bigünlük...

Ynt: bigünlük...

bu araba çok hoşuma gitti ya... 8977 cilgin897 derty aa34 s456

güzel araba hayirli olsun su an garajda durup seni bekliyor artik bizide gezdirirsin demi lütfen mlk34

inşallah. o günler yakın. derty 8977 cilgin897 s456 smileydance blissy art56art56 gogogo

xc90mv1.jpg

güzel araba mümin
buna birde LPG taktırdın mı wave
neyse ya güzelim hayali mahvetmeyelim. umarım en kısa sürede hayallerin gerçek olur hismiley

Ne lpgsi ya okadar parayla lpgemi uğraşsın.Büyük düşünün arkadaşlar kim tutar sizi. alk78

teoman_ ' Alıntı:
güzel araba mümin
buna birde LPG taktırdın mı wave
neyse ya güzelim hayali mahvetmeyelim. umarım en kısa sürede hayallerin gerçek olur hismiley

khkh56 aa34 aa34 sevincli

y789

http://nebicimhaber.orgfree.com/haber3.php

ferrariye lpg taktırtmaya çalışan adam tüm dünyada ünlü olmuştu..

aman diyeyim.. mümin kardeş.. sevincli

hiç güleceğim yoktu teoman alllah iyiliğini versin aa34

dizellere oluyormu bilmiyorum ama denenebilir. khkh56

günaydın usta nasılsın? bugün varya "yırtarım dağları, enginlere sığmam taşarım" modundayım. bugün güzel bi gün. öyle de sürecek.

sabah rapid denen elemanla işim oldu iki defa abi ikiside kodsuz işlem olurmu khkh56 beni seviyor galiba. aşık oldu bana khkh56 khkh56 khkh56 khkh56

volvo' m da çok iyi taş gibi. bu yüzden seviyorum bu arabaları...

usta hafif uykum var hafiften geriniyorum ama kafa hiç yorgun değil. bi de bu müzikler varya. harbiden çok sağlam müzikler. genelde niuv eyç yada kılasik olanlarından dinliyorum.

ama varya benim harbiden HAYATIM DEĞİŞTİ...
değişiyorda hala...

çok güzel bişey bu.
önceden aklımın ucundan geçse kovaladığım düşüncelerimi artık özgür bırakıyorum. mesela ben hiç bir forumda bu kadar uzun yazı yazmadım. ne bilim çok değişik. eskiden nşa' da (normal şartlar altında -oda sıcaklığında- ) kendime bu kadar güvenemezdim yapamam edemem diye tırsardım. bi kaç gün çalkalandım bocaladım. en sonunda lier ile biraz atıştık. incir çekirdeğini bile doldurmayacak kadar büyüktü :D bu arada buradan özür diliyorum ondan. onun defterine de yazarım birazdan. yersiz yere kırgınlık çıkarttım.

sanırım kendimi ifade edebiliyorum artık, belki tam olarak edemesemde ne bilim anlatabileceğime inanıyorum...

hacı günaydın nassın? ikilemdeyim bugün bi ürün var alsam mı almasammı diye düşünüyorum.
hacı birde bişi sölicem sana. ben geçen gece uyuyorken bağırmış çağırmışım ama hatırlamıyorum. dün akşam söylediler. yorgunluktan mı acaba? dusun smil56

bugün de kendimi iyi hissediyorum. bir de şu ürün kafama takılmasa tam süper olacak kanımca...
hadi görüşürüz ben gene gelirim kaave içmeye. super

hacı birde dün akşam eve giderken karfur da böyle bi kitap gördüm. burada da adı geçiyordu. hemen aldım.
bkbld0.jpg
bkb030fh8.jpg

otobüste gidiyorken okudum. normal de ben otobüste giderken ne gazete, ne de kitap, herhangibirşey okuduğumda anlamsızca terlemeye başlıyorum ve midem bulanıyor. ama akşam neredeyse ineceğim durağı kaçırıyordum okurken. kitabı sevdim.
yalnız bu okumaya devam ettiğim kitapların sayısını 4e çıkardı. inşallah iki haftaya hepsi biter.

bialem47da4f1b06942.jpg

bialem47da4ed8073e6.JPG

bialem47da4e5425e99.jpg

bialem47da4e113e045.jpg

bialem47da4d329d585.jpg

22222222222yp5.jpg

xanderhannameryemnu7.jpg

27133832yz1.jpg

176703main_pia09411-full.jpg

www.yeniresim.com_-_Bebek_Resimleri_48.jpg

tombul_bebek_resmi.jpg

normal_bebek-8.jpg

bebek237042810321-48bapfkwh.jpg

Glen_iki_dili_bebek.jpg

Bunlar da benden olsun...

tam_resim.php

bendende bikaçtane olsun.. smiliyface

www.yeniresim.com_-_Bebek_Resimleri_46_2.jpg

5Cfotobuyuk5C520065C13910bebek.jpg

bebek_resmi_281.jpg

bebek_aglayan.jpg

sevincli sevincli sevincli sevincli sevincli sevincli sevincli sevincli sevincli ooo67 ooo67 ooo67 ooo67 ooo67 ooo67 ooo67 benim bilgisayara kim girdi az evvel konuştu kayıt ol diye. ben kayıtlıyım buraya. noluyoruz?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri