elbette anlatacağım ama en önemlisi inanmak ve irademizin sağlam olması gerekir butün bildiklerimi aktarıcam yanlız bu iş öyle kısa bir zamanda olacak bir şey değildir
konunun başlığı yanlış olmuş aslında..
format diyince insanın aklına ister istemez "herşeyi sıfırlamak" geliyor..
konuyu açan arkadaşımız da zaten herşeyi silmek anlamında demediğini belirtti...
"virüsleri temizlemek" deyimi kullanılsa daha doğru olurdu...
çünkü format herşeyi sildiği için kötülerin yanında iyilerin de silinmesi sözkonusu ki bunu istemeyiz...
hayatımızdan öğrendiğimiz bütün dersler tecrübeler de yokolur...
kötü olanlara da virüs veya gereksiz dosyalar denebilir...illa ki beyni bilgisayara benzeticeksek![]()
arkadaşlar benim amacım burada bir takım sıkıntıları olan arkadaşlarıma başımdan geçen daha doğrusu yendiğim hastalığımı size açıklamak o zaman ilçede yaşıyordum ve ilçe halkı beni çok seviyordu sosyal bir insandım bütün etkinliklere katılırdım ama sonradan yavaş yavaş içime sıkıntılar girdi ve sonrası yani zihnimde okadar değersiz şeyler vardı ve uyku uyuyamıyordum insanlarla konuşmak istemiyordum yani hayatım altüst olmuştu gitmediğim doktor kalmadı ve öğrendimki hastalığı ancak biz irademizle yene biliriz şimdi format konusu yani zihnimizedeki kötü anları nasıl sileriz ben yaptım inşalah sizde yaparsınız tek nokta aktıvasyonu ıle yonlendırme ve sistem modu degısme beyni beyin ile vurma yöntemiyle yapmaya çalıştım beynin pozitif özellıklerını yukselterek negatıf olanı bastırma ornek andrealin insan beyni sınırsız kapasiteye sahiptir
siz unutmuş olsanız bile, bebekliğinizde beşiğinizde kaç boncuk vardı, ne renkteydiler, anneniz size hangi ninnileri söylerdi hepsi hafızanızda mevcuttur ben sık sık nehir kenarında oturup sabaha kadar ay işığında beklerdim ve bana ne oldu diye düşünürdüm suyu izlemem sıkıntılarımı biraz düşürüyordu hatırladıkça yazarım
Ben de aynı fikirdeyim. Format atmaya gerek yok ama iyi bir virüs programı lazım sung66 . sorunlara "yoksay", "atla" diyemeyiz de. karantinaya alınmış olanlara da tahammülüm yok. en iyisi zorlamadan silecek bir virüs programı. onayi smil56
nasıl yaptınız bunu acaba?içimde (ne kadar bastırmaya çalışsamda) negatif konuşmalar yoğunlukta altedemiyorum ben.
ben espiri olsun diye yazmadım sizden birşeyde talep etmedim sadece başımdan geçenleri anlatım ve anlatmaya devam edeceğim belki bir faydam dokunur arkadaşlara
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.