bende katıldım aranıza :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

emosizm

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
öncelikle merhaba
başka bir siteden telkinin ne olduğunu?
ne işe yaradığını?
ne sıkıkta dinlenilmesi gerektiğini? öğrendim.
benim asıl amacım daha doğrusu o sitede kişisel gelişimden ziyade fiziki değişimdi :).
şuan kendime gülüyorum.ben sigara içerken,topluma konuşurken bi zaman sonrasında sıkılan,zaman zaman kötü düşüncelere saplanan,mutluluğu sadece güzel bi haber aldığımda yaşayan,kendine güvensiz biriyken ve bunları bu telkinlerle yok etmenin çaresini aramak yerine vücudumda beğenmediğim fiziki özelliklerimi değiştirmekle uğraşmışım.
bu gece bu telkin gerçekten ne imiş ne işe yararmış diye araştırırken daha yeni üyesi olduğum siteniz :) yani hayatımdeğişti.com u keşfetmiş bulunmaktayım.öncelikle sitede ufak bi araştırma yaptım ve güvenilir olduğuna kanaat getirdim.sanırım bi Atakan bey var ve asıl site sahibide o yinede tam bilmiyorum o yüzden kesin konuşamıyorum ama öncelikle Atakan beye ve site yönetimine çok teşekkür ederim.
daha telkinlerinizi dinlemedim ama başlıycam.inancım tam inşallah faydasını hatta faydalarını görürüm.
şimdiden herşey için Allah razı olsun sizlerden.

Hoşgeldiniz.

Telkinlerin yararını görmenizi dileriz. Telkinler haricinde de sitede bulunan binlerce konuyu okuyabilir ve gelişimize katkı sağlayabilirsiniz.

Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.

Sevgiler.

hoşbuldum...
dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
meğer ne boş şeylerle uğraşıyormuşum diyorum siteyi gezdikçe.sağolun...

Hoşgeldin aramıza:))Telkinlerin faydasını en yakın zamanda görmen dileğiyle:))

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri