- Reaksiyon puanı
- 12
Yeniden büyüdüğüm iklimde ve coğrafyada olmak, aşık olduğum nefes aldığımı hissettiğim ve en sevdiklerimin olduğu şehir İstanbul'da olmak harika. Ve tatlı telaşlarda olmak da harika.
Nişanımız var. İlk görev yüzükleri halletmekti. Aylar önce başka bir yerde beğenmiş olduğum alyans modelini ummadığım bir yerde bulmam çok güzel oldu. Tam istediğim gibi bir alyansım var. Nişan bohçası(benimki bohça değil sandık) alışverişi yaptık. Ayrıca nişan için tarzıma, fiziğime çok uygun bir elbise buldum ve bence o elbise mağazadaki en güzel ve en özel elbiseydi ve şimdi o benim. İlginç olan bir diğer nokta sözde elbisem zümrüt yeşili idi, bu elbisenin astarı da öyle direk o renk durmasa da korkarım gelinliğim de yeşil olacak.(şaka tabi ki
Şimdi bir de madalyonun diğer yüzüne bakalım. İlk önce aylar önce annemin nişan için ayarladığı yerle ilgili bir sorun çıktı ve o mekan iptal oldu. Annem onların telefonunu almamış onlar anneminkini almamışlar. Bir aksaklıklar nişan saatinde bir yanlış anlaşılmalar derken. Bunun üzerine evde az kişili bir nişan yapılacaktı. Ben asla karamsarlığa kapılmadım. Hiç üzülmedim. Özellikle de İstanbul'a ayak basar basmaz yapabileceğim bir eylem planı hazırlamıştım kafamda aynen de uyguladım onu. Elimden gelen her ihtimali değerlendirdim ve sonuç olarak uygun, güzel bir mekan ayarlamayı başardım. Eski ben bunun için oturup ağlardı. (hııııh sulu göz seni
Bolluk, bereket ve şans sizlerin de üzerine olsun.
Amin.