Bir de burdan bakın bakalım....

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

RenaC

New member
9
HD RANK
Katılım
16 Nisan 2010
Mesajlar
997
Reaksiyon puanı
4
Puanları
0
Profesör öğrencilerine stres yönetimi konusunda ders veriyordu.

Su dolu bir bardağı kaldırıp dinleyicilere sordu, Sizce bu su dolu bardağın ağırlığı ne kadardır?


Cevaplar 20 gram ile 500 gram arasında oldu.


Bunun üzerine profesör şöyle dedi: Gerçek ağırlık fark etmez. Bardağı elinizde ne kadar süreyle tuttuğunuza göre değişir. Eğer bir dakikalığına tutarsam, problem yok. Bir saatliğine tutarsam, sağ kolumda bir ağrı oluşacaktır.Bir gün boyunca tutarsam, ambulans çağırmak zorunda kalırsınız. Ağırlığı aynıdır ama ne kadar uzun tutarsanız o kadar ağır gelir size.


Eğer sıkıntılarımızı her zaman taşırsak, er ya da geç taşıyamaz duruma geliriz, yükler gittikçe artarak daha ağır gelmeye başlar. Yapmanız gereken bardağı yere bırakıp bir süre dinlenmek ve daha sonra tekrar tutup kaldırmaktır.


Yükümüzü arada bırakmalı tekrar tazelenip dinlendikten sonra yolumuza devam etmeliyiz. İşten eve döndüğünüzde, iş sıkıntınızı dışarıda bırakın. Evinize taşımayın. Yarın tekrar alıp taşıyabilirsiniz.

alıntı
 
Eğer sıkıntılarımızı her zaman taşırsak, er ya da geç taşıyamaz duruma geliriz, yükler gittikçe artarak daha ağır gelmeye başlar.Sıkıntıları serbest bırakmayı seçiyorum ve bu güzel paylaşım için teşekkür ediyorum.

Sıkıntılarımızı üzerimizde o kadar çok taşıyoruz ki bazen bunun farkına varamıyoruz bu yüzdende düşüncelerimiz sağlıklı olmuyor.Bende sıkıntıları serbest bırakıyorum,sıkıntılardan kurtulmayı ve rahatlamayı seçiyorum.
 
Bir sıkıntımız olduğunda onu hayatımızın her köşesine taşıyoruz, hayatımızın her anına bulaştıyoruz. Sonra ağırlıklarından kamburlaşıp iki büklüm güçsüz vaziyette kalıyoruz..Bence bir köşeye atıp tekrar yüklenmeden,kurtulalım...
Sıkıntılarımdan uzaklaşıp,rahat ve huzur içinde yaşamayı seçiyorum..

blissy
 
Güzel paylaşım.

Lütfen kendimize eziyet etmeyelim. Şimdiye kadar yeterince ettik bari bundan sonra kendimize biraz adil davranalım.

Teşekkürler.
 
Sana katılıyorum planner artık bilinçliyiz neden aynı hataları yapalım ki.....
 

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst