Benim Güncem

Ynt: Benim Güncem

Merhaba arkadaşlar aslında bugünü bitik olmama rağmen siteye girmek için uyumadım. Ama pisimbatımın bir yazısını okudum. İkigözüm iki çeşme salya sümük ağlıyorum.. Toparlayayım kendimi geliyorum.

ben bu gece niye video ekleyemiyorumki?

PAMİRMÜHÜR ' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar aslında bugünü bitik olmama rağmen siteye girmek için uyumadım. Ama pisimbatımın bir yazısını okudum. İkigözüm iki çeşme salya sümük ağlıyorum.. Toparlayayım kendimi geliyorum.

yahu hangi yazım ağlattı seni bak kızarım şimdi kendime yaaaa ağlama sen

canım benim... teşekkür ederim şarkılar için... ark5

evett ufak tatilinin sonuna geldin... yrın yeni bir hafta ... yeni bir iş... yeni güzelliklerinin yeni başlangıcı...
bu gün bol bol dinlen.. enerjini topla... yarın en pozitif halinle güzel bir başlangıç yap güne...
gece gülümseyerek uzan yatağına.. ve sabah uyandığında kocaman bir tebessüm olsun yine yüzünde...
yüzün güneş gibi parlasın da yeni işine aydınlatarak git... sen girince içeri sansınlar güneş girdi...

sevgin gözlerinden yeni arkadaşlarına ulaşsın.... mutlu ve güzel bir şekilde hayırla uğurla başla işine canım arkadaşım...

bu da benden sana ark5

http://www.youtube.com/watch?v=j57oWFPLZdM http://www.youtube.com/watch?v=3dwwR1Sy9Uc ikiside aynı ama söyleyenlerin ikiside ayrı lezzet katmışlar ayıramadım...
thumbsanim

09/12/2007 seni seviyorum. Annemi babamı kardeşlerimi yengelerimi eniştemi ve yiğenlerimi tam olarak bir araya getirdiğin aynı sofraya oturtuğun ve lezzetli saatler geçirttiğin için..
09/12/2007 seni seviyorum. Birzamanlar dostum olan sonra kırılıp birbirimize sırtımızı yüzümüzü döndüğümüz bir dostumla tekrar biraraya getirdiğin ve çok tatlı bir sohbete fırsat verdiğin için
09/12/2007 seni seviyorum. Öğlene kadar uyumama fırsat verdiğin elimi attığım herişi kolaylıkla yaptığım bir gün olduğun için.
09/12/2007 seni seviyorum. Senden daha çok seveceğim 10/12/2007 nin gelmesine senin sayfanı kapayacağımı bilmene rağmen büyük bir olgunlukla izin verdiğin için..
10/12/2007 seni bi başka seviyorum. İlk saatlerin bile sevgi dolu bak 09/12/2007 ye sevgi gönderiyorum. Ve sen büyük bir erdemle sevginin yüceliğine inanıyor ve yolumu ışığımı açıyorsun.
10/12/2007 seni bi başka seviyorum. Sen benim hayatımda belli tarihler gibi bir ilksin. Sevdiğim bir işe adımımı atacağım tarihsin. Bu kadar sevgi dolu başlamış bir gün kimbilir daha ne güzellikler ne mutluluklar yaşatır bana. İyiki geldin...
Rabbim
;güzelliklerle, mutluluklarla, bolluk ve bereketle, sevdiklerimizle ve sağlıkla yolumuzu biretsin... Aminnnn

oleyyyyyy çekim yasasını çalıştırdım k8908 nasıl mı yarım saat önce aklımdan tarkan geçiyordu you tube dan bakim dedim ama sonra unuttum şimdi birde ne göreyim pamir tarkan videosu eklemiş bu sır değil mi?başardım uy897 uy897 wave

artık ben iş için de başarıcam bunu anladım s456

pamir çok sağol çok makbule geçti bu video kiss3 ayrıca ilk iş günün hayırlı olsun.
gif420.gif

pamirim işin hayırlı uğurlu olsun..ışığın senden önce gidip tüm ortamı dolduracak..mutlu ol kuzum..allah ne dilediysen bu iş yerinde yaşamanı nasip etsin amin 96

Hayal Ablammmmm ben senin dilinden kaleminden dökülenin yüreğinden döküldüğünü bilirim. Temennilerin için kocamannn Bir AMİİİNNNN Demek istiyorum. Çekim yasası iş başında...
Durucum Dün akşamdan beri bu şarkı dilimde
Bu gece bu olsun istedim. Başka bi isteğin varsa söle başımla beraber.

Pamircim ilk kasetinde bir şarkısı vardı ama adı aklıma gelmiyor "olamam ben sensiz"diye sözleri vardı ama aklıma gelmedi olsun bu şarkısı da çok güzel sağol wave

Durucum o şarkıyı çokkkkkkk iyi bilirim ,,, sözlerini, vurgularını.... Gençliğimin kavak yellerinin gerçektende kavak yelleri olduğu yıllarımın parçasıydı. Ah ne deli akardı o kan damarda. Bir başkaydı yaşanan aşkın tadı. Bir kağıda karalanmış üç satır yazı alır taa nirvanaya ulaştırır yada ta yerin dibinin dibine sokardı.. Hey gidi yıllar hey. Tüm eski aşklarıma ithafımdır efem.. Tarkan Asla..http://www.youtube.com/watch?v=602lEeF4Wbs&feature=related

evet işte bu 25889 çok sağol super
arkadam1ex9jf.gif

Yeter bu kadar nostalji... şimdi bu anı yaşamak lazım...
İşimi buldum.... Sıkıntı bitti çok şükür. Şimdi bu sıkıntılı 4 ayda aldığım 16 kiloyu nasıl vereceğime geldi. Bu kilolar yerleşirse yanarım.şaka maka 76 kg oldum. Taze tazeyken eritilmeli eski formum yeniden yeni formum olmalı.
Şimdi yeni konum budur arkadaşlar.
10/12/2007 kilolarımdan kurtulmaya başladığım tarihinde başlangıcıdır. Toplamda fazla kilom böylece 21 oldu. Eeee bende bu azim varken bende kilo milo kalmaz Allahın izniynen . Durum günbe gün rapor edilecektir...Beni itelemeye devam edin canlarım ben burdayımmm...

Şimdi güzell bir cilt maskesi yaptım. Lavanta yağıyla saçlarıma bakım yaptım. Ayaklarıma ılık tuzlu su terapisi yapıyorum. Manikür pedikürümüde yaptımmı sabah giyeceğim kıyafetlerimi takılarımı yapacağım makyajımıda belirledimmi tamamdır...

Arkadaşlar bittim bittim yorgunluktan ve heyecandan
Ben gider yatar size iyi akşamlar

Bir hafta siteye girmedim fazla neler olmuş neler:)
Ama ciddden çok sevindim adınıza,ben zaten bekliyordum böyle güzel şeyler:)
Kiloyuda verirsiniz sağlıklı ve mutlu bir şekilde ttli3

merhaba ,

hayatini duzene koydun mu verirsin kilolari merak etme!!

iyi de merak eiyorum o kadar kiloyu nasil aldin yaww!!!!(bagisla beni)

iyi gunler cat3500

canım benim yoğunsundur mutlaka... ama merak ediyoruz ilk günlerinin keyiflerini azıcık da olsa anlat bizlere...
yüreğimiz seninle... kiss3

Arkadaşlar merhaba
Valla dün çok kötüydüm öldüm öldüm dirildim stresten başım korkunç ağrıdı zaten ne olduğunu çok anlayamadım. Zaten akşam yemeğimi yattım uyudum. Bugün dünün etkisiyle sabah kötüydüm. Zaten işe beş dakika geç kaldım. Genel müdürle burun buruna geldik. Kötü oldu yani. Ama sonrası güzeldi. İlk defa bugün detaylı konuşabildik. Sana bir hafta izin dedi. İşi öğren bize alış sonra beraber çalışacağız.SOnra konuştuk konuştuk rahatladım sonrası çok güzeldi. Bu gün ciddi gelişmeler gösterdim kendimden hoşnut çıktım. Bakalım yarın neler olacak. Bu arada şimdi iyiyim. Ama birazdan yatarım yine malum bünye tembelliğe alıştı. BU arada işyerinde internet yok o yüzden ancak akşamları konşacağız. Hepinizi öpüyorum. İyi geceler.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri