bende varim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan blue jaloon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B

blue jaloon

Guest
herkese günaydinlar siteyi tanidikca bir sürü güzelliklerle karsilasiyorum bunlardan biriside günlük acmak bende günlük acmaya karar verdim.
ama bugün havamda diilim bi sikinti hali mevcut isterimki güzel duygular aktarayim günlügüme okuma inceligini gösterenler bunalmasin.
hele ben kendimi disari atiyimda kafam dagilsin sonra devam ederim allaha emanetsiniz agl34

Ynt: bende varim

62724rosas1anz1.gif

günlüğün hayırlı olsun...

dilerim bizlere verecek mutlu.. huzurlu.. başarılı.. mesajlarla dolar taşar..

değişimlerini ve gelişmelerini bizlerle paylaşmaya karar verdiğin için teşekkürler..

sevgiler.. hismiley

merhaba blue jaloon wave

hoşgeldin. günlüğün hayırlı olsun. umarım yazacak hep güzel şeylerin olur.

out.php

ablam günlüğün hayırlı olsun..en güzel deneyimlerle dolsun..

out.php

hoşgeldin blue jaloon derty

özlem iyi gidiyo anormal durumdan normal duruma gecis yaptim aa34
seni sormali gssmile

aaa bu benmiyim konusmaktan sikilan ben arkadasin dükkanda sarki söyledim bugün icten gelerek gür bi sesle
harika süper fena ötesi bi durum khkh56
3 gündür ego güclendirici ve sucluluk duygulari telkinlerini dinliyorum anlatilanlari uyguladim sonuc emin adimlarla tirmaniyorum yukarlara
hedef zirve al bide master zirve olsun art56art56
ama kafam kütük bugün hic böyle olmamistim dusun
ama edindigim bilgiler dogrultusunda normal yani dert edicek bisi yok gssmile

eee nasıl gidiyor blue jaloon 98569

çok güzel gelişmeler blue jaloon yola devam art56art56

yupii günlügümü buldum köselere SIKISMIS kalmis ihmal etmisim günlügümü yani kendimi:))
emm ne yazsam iyi bir gün degildi benzin almistim kasaya verdigim para sahte cikti
sonra polis cagiricaz dediler yönetmelik böyle diyomus shell benzinliginin
problem degil bekliyorum dedim kendimden emin bir sekilde korkma falan diye akillarinca telkin veriyolar
halbuki ben korkmuyor ne oldugumu biliyordum:))
isin garibi cebimde sahte para var benim dünyadan haberim yok bir garip durum daha parayi kardesim gördügüm insan vermisti
onunda haberi yok oda baskasindan almis para mükemmel kalitede sahte basilmis yapanlarin eline saglik
kutluyorum polisler bile hayret ettiler:))
neyse karakola davet edildim imzam falan alindi beklicez zaman ne gösterecegini
herzamanki gibi rahatim huzurluyum iyiki varim birazdan kalpocinoya gidicem
günlügüm seni seviyorum kendine iyi bak....

günlük açmana cok sevindim blue jaloon.. zevkle takip ediyorum.. günlüün hayırlı olsun :)

gecemvk9ac9zq3cp4rp3.jpg
merhaba eski dostum,
bilki sevindim gelşmelerini izledikçe ...hep o mutluluğu sıcak tut...sımsıkı kavra..bırakma ...seni hep seven rüzgarkız...

canim bilirsinki ayri bir yerin var sende bunu unutma
güzel temennin icin tsk ederim...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri