Bir Borcum Var...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smyrna1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

smyrna1

Guest
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
3
evet bir borcum var, uzun bir zaman sessiz takipçilik, akabininde 2 sene üyelik döneminden sonra kendimi bulmamda yaşamımda çok büyük yeri olan burdaki şu an aktif olarak katkıda bulunan bulunmayan tüm dostlarıma teşekkür borcum var, aslında isterdim burda bir günlüğüm bir hatıram olsun ama tembelliğim sanal alemde de kendini gösterdi malesef..

Çok uzun bir zaman buralarda olamıycam, arada belki internet bulabilirsem, Alttaki parçada öyle alakasız işte hepinize gelsin:) Allah emanet olun iyi ki varsınız.

http://www.youtube.com/watch?v=voBJNCSi_U4

evet bir borcum var, uzun bir zaman sessiz takipçilik, akabininde 2 sene üyelik döneminden sonra kendimi bulmamda yaşamımda çok büyük yeri olan burdaki şu an aktif olarak katkıda bulunan bulunmayan tüm dostlarıma teşekkür borcum var, aslında isterdim burda bir günlüğüm bir hatıram olsun ama tembelliğim sanal alemde de kendini gösterdi malesef..

Çok uzun bir zaman buralarda olamıycam, arada belki internet bulabilirsem, Alttaki parçada öyle alakasız işte hepinize gelsin:) Allah emanet olun iyi ki varsınız.

Hayatın sana her zaman ve sadece başarı, sağlık, sevgi, mutluluk ve neşe getirmesini dilerim Smyrna.

İnternet bulduğun zamanlarda bizi habersiz bırakmayacağını umarız. Geleceğinde yepyeni sayfaların açıldığını bildiğim için bunu rahatlıkla yazıyorum, gelecek günlerin çok parlak ve aydınlık olacak.

Allaha emanet ol... Hayat hep senin çizdiğin çizgileri takip etsin...

yess, how are u today? are u ok? I hope so:), are u happy? I hope so hehe:))

okuyan varmı pek emin değilim ama uzuun bir aradan sonra herkese tekrardan merhabalar:), ilk farkettiğim değişim, cırcır böcekleriyle yalnızlığımı paylaşırken yerimden zıplamama sebep olan site müziği oldu:) bir ara üyeliğimi sildirmiştim, az önce rica ettim forum meleğimiz sağolsun tekrar üyeliğimi aktif hale getirdi:), geçen uzun süreç içerisinde hayatım gerçektendeğişti hemde baya değişti, bir çok değerli insan tanıdım, çok olmasada farklı kültürden insanlarla tanıştım, ve şunu fark ettim, gökkube bizim görebildiğimizden ibaret değilmiş gerçekten!!!

Teşekkürler canım. Seni tekrar aramızda görmekten çok mutluyum ben de... Tekrardan hoşgeldin. Şimdi neler yaptın seni göremediğimiz bu süre içinde çok merak ediyorum doğrusu...

Kocamaaaann sevgimle. ttli3

Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım atamaz ya. Birini yanında tutmayı bilemez, ama onun yokluğunu da istemez. Kaybetmeyi göze alamaz, kazanmak için de mücadele etmez. Bağlanmaya cesaret edemez, ama azat da etmez O'nu. Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir. Hani sonra çok zaman geçer savrulurlar ya, o zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine; "Ne gözümü alabildim, ne de göze alabildim...C.D.

"Ne gözümü alabildim, ne de göze alabildim hayatı ıskalamadan yaşamak için sihirli cümleyi bulmuşsun arkadaşımm..göze almalı ve hiç bir uzvunu bir yerde bırakmamalı...

tekrar hoşgeldin :D

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri