harikasın..
günlüğün hayırlı olsun..
güzel haberlerini bekliyoruz.
sevgiyle...
günlüğün hayırlı olsun..
sevgiyle...
sweet, götür bizi gittiğin yere.... senden öğrenecek ve edimleyecek çok şeyimiz var..... esenlikle kal...
Canimsin,
Tum yazdiklarini nefessiz okuyorum inan. O kadar guxel anlatiyorsun ki yuregindeki guzellikleri, o kadar guzel dile dokuyorsun ki yasadiklarini hayran olmamak, feyz almamak elde degil.... Tek kelime ile MUKEMMELSIN, MUKEMMELIZ....
Umarim hayat yolunda kosusturma arasinda hicbirzaman birbirimizi kaybetmeyiz.....
Seni seviyorum,cat3500
harikasın..
günlüğün hayırlı olsun..
sevgiyle...
Sweet cim gerçekten yazılarını iç ferahlatıcı buluyorum bende takipçinim
Deneme sınavı için bir fırsat demişsin ya gerçek şükretmek o kadar önemliki ve o şüküre gerçekten inanmakk çok önemli.. Hiç unutmuyorum mezun oldugum ilk yıl ÖSS sınavına hazırlanmak için dershaneye kayıt olacak maddi durumum yoktu. Dershanelerin ücretsiz deneme sınavlarını takip ediyordum.. Ve o sınavlara katılabilmek benim için çok önemli ve mutluluk vericiydi.. Bazen elimizdeki fırsatların kıymetini bilmek ve övmek gerekiyor farkına varmak gerekiyor.. Büyüklerimiz haklılarmış bunu bulamayanlar da var derken..![]()
kimse yok muuuu sevincli
negatif enerji lazımsa eğer var .
[FONT="]yok yok, bu günlükte her şey pozitif![]()
sweeet günlüğün hayırlı olsunGüzel haberlerle dolsun.
Çok teşekkürler.Sweeetcim süpersin![]()
Merhaba sevgili sweeet,
Günlüğünü okudum, çok güzel ve enerjik olduğunu memnuniyetle söylemek istiyorum. Gerçekten harikasın. Seni bir kez daha tebrik ediyorum.
İnşallah daha da iyiye gider ve fırsatların farkına -yaşama/deneyimleme fırsatlarının- daha da çok varırsın ve bu güzel yolculukta sana en güzel olanı getirir her şey.
Arkadaşınla hem geçmişte hem de günde yaşadıkların çok güzel. Ben de birçok problem yaşadım bazı insanlarla ama şimdi hatırladığımda hepsi bir farkındalığa ön ayak olmak için yaşanmış muhteşem deneyimler...
Senden öğreneceğim çok şey var sevgili sweeet. İyi ki varsın.
Sana başarılar diliyorum.
Sevgi ve dostlukla...
Neptün
Canim sweetim, bende sana yürekten inaniyor ve güveniyorum..
Yolun daima acik olsun..
Güzel sweeet , sen bu forumda tanıdığım en şeker insanlardan birisin ve iyi ki varsın .
Günlüğünü okumakta güzeldi , bir sürü kişiye ışık tuttuğuna inanıyorum .
Her şey gönlünce olsun , gülekal emi...
canım süpersin..
senden öğreneceğim çok şey var.
iyi ki varsın.
sevgiyle mutlu kal...ttli3ttli3
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.