Ben kendimde bügun cok önemli oldugunu düsündügüm bir sey farkettim.İşi ve dolayısıyla parayı istemiyordum.Neden istemiyordum neden suanda yasadıgım kosullardan kazancım neydi ? Kendımı bır an oyleymıs gıbı dusunun ve hayalınızı bır kagıda yazın demısler ya cekım yasasında onu yaparken buldum.Bütün yasama amacımı para kazanmak ve günün birinde cok zengin olmak üzerine kurmustum.Bu yasadıgım issizlik parasızlık vb dünyamda aılemle bırlıkte herseye dayanıp katlanıp kendı dunyamızda Bir arada kaldıgımızı dusundum.Egerkı cok zengın olursam ıyı bır ısım olursa ıstedıgım kosullara kavusursam hayatımın tum amacı yok olmus olcaktı.Cunku tum yasammım boyunca cok calısıcak ve amacıma uymak ıcın yorulacak dıdınecektımBIR AMACIM VARDI .Farzedelım kı cok zengın oldum kendımı bır an oyle dusundum ve hıssetttım.Hayat bır an gozume cok sıkıcı geldı.Ustelık aılemı ve kardeslerımıde kontrol edemıcektım.Onlarda zengın olursa calısmıcak karakterlerı degısıcek farklılasacak bırbırımıze karsı davranıslar degısecektı.Ben aslında gercekten bır ıs ve onun getırcegı zengınlık para durumlarını ıstemıyorum.Cok derınlerımde bır yerlerım bunu soyluyor bana.Bunun ıcın yapmam gereklı bu benım ıcın cok onemlı yardım edermısınız.Ne tarz olumlamalar ne tarz dusunce yapısıyla bundan kurtulabılırım.