Benim ve Babam'ın Hikayesi

Ynt: Benim ve Babam'ın Hikayesi

Merhaba..Babanızın iyi olmasına çok sevindim.. thumbsanim Günlüğünüzü okurken çok duygulandım..Heman heman aynı şeyleri bende babamda yaşıyorum..

Babam kalp krizi geçirdi ardından beyin damarı tıkandı.Bende babama telkinleri dinletiyorum..Kendine güven,ertelemeyi bırak,ego ve zinde uyanmayı dinletiyorum..Yazdıklarını okuyunca depresyonu da eklesem mi diye düşünmeye başladım..Babam bir ara iki üç kelime söylemeye başlamıştı ama şu an kendini kapattı..Konuşmuyor sadece ben konuşuyorum gözlerime bakıyor..Bu da beni çok üzüyor..

Babanızın iyi olmasına çok sevindim..Allah size ve ailenize sağlık,huzur versin..Sevgiyle kalın.. kiss3

Çok güzel haberlerle döndün ama küsüm ben sana günlüğünü ve siteyi ihmal etme güzel gelişmeleri tezi tezine haberdar et olurmu blook cat56cekal

merhabalar tatlıcadı... ark5

güzel haberlerini almak bizleri çok sevindirdi..

pisimbat ile seni anmıştık geçenlerde.. meraktaydık oldukça.. fırsatın oldukça arayı çok uzatmadan bizleri haberdar edersen çok seviniriz..

inşallah senden aldığımız güzel haberlere kısa sürede gülfurenden gelenleri de ekleyeceğiz... thumbsanim
blume_wunderschoen1.gif

sana ve ailene sevgiler.. kiss3

gülfuren ' Alıntı:
Merhaba..Babanızın iyi olmasına çok sevindim.. thumbsanim Günlüğünüzü okurken çok duygulandım..Heman heman aynı şeyleri bende babamda yaşıyorum..

Babam kalp krizi geçirdi ardından beyin damarı tıkandı.Bende babama telkinleri dinletiyorum..Kendine güven,ertelemeyi bırak,ego ve zinde uyanmayı dinletiyorum..Yazdıklarını okuyunca depresyonu da eklesem mi diye düşünmeye başladım..Babam bir ara iki üç kelime söylemeye başlamıştı ama şu an kendini kapattı..Konuşmuyor sadece ben konuşuyorum gözlerime bakıyor..Bu da beni çok üzüyor..

Babanızın iyi olmasına çok sevindim..Allah size ve ailenize sağlık,huzur versin..Sevgiyle kalın.. kiss3
canım acil şifalar diliyorum babacığınıza sizlerede sabırlar bende yaşadım bu zamanları kendilerini bir müddet kapatıkları doğru belkide bu kabullenme süreci, kendi içlerinde yaşadıkları fırtına yadsınamaz ama bir müddet sonra kabullendikleri zaman durumlarını iletişim kurmaya başlıyorlar bana bu süreçte depresyon mp3 çok yardımcı oldu bana derken babama ttli3 klasık müzik olanını dinlettim babama her sabah öğleden sonra akşam bıkmadan kısa süredede olumlu gelişmelerini sende gözlemleyeceksin mutlaka ama bence konunun uzmanına bir danış dilersen sevgilerimle kiss3 kiss3

pisimbat ' Alıntı:
Çok güzel haberlerle döndün ama küsüm ben sana günlüğünü ve siteyi ihmal etme güzel gelişmeleri tezi tezine haberdar et olurmu blook cat56cekal
canım kedicim küsme bana sen en çok anlarsın beni yaşadığım fırtınadan sonra dağıttım bir kendimi ancak toparlandım şimdi daha mutlu daha huzurluyum asla isteyerek ihmal etmem sizleri sizler en zor zamanımda bana huzur ve umut veren görünmez meleklerimdiniz sonsuza dek öylede kalacaksınız kiss3 kiss3 kiss3

**shamanic** ' Alıntı:
merhabalar tatlıcadı... ark5

güzel haberlerini almak bizleri çok sevindirdi..

pisimbat ile seni anmıştık geçenlerde.. meraktaydık oldukça.. fırsatın oldukça arayı çok uzatmadan bizleri haberdar edersen çok seviniriz..

inşallah senden aldığımız güzel haberlere kısa sürede gülfurenden gelenleri de ekleyeceğiz... thumbsanim
blume_wunderschoen1.gif

sana ve ailene sevgiler.. kiss3

teşekür ederim sevgili shamanic bende çook özledim sizleri kiss3 kiss3 kiss3

Tatlıcadı hoşgeldin güzel haberlerle dönmüşsün çok sevindim gelişmelere.Seni tekrar aramızda görmek çok güzel.Bir daha böyle uzun aralar verme olur mu kiss3

redflowers ' Alıntı:
Tatlıcadı hoşgeldin güzel haberlerle dönmüşsün çok sevindim gelişmelere.Seni tekrar aramızda görmek çok güzel.Bir daha böyle uzun aralar verme olur mu kiss3

canım teşekür ederim bende çok özlemiştim sizleri kiss3

bu pazar çook yoğun geçiyor ama en güzeli vakit ayıramadığım arkadaşlarımı sevdiklerimi bu gün görme fırsatım oldu canım babacım gülümsüyor artık oğluşumla tek ellede olsa oyun oynayabiliyor dede torun çok keyifliler allah daim etsin diyorum ttli3 şimdi dönüp ardıma baktığımda hiç hatırlamak istemiyorum o günleri yaşadığım bu olaydan nemi kaldı iz bana ÜMİDİMİ asla yitirmemek smiliyface
şimdi içimde büyük bir huzur var hala mp3 leri dinliyoruz ve çok da keyif alıyoruz kiss3

tatlıcadı ' Alıntı:
bu pazar çook yoğun geçiyor ama en güzeli vakit ayıramadığım arkadaşlarımı sevdiklerimi bu gün görme fırsatım oldu canım babacım gülümsüyor artık oğluşumla tek ellede olsa oyun oynayabiliyor dede torun çok keyifliler allah daim etsin diyorum ttli3 şimdi dönüp ardıma baktığımda hiç hatırlamak istemiyorum o günleri yaşadığım bu olaydan nemi kaldı iz bana ÜMİDİMİ asla yitirmemek smiliyface
şimdi içimde büyük bir huzur var hala mp3 leri dinliyoruz ve çok da keyif alıyoruz kiss3

istanbul toplantısında seni andık..iyilik haberlerine çok sevindik..bizi habersiz bırakma emi.. kiss3

Güzel dilekleriniz için sevgilerimi gönderiyorum...Babanızda bazı şeyler eskisi gibi olmasa da çok büyük ilerlemeler göstermiş..Daha da iyiye doğru hep beraber yürümenizi diliyorum..Aynı sıkıntıları bir daha yaşamamanız dileğiyle..

Sevgiyle kalın.. kiss3

herşey yolundayken illaki bir aksilik olucak kardeşim bu gün düğün gününü ertelediğini söyledi gerekçesi ise pek öle ipe sapa gelicek tarzda değil hayır onun düğün gününden sebeb tatil programımı değiştirdim şimdide erteledim diyerek iyice gerdi beni üstelik hafta ortasına almış günü yine hayırlı olsun dedim ama dişlerim gıcırdıyor >:( hayır önce nisandı ağustos oldu şimdide ekim allah geline sabır versin diyorum bu erkekler neden böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee >:(

kendimi çoook yorgun hissediyorum bu gün motorla beşiktaşa geçtim denizin kokusu beni öyle rahatlattıkı oh dedim şükür az kaldı tatile canım babacımda gün geçtikçe toparlanıyor allah başka kötü gün göstermesin diliyorum hergece kiss3

hayalayaz ' Alıntı:
tatlıcadı ' Alıntı:
herşey yolundayken illaki bir aksilik olucak kardeşim bu gün düğün gününü ertelediğini söyledi gerekçesi ise pek öle ipe sapa gelicek tarzda değil hayır onun düğün gününden sebeb tatil programımı değiştirdim şimdide erteledim diyerek iyice gerdi beni üstelik hafta ortasına almış günü yine hayırlı olsun dedim ama dişlerim gıcırdıyor >:( hayır önce nisandı ağustos oldu şimdide ekim allah geline sabır versin diyorum bu erkekler neden böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee >:(

senin kardeşinden bir tanede benim evde var..korkuyolaaaaar...şimdi yetiremedikleri yerde yetiriliyor, betiremedikleri yerde bitiriliyor..ama evlenince full sorumluluk onlarda olacak..tırsıklar tırsıyolaaaaar.. aa34 aa34 aa34 aa34

tatlıcadı ' Alıntı:
kendimi çoook yorgun hissediyorum bu gün motorla beşiktaşa geçtim denizin kokusu beni öyle rahatlattıkı oh dedim şükür az kaldı tatile canım babacımda gün geçtikçe toparlanıyor allah başka kötü gün göstermesin diliyorum hergece kiss3

hem manen, hemde fiziksel açıdan çok yoruldun gerçekten, çok şükür babacığın toparlanıyormuş..allah bundan sonra herşeyi aynı anda versin..sağlık, huzur ve para..bunlardan birinden biri eksik olduğu zaman, yine olmuyor..hepsini bir arada versin..ablam amiiin 96 96

canımsınız benım saol hayalayazcım iyi dileklerin için iyiki sizlerle karşılaşmışım gülümsetiyorsunuz her okuduğumda yazdıklarınızla beni o kadar ihtiyacım varki gülmeye gülümsemeye hissedebiliyorum candan sevginizi herbirinizin kiss3

[size=10pt][size=10pt]merhaba herkese bu aralar nedense çok sinirliyim herşeye parlıyorum bir tahamülsüzlük var nedense bende uyuyamıyorum geceleri sabah ise erkenden uyanıyorum ne yapmam gerek arkadaşlar 4897

bunun dışında güzel haberlerim var babacım artık elini oynatabiliyor hiç iyileşemez dedikleri elini kendi kendine kaldırabiliyor minik bir yükseliş ama çook mutlu ediyor bizleri smiliyface bu günden itibaren babama tavsiye üzerine bir bioenerji uygulaması başlayacak bayan azeri özel yağlar ve kremlerlede tedavisini sürdürecekmiş ben pek tatmin olmadım ama bioenerjı ile ilgili pek bilgim omamasından olsa gerek dileğim poz sonuç almak tabiki bakalım görelim sizlerle gelişmeleri paylaşacağım sevgiyle kalın kiss3
[/size][/size]

merhaba tatlıcadı... hismiley
gif14.gif

babanın ilerleme göstermesine çok sevindim...sabırla yapılan her şey bir şekilde mükafatını veriyor... blissy

dilerim daha güzel haberlerinide alırız çok yakında...sevgiler... super

cuori3vy0lb0am.gif

tatlıcadı ' Alıntı:
[size=10pt][size=10pt]merhaba herkese bu aralar nedense çok sinirliyim herşeye parlıyorum bir tahamülsüzlük var nedense bende uyuyamıyorum geceleri sabah ise erkenden uyanıyorum ne yapmam gerek arkadaşlar 4897

bunun dışında güzel haberlerim var babacım artık elini oynatabiliyor hiç iyileşemez dedikleri elini kendi kendine kaldırabiliyor minik bir yükseliş ama çook mutlu ediyor bizleri smiliyface bu günden itibaren babama tavsiye üzerine bir bioenerji uygulaması başlayacak bayan azeri özel yağlar ve kremlerlede tedavisini sürdürecekmiş ben pek tatmin olmadım ama bioenerjı ile ilgili pek bilgim omamasından olsa gerek dileğim poz sonuç almak tabiki bakalım görelim sizlerle gelişmeleri paylaşacağım sevgiyle kalın kiss3
[/size][/size]
insallah sende bizde babanın daha iyi günlerini görücez gelişmelerinin takipcisiyim kiss3

bioenerji ve masaj bu gün yapıldı babama ama arkadaşlar ben 3-5 kremle bu işin olacağına inanmıyorum bu tip yağlarla hiç olumlu sonuç alanlarınız varmı kardeşim çok ısrarcı arkadaşı tavsiye etmiş bayanı valla şaşkın şaşkın bakınıp duruyorum 4897

oğluşum 3 gündür babanesinde çook özledim inanırmısınız kokusu tütüyor burnuma tatile gitti yanlarına onlarda çok özlüyorlar aşkımı sevinsinler istedim oğluşumu gönderdim ama çok fenayım arkadaşlar allah kımseyi yavrusundan ayırmasın smiliyface

sgili hayalaazcım inan bilgim çok az bu konuda tereddütüm bu yönde ama bayandanda hiç poz elektrik alamadım nedense abim ısrarcı teşekür ederim güzel dileklerin için kiss3 kiss3

hayalayaz ' Alıntı:
canım benim şifacı deyince yanlış bir inancımız var..belki bilmiyorsun diye, anlatmak geldi içimden..eğer bilmiyorsan, şimdi babana anlat çünkü burada bütün iş onun katkılarıyla bitecek..biz şifacıların sorumluluğu sadece şifa enerjisini aktarmakla sınırlıdır..şifayı gerçekleştiren şifacı değildir..şifa alan ile veren kaynak arasında gerçekleşir..kaynak çok cömert..şifa dendiği zaman olanca gücüyle yağdırır..şifacı ise cömertlikle yağdırılan bu enerjiye kanal olur( içinden su akan,bir su hortumu düşün enerji şifacıdan şifa isteyen kişiye böyle akar) burada şifa alan kişinin tutumu önemlidir..akan enerjiyi ne kadar büyük bir sevgiyle kabullenirse..aktarılan enerji onun bedenindeki kendi kendini iyileştirme yeteneğini tetikler ve bir an önce iyileşir..hani mucize diye adlandırdığımız şifalar varya..işte onlar şifayı alan kişinin full kabulüyle gerçekleşir..bayandab pozitif enerji alamadıysan..başka şifacılarda var..ama önce babana sor..onun bu konuda düşündüğü çok önemli..içini ferah tut emi ablam sevgiler

sevgili hayalayazcım inan hiç bir bilgim yok bu konuda öğreniyorum bende yavaş yavaş ttli3 bu gün konuştuğumuzda o ablayla bana babamın ona güvenmediğini kendini kastığını hatta birazcıkta tembel olduğunu söyledi bana güvenir ve kendini bırakırsa daha iyi sonuç alabileceğim dedi gerçektende bu iş karşılıklı oluyormuş demek işallah güzel gelişmeler olur hepinizi çok seviyorum kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri