varmı araştıracam art56art56

Ayakkabısı var mı bilmiyorum ama terlikleri var.Günde 15 dakika giyerek yürüyebildiğiniz kadar yürüyorsunuz.Bütün damarlar için uzunlu kısalı uçları var.Ankara'da görmüştüm.Bu sefer gittiğimde almayı düşünüyorum.

hiç farketmez olsunda yeterki 8977

çevremizdeki manyetik kirlilik bizim kendi manyetik alanımızı zayıflatıyor ve uzaya gönderdiğimiz sinyallerin gücüde ,meditasyonumzun etkiside buna bağlı olarak azalıyor türkiyede çok duyulmamış bit telaffuz maalesef 'manyetik alan tedavisi' bazı kliniklerde var çünki son teknoloji .... insanlar henüz çok bilincinde diiler ya da insanoğlu bu teknolojiye daha yeni ulaştı mı desem
ya biz ne zaman ulaşırız bakalım bir kaç cihaza rastladım ama ben kendi iç gücümüzle yapabileceğimiz bir tedavi arıyorum

fiziksel görünümüm ile ilgili uyguladığım çekim yasası gerçekleşiyor alk78

dün mustafa belgeselini seyretmek için sinemaya gittik .Atatürk'ün hayatı gerçekten beni çok etkiledi oda kendine çekim yasasını uygulamış biri daha askeri okulda iken arkadaşlarına demişki ileride sizler şu rütbelerde olacaksınız
onlar: ya sen nerede olacaksın: ben sizi o rütbelere atayacak kişi olacağım demiş

Merhaba

Dünyanın en güzel işini yapıyorsunuz birde işin zevkli taraflarını görmek gerekir şu an keşke senin yerinde olsaydım derim üstelik mesleğinizin en güzel yıllardasınız bence tabiki zaman zaman insanlar değişiklikler arar masa başı ofis işi aslında hiç. fena değil şünkü çoğunluğun istediği rahat bir ortam kolay olanı seçmek gibi yinede keyif sizin öyle masa başı iş bulmaktan kolay ne var ama öğretmen olup ders anlatmak herkesin hakkıyla yapacağı iş değil tabiki
İnşallah hayatta istediklerinize kavuşursunuz diyorum önemli olan istemek değilmi....

merhabalar asyamm
mesleğim güzel ama hedeflerim büyük daha çok para kazanmak istiyoruz eşimle 96
eski bunalımlar artık geride kaldı ve önümüzde engel olarak görünen her şeyi kaldıracağız

magnetik alan konusu çok ilgi çekici geldi bana smileydance

selam bence idealler uğruna savaşılmalı hiç vazgeçmeden hemde...... 2600

selam ben
nasılsın : iyiyim çok şükür yeşillim çok zengin olmak istiyorum ço k hayırlı olanından, rabbimin nimetleri çok isterse verir
yüce evren bana zenginlik ver ve isteyen herkese ... bugünüme şükür olsun daha çok hayırlı uğurlu paraya sahip olmak istiyorum karı koca dua ediyoruz kur'an da vakıa suresi var bu zenginlerin suresi imiş okuyan fakirlik görmezmiş her sabah okuyorum inşaallah kısa süre sonra haberlerimi duyarsınız
karı koca devlet maaşı ile olmaz ama bu iş bisiklet

yüce evren çok param olmasını seçiyorum 96

dayanamadım

arkadaşlar bilinçaltı uzmanı nasıl olunur ben olabilirmiyim?
yu89

isteyin hocam eğer verirse bizede anlatırsınız hpm1

dinlediğim telkinlerden olsa gerek okulda artık kriz anlarında stres yapmıyor ve bıkkınlığa düşmüyorum derin bir nefes alıp kendime güçlü ve mükemmel olduğumu hatırlatıyorum thumbsanim
evdede ertelediğim bazı şeyleri yapmaya başladım guitar
arasıra güneşe bakıp enerjisini gözlerimde doldurduruyorum smiliyface
dünyayı fazla umursamıyorum gogogo
haberleri seyretmek istemiyorum dl78
çaresiz olduklarını düşünen insanlara üzülüyorum ooo67
enerji gücü ile zenginliği çekebileceğime inanıyorum art56art56
bu siteyi seviyorum kiss3 internetten pek anlamam ama yıllar sonra tekrar bağımlısı olcam galiba pc05

İyi gidiyosun iyi thumbsanim Hem kendin gelişiyosun(gerçi günlüğüne değişimlerini pek yazmıyosun ama kullandığın kelimelerden gelişimler anlaşılıo ttli3 ) Hem de takip ediyorum herkese de destek oluyosun ben dahil sung66

selam canım günlüğüme hoşgeldin
evet aslında pek açık yazmıyorum farkettirdiğin için sağol canım dusun

selam günlüğüm bu siteye üye olalı iki haftayı geçti ve ben kısa sürede büyük değişimler gözlemledim bunları seninle paylaşacağım..
galiba deşifre olmaktan biraz çekiniyorum geçmişteki olumsuz şeylerden bahsedince büyü bozulacak onlar bana geri gelecekmiş gibi hissediyorum o yüzden kendi geçmişimi affediyor ve güzel,sağlıklı,mutlu,zengin,refah geleceğe yeşil ışık yakıyorum ,nihayet yarım bıraktığım 'kuantum düşünce yöntemi '' isimli kitabımı tekrar elime aldım büyük ölçüde gardrobumu yeniledim ,artık kalitesiz her şeyden uzak duruyorum ,otururken düşünürken,konuşurken hatta yemek hazırlarken, yerken farkındalığımı hissediyorum kendimi özel ve tek hissediyorum sokakta yürürken çevreme daha duyarlı hissediyorum
kendimi seviyorum ben değerliyim ve güzelim..... kiss3 clapping aile hayatım iyi gidiyor oğluma daha çok zaman ayırıyorum biraz inatçı bir çocuk istediği olmazsa basıyor yaygarayı 789569 önceden olsa bende sinirlenirdim n9598 ama baktımki tek istedikleri gerçekten ilgi ve sevgi işte o zaman herşey kendiliğinden yoluna giriyor
iş hayatıma gelince öğretmenliğin dışında farklı bir meslek yapmak istediğim kesin bunun için maddiyat şart paki nasıl ?
elbet bunuda bulucam inanıyorum siirokul tender45 ve bugünlerime gülüp geçicem smil56

canım benim
şöyle sor kendine,
öğretmenliğin dışında başka meslek yapsaydım ne olurdu,? ( cevap kesin olsa bile sor, cevabı düşün, onu gözünün önünde canlandır)
bu mesleğe başlayabilmem için gereken para elimde olsaydı ne olurdu?..cevabı tüm detayları ile hayal et.
eğer olumsuz düşünceler gelirse, hepsini bu soruya göre formüle et yeniden sor.

mesleğimi engelleyen ..............şey/durum olmasaydı ne olurdu? ama hep olmasaydı ne olurdu hayal et..günaydın ve saygılı sevgiler

hayal ablacım günlüğüme hoşgeldin öncelikle mesajında yazdıklarını uygulayacağım ama önce yalnız bir odaya çekilmeliyim konsantrasyon sağlamalıyım
sevgiler öptüm seni ablacım kiss3

hayal ablaaa

hayalayaz ' Alıntı:
canım benim
şöyle sor kendine,
öğretmenliğin dışında başka meslek yapsaydım ne olurdu,? ( cevap kesin olsa bile sor, cevabı düşün, onu gözünün önünde canlandır)
bu mesleğe başlayabilmem için gereken para elimde olsaydı ne olurdu?..cevabı tüm detayları ile hayal et.
eğer olumsuz düşünceler gelirse, hepsini bu soruya göre formüle et yeniden sor.

mesleğimi engelleyen ..............şey/durum olmasaydı ne olurdu? ama hep olmasaydı ne olurdu hayal et..günaydın ve saygılı sevgiler
dün akşam Hayal ablanın dediklerini yaptım ve aslında öğretmenliği sevdiğim ortaya çıktı.
1.şık: meslek olarak öğretmenlik yapan ama gayrimenkul yan gelirleri olan yani maddi hiçbir sıkıntısı olmayan bir profil çıktı karşıma buna çok şaşırdım belkide bildiğim bir iş ondanmı bilmiyorum

evet öğretmenliği bırakmıyacağım ama parayı hayatıma istiyorum s45apkgayrimenkul yatırımları yapıp gelirleri ile imkanlarımı genişletmek istiyorum mesleğimi yaparken başka türlü iş girişiminde bulunamam coffe2

2..şık: acaba bu bana bilinçaltımın bir oyunumu garanti devlet işi diye bırakmamı istemiyormu dusun

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri