benim hikayem

gökhanavcı

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
alk78 arkadaşlar aslında öyle mükemmel bir hayat hikayem yok normal kötüde değil ama ben daha fazlasını istiyorum söz yazıyorum beste yapıyorum ama bunları benden başka kimse bilmiyo böyle olmaz bence insan kabuğunu kırmalı yeteneklerini köreltmemeli diye düşünüyorum hayat böyle daha anlam lı olur hayat bekle beni ben geliyorum

Ynt: benim hikayem

Bencede kişiler kendilerinin , yeteneklerinin farkında olmalı ve sen yeteneklerinden bahsettiğine göre bunun farkındasın, geriye tek şey kalıyor bence cesaret, paylaş ürettiklerini senin için değerli olanlarla , bu işlerle ilgilenen kişi ya da kuruluşlarda red edilebilirsin ya da kimse ne yaptığınla ilgilenmeyebilir ilk etapda, ama inan bana zamanla bir bakıyorsun istediğin şeyleri elde etmişsin önemli olan cesaret ve vazgeçmemek diyorum ruhumuz ve huzurumuz adına...

alk78 teşekkürler zaten bu sitede olma amcımda bu bunları gösterme cesaretini kazanabilmek ve inanıyorum çünkü inanmak başarmanın yarısıdır ilerde keşke demiyecem iyi kide yapmışım diyecem hayat herşeyiyle mükemmel ve bu gerçeğe gözleri kapamak olmaz fbsmile

tebrik ederim peterpan alk78 .hayalinin peşinden gitmek demek bu hayatta var olduğunu göstermek demektir bence.herşey gönlünce olsun,başarılar
sağlıcakla ,sevgiyle smiliyface

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri