Benim ve Babam'ın Hikayesi

Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi

Tatlıcadı gelişmeleri gerçekten hayranlıkla takip ediyorum... Rabbim babana eskisinden de sağlıklı günler verecektir inanıyorum buna 96

Başlığın değişmesi işine de çok sevindim bu arada hayırlı uğurlu olsun kiss3

hayalayaz ' Alıntı:
babacığının iyileşeceğini umuyorum ben ..en azından gönderdiğim şifay reddetmiyor..her seferinde ha gayeret diyorum..oda gayretle alıyor..inşallah böyle devam eder..babcığına ve sana saygılı sevgiler

canım teşekür ederim yardımların için inan çook mutlu gülümsüyor şakalar yapıyor ve en önemlisi artık iyileşeceğine inanıyor ttli3 dün akşam saatlerce kendi işi projeleri hakkında abimle konuştu "konuşmaya çalıştı" sorular sordu projeleri inceledi perşembe günü aylar sonra ilk kez şantiyeye gidecek arabanın içinde olucak ama görmek istiyor artık ,insanların onu bu şekilde görmesinden hala rahatsızlık duyuyor ama geçiceğine inanmaya başladı geçen hafta ile bu hafta arasında hatta şöyle yazmalıyım sanırım mp3 lerden önce ve sonra evin atmosferi dahi değişti karamsar ağlayan mutsuz insanların yerinde artık gülümseyen şakalar yapan insanlar var artık neden böyle oldu yerine şükür atlatıyoruz diye dua ediyoruz canım allahıma şükür ki sizleri çıkardı karşıma ve sizlere hergece dua ediyorum beni gülümsettiğiniz gibi tanrıda sizleri gülümsetsin kiss3 kiss3 kiss3

kiss3 kiss3 canım benim daha iyi günler öok yakındadır inşallah.. 96 96

mükemmel haberlerinden dolayı inan çok sevindim.harika haberler bunlar tatlıcadı. happy6

canım bende destekleriniz için minnatarım sizlere ttli3
cent ' Alıntı:
tatlıcadı ' Alıntı:
hayalayaz ' Alıntı:
babacığının iyileşeceğini umuyorum ben ..en azından gönderdiğim şifay reddetmiyor..her seferinde ha gayeret diyorum..oda gayretle alıyor..inşallah böyle devam eder..babcığına ve sana saygılı sevgiler

canım teşekür ederim yardımların için inan çook mutlu gülümsüyor şakalar yapıyor ve en önemlisi artık iyileşeceğine inanıyor ttli3 dün akşam saatlerce kendi işi projeleri hakkında abimle konuştu "konuşmaya çalıştı" sorular sordu projeleri inceledi perşembe günü aylar sonra ilk kez şantiyeye gidecek arabanın içinde olucak ama görmek istiyor artık ,insanların onu bu şekilde görmesinden hala rahatsızlık duyuyor ama geçiceğine inanmaya başladı geçen hafta ile bu hafta arasında hatta şöyle yazmalıyım sanırım mp3 lerden önce ve sonra evin atmosferi dahi değişti karamsar ağlayan mutsuz insanların yerinde artık gülümseyen şakalar yapan insanlar var artık neden böyle oldu yerine şükür atlatıyoruz diye dua ediyoruz canım allahıma şükür ki sizleri çıkardı karşıma ve sizlere hergece dua ediyorum beni gülümsettiğiniz gibi tanrıda sizleri gülümsetsin kiss3 kiss3 kiss3

tatlıcadı canımbaban hakkındaki yazıları okuyorum gelişmelere çok sevindim benim babam 12 yıl önce beyin kanaması geçirmişti zordur ama insandaki hırs varsa herşey yoluna girer iyleşme hırsı babamı kendine getirmişti inşallah baban dahada iyi olur morali çok iyi tutulmalı demişti bize doktor evin yansa karşısına geç gül demişti babam çok sinirli bir insandı şimdi daha sinirli birde sıgara içmeyede başladı ama espirili halleriyle hayatı surduruyor hayatınızın güzelliklerle dolması ve babanın iyleşmesi için dua edicem

sen gerçekten baban için mücadelende büyük yol katetini yazılarından biliyor ve sana alk78 kiss3 alk78

sözler yetersiz kalır cancazım

sevgiyle kal sapkal89

merhaba bu gün babacığımın canı nedense mp3 leri dinlemeyi pek istemiyor daha çok uyumak istiyor bu sabah ama uykusunda sürekli birşeyler anlatıyor sanki birileri soruyor o yanıtlıyor belkide kendini rahatlatıyor ayağa kalkıp kendi kendine yürümek istiyor ama biz henüz engel oluyoruz fizyoterapisti 10-15 gün daha diyor ama çook istekli canım benim kiss3 perşembe günü arabayla onu iş yerine götüreceğim dışardan şantiyeye bakmak istiyor çook mutlu olucak eminim onada söyledim gülümseyip duruyor bitanem ama az biraz asabiyiz bu gün yeter kafam şişti dışarı diyip kovaladı beni sanırım yanlız kalmak istiyor ttli3

bana gelince sanki metabolizmam hızlandı tansiyonum genelde düşüktür ama 3-4 gündür 12/8 kilo vermeye devam ediyorum bol su içmeye başladım hayret ettiğimse 2.gün mutlaka bozduğum diyetimi 1 haftadır sektirmeden yapıyorum ama bende bu gün asabiyim biraz yahu tek kaşım havada kiss3 ama huzurluyum en güzelide bu

babanızın gelişmelerini bende takip ediyorum... b456

bu konuda çok güzel gelişmeler yaşıyorsunuz..ama bazen tepkiler günden güne değişebilir... ttli3

önemli olan yavaş ama sağlıklı ilerleme göstermesi.. ark5

sevgler... blissy

suzzy ' Alıntı:
babanızın gelişmelerini bende takip ediyorum... b456

bu konuda çok güzel gelişmeler yaşıyorsunuz..ama bazen tepkiler günden güne değişebilir... ttli3

önemli olan yavaş ama sağlıklı ilerleme göstermesi.. ark5

sevgler... blissy
doğru tabi ki iniş çıkışlar olacak havada çok basık bu gün bende kendimi çoook yorgun hissediyorum şaşkın

bugünkü halimiz kesinlikle havadan.. ben tüm gün dışardaydım..izmirde ayağımın değmediği yer kalmadı..hey gidi günler hey..geçen yıl bu zaman ben evden dışarı nasıl çıkıcam diye günlerce hesap yapıyordum..şimdi evden çıktımmı evin yolunu unutuyorum..biraz daha gecikseydim oğlum yuvana dön anne diye pankart açacaktı...

bu gün çok yoğun bir gündü ancak fırsat bulabildim canım babam kıpır kıpır yerinde duramıyor yan kaslarınıda kullanmaya başladı çok az kaldı ayağa kalkmasına diyor fizyoterapisti onlar çalışırken fonda mp3 lerim dönüşümlü olarak çalıyor yarın kontrollerimiz var umarım güzel haberlerle dönerim sizlere ama pek bir duygusal oldu babam herşeye ağlıyor duygulanıyor ttli3 ama artık çevresiyle daha bir ilgili geçicek diyor işime döneceğim çok seviniyorum o böyle konuştukça aaa unutmadan yarın iş yerine gideceğiz babişkomla gelişmeleri keyifle burda anlatacağım kiss3

bana gelince diyete devam kilo vermeye devam mp3 ümü dinleme devam ama kurba gibi su içiyorum girlhaha aburcubur almış annem çayın yanına elmalı turtadan tuzlu kurabiyeye hepsinin dibine darı eken ben ilkkez burun çevirdim onlara ve çayımın yanında peynirimle grısınımı yedim annemin gözleri fal taşı yani bun ca senedir hiç hayır demezdin allah allah deyip duruyordu tabi ben de kıs kıs gülüyordum bu işe en çok diyetisyenim sevinecek hiç sektirmedim 1 haftadır kocaman bir aferim bana seviyorum ben bu mp3 leri ya kiss3 kiss3 kiss3

Çok motive ediyor yazdıkların, nekadar hızlı bir gelişme gösteriyorsunuz siz ve babanız. Darısı hepimizin başına

agresif ' Alıntı:
Çok motive ediyor yazdıkların, nekadar hızlı bir gelişme gösteriyorsunuz siz ve babanız. Darısı hepimizin başına
amin canım işallah sizlerinde tüm hayalleri gerçek olur kiss3

merhaba hepinize bu gün kontrollerimize gittik sonuç muhteşem tanrıya şükürler olsun ttli3 ordan da iş yerine gittik babamın nasıl mutlu oldu tüm çalışanları arkadaşlarını görmek onu çoook mutlu etti tuturdu inip yürüyeceğim diye kucaklayıp kaldırdık koluna girdik dimdik bir durdu etrafa yapılan binalara baktı ttli3 canım benim gözleri doldu dönmek hiç istemedi eve zor ikna edip geldik şimdi dinleniyor ama uyurken bile artık yüzünde gülümseme var ve mp3 çalıyor artık 1-2 saat deprasyon daha çok kendine güveni dinliyor ben mi bense hala rüyamı gerçekmi farkında değilim kiss3 kiss3 kiss3

Birkaç gündür nete giremiyordum bugün senin yazdıklarını okudum.Babacığındaki gelişmeler gözlerimi yaşartı. İnşallah daha daha iyi olacak babacığın dualarım hep sizinle.......

babanın durumuna çok sevindim tatlıcadı inşallah en kısa zamanda ayağa kalkar ttli3

Ne kadar sevindim iyi haberinizi duyduğuma olağan üstü güzellikler paylaşılmaya devam ediliyor burada, iyki varsınız , iyki buradasınız...

sizin yazınızı okuyunca aklıma bişi geldi, yakında İskenderun daki dedemin yanına gideceğim, kendisinin böbrekleri iflas etmiş ve dialize giriyormuş ona reiki ile birde bu mp3lerden dinletmek istiyorum, hangi mp3 dinletmem gerek, tavsiye ve görüşlerinizi yazarsanız çok mutlu olacağım...

Sevgili babacığınıza büyük geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah.... Yine yeniden torunuyla oynadığı günleri göstersin Rabbim.

Sevgilerimle... kiss3

defduru ' Alıntı:
Birkaç gündür nete giremiyordum bugün senin yazdıklarını okudum.Babacığındaki gelişmeler gözlerimi yaşartı. İnşallah daha daha iyi olacak babacığın dualarım hep sizinle.......
canım benim sizlerin duaları ve desteğiyle babacım gün be gün daha iyi oluyor hepinizi hiç görmemiş olsamda hiç tanımasamda çook seviyorumve tanrıya sizlerinde hayallerini gerçekleştirmesi için her gece dua ediyorum kiss3

Resureksiyon ' Alıntı:
Ne kadar sevindim iyi haberinizi duyduğuma olağan üstü güzellikler paylaşılmaya devam ediliyor burada, iyki varsınız , iyki buradasınız...

sizin yazınızı okuyunca aklıma bişi geldi, yakında İskenderun daki dedemin yanına gideceğim, kendisinin böbrekleri iflas etmiş ve dialize giriyormuş ona reiki ile birde bu mp3lerden dinletmek istiyorum, hangi mp3 dinletmem gerek, tavsiye ve görüşlerinizi yazarsanız çok mutlu olacağım...

Sevgili babacığınıza büyük geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah.... Yine yeniden torunuyla oynadığı günleri göstersin Rabbim.

Sevgilerimle... kiss3
i
canım güzel dileklerin için çoook teşekür ederim tavsiye ben değilde atakan bey etse daha doğru ve uygun olur çünkü beni yönlendirende kendisiydi işallah dedecinde bir an önce şifa bulur ttli3

tatlıcadı ' Alıntı:
Resureksiyon ' Alıntı:

Sevgilerimle... kiss3
i
canım güzel dileklerin için çoook teşekür ederim tavsiye ben değilde atakan bey etse daha doğru ve uygun olur çünkü beni yönlendirende kendisiydi işallah dedecinde bir an önce şifa bulur ttli3

Peki çok teşekkür ederim hassasiyetiniz için... ark5

ben eminimki baban kendini hızla toparlayacaktır telkinler ve senin başarın buda sevginin gücü herşeyi başarır babanla tavla atarız biz yaw sevincli

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri