BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:)

bu yılki tüm izinlerimi kendi işim dışında başka bir iş aramakla geçirdim..neyseki izinle birlikte yılda bittiiiii ve ben bu yılın son gününde şunu öğrendimm..oradan yiyeceğim ekmeğim bitmemiş ve hala orda vereceklerim alacaklarım var..beni çağıran büyütecek olan kısmetime her geçen gün daha hazır olarak yaklaşıyorum . ama henüz hazır değilim.yada orası bana hazır değil.bugün gittiğim görüşme beni çok yorduuuu canımı yaktıııı..hayal kırıklığı yarattıııı...kendimi az gözdüm yetersiz gördümm...ama bana yeni işe girmem için zamana ihtiyacım vavr düşüncesinden kurtardıııı ..ne zamanı zaman insanların uydurmasııı.......benim kendime katmam gereken şeyler var..katmadan hazır olmadan başka yere geçmeme engel olan tüm hikmetlere, iradelere şükürler olsun..ve yeni gelen yılda kendime kattıklarımla olmam gereken yere beni kabul edecek tüm iradeler içinde şükürler olsunnn...iyiki varım, iyiki o iradeler var , ve olacakk..

bu arada ciddi olarak reikiyle ilgili kitap okudum .ve çok etkilendim..reiki eğitimi almak istiyorummm..bu çok etkin ve işime yarayan bir karar olacakk..

bugün ilk defa yeteri kadar param olmadığı için maaşım zamanında yatmadığı için çok isyan ettimmmmm..............kendim için çok önemli birşey yapacaktımm..bugün para bana lazımdııı..yarın gelmesi umrumda değillll bugün lazımdıııı...artık maddiyat hakkında ciddi çalışmalar yapma zamanııı gelddiiiii.................

ne diyeceğimi nasıl anlatacağımı bilemiyorumm...ama sizlerle güzel günlüğümle ve kendimle önemli bir gelişmeyi paylaşacağımm...

herkesin eksik yanının bir parçası bebeği olunca tamamlanırmışş..bende bir parça daha tamamlanacağımı hissediyorumm..bütünün ve benim hayrıma olsunn..yeni misafirimi sevgiyle kabul ediyorumm..onun ve kendim için ne gerekiyorsa yapacağım ..

Bir yerde okumuştum kimse hiçbir zaman dünyaya birini getirme sorumluluğuna hazır olamazmış taki dünyaya gelenee kadar..şimdi o anı bekliyorum..

bu hafta benim için çok güzel geçti..2010 da yarım kalan herşey 2011 de tamamlandı inanırmısınızz..eşimin kardeşi başka bir şehirde iş buldu ..

sayın moderatorumuz hayırlı olsun adınıza çok sevindik darısı isteyenlerin başına:)

Yüsracım olumlamamı yapıyorsun yoksa hamile misin tam olarak anlayamadım. Ancak 2. ihtimalin olmasını diliyorummmm. Eğer öyleyse çooooookkk sevindim senin adına. Her şey gönlünce olsun.

Sevgiler. actionsmile

kesinliklikle çok şanslı bir bebek... : )

Allahım sağlık sıhhat versin..

hayırlı ve de uğurlu olsunn ablacııımm...

sevgiler...

Yüsracım olumlamamı yapıyorsun yoksa hamile misin tam olarak anlayamadım. Ancak 2. ihtimalin olmasını diliyorummmm. Eğer öyleyse çooooookkk sevindim senin adına. Her şey gönlünce olsun.

Sevgiler. actionsmile

canım çok teşekkürlerr..evet olumlama gibi olmuş anlatmam..ama olumlamalarım bana bir süpriz daha girlhahayaptı ve bebek beklediğimi öğrendim..ayrıca hayatımda eksik olan şeyleri biliyorsun onlarda tamamlandı..şimdi olumlamalarımı sevgiyle gerçeğe dönüşünü izliyorum..yaşıyorum..güzel dileklerin için çok teşekkürler..sevgiler..

kesinliklikle çok şanslı bir bebek... : )

Allahım sağlık sıhhat versin..

hayırlı ve de uğurlu olsunn ablacııımm...

sevgiler...

canım çok teşekkürlerrr..Allah tüm isteyenlere nasip etsinn..sevgiler..

canım çok teşekkürlerr..evet olumlama gibi olmuş anlatmam..ama olumlamalarım bana bir süpriz daha girlhahayaptı ve bebek beklediğimi öğrendim..ayrıca hayatımda eksik olan şeyleri biliyorsun onlarda tamamlandı..şimdi olumlamalarımı sevgiyle gerçeğe dönüşünü izliyorum..yaşıyorum..güzel dileklerin için çok teşekkürler..sevgiler..

Hahaha evet mesajından belli oluyor zaten. Ararım seni konuşuruz. Bir de sesini duyayım. Çoookkk sevindim diğer gelişme için de. :))

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile

:)))))))))))))))))))))))) Tebrik ediyorummmmmmmmmmmmm Seni çok seviyorum bluegirlx!!!

Harika bir insan yeryüzünü renklendirecek... senin gibi bir annesi olması ona bunu veriyor. Geçen gün yazamadım sana. İnternete de giremedim dün hiç. Çok çok hayırlı olsun.

ayy bebeğimizzz gelioooo..çok tebrik ediyorum .

heyo heyoo..ben havalara girdim teyze olmaya çok meraklıyımdaagirlhaha.

saglıgı yerindee pozitiff bi bebek olur inşllah.gerci senin gibi annesi olucakk daha ne olsunn

Canım benim tekrar tekrar tebriklerrr :) Sağlıklı, neşeli, annesi gibi cici olsun inşallah :))

ne diyeceğimi nasıl anlatacağımı bilemiyorumm...ama sizlerle güzel günlüğümle ve kendimle önemli bir gelişmeyi paylaşacağımm...

herkesin eksik yanının bir parçası bebeği olunca tamamlanırmışş..bende bir parça daha tamamlanacağımı hissediyorumm..bütünün ve benim hayrıma olsunn..yeni misafirimi sevgiyle kabul ediyorumm..onun ve kendim için ne gerekiyorsa yapacağım ..

Bir yerde okumuştum kimse hiçbir zaman dünyaya birini getirme sorumluluğuna hazır olamazmış taki dünyaya gelenee kadar..şimdi o anı bekliyorum..

bu hafta benim için çok güzel geçti..2010 da yarım kalan herşey 2011 de tamamlandı inanırmısınızz..eşimin kardeşi başka bir şehirde iş buldu ..

Tebrik ediyorum seni arkadaşım,harika bir duygu anne olmak..Eminim mükemmel bir anne olacaksın...Minik meleğinle birlikte sevgiyle kal...

Nasıl güzel bir haber bu böyle , çok güzel ve çok heyecanlı bir dönem seni bekliyor . Gelişimi izlemek , için de sevgiyle büyütmek kadar yüce bir duygu olamaz.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .

Ola ki bir sorun olursa bana istediğin an ulaşabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

korktumm..korkularım hayatıma hakim olduu.. kendimi kaygılanırken yakalıyordum..bugün için değil yarın için değilll çok sonraları için kaygılanıyordum ister istemez..bilmediğim şey benim için korkutucu geldi ve kaygılandımm..egomm bırr bırrr bırrr beni tahrik etti..oysa aylardır benim için en doğrusunu getireceğini biliyorum diye olumlamalar yapıp tüm inancımı tazeledim..peki sonra ne olduuu...korktummm....korkarken yakaladım defalarca kendimi..çünkü hayatın tüm kontrolünü elimde tutmaya çalışırken bilmediğim şeyler beni korkuttu.. oysa düzene güveniyorum diyordumm.......

şimdi anlıyorum ki düzene daha çok güvenmeliyim..korunduğuma daha çok güvenmeliyim..korunacağımıza daha çok güvenmeliyim..

Sakin ol, derin bir nefes al, omuzlar geriye... Dik dur şöyle bir... Güven, kendine de güven, düzene de güven... ama bizi de böyle merakta bırakma.

İyi misin canım benim???

olmadıııı....yine gittiiii...

yarın iş başııı..onunla gitmiştim en son..şimdi yarın onsuz döncem..kimseye açıklama yapmak istemiyorum hatta kimseyle konuşmak istemiyorum bu konuyu..soru istemiyorum..çünkü cevabı yok..cevabı var ..düzenn..ben almam gerekn dersi almadığım için tekerrür eden bir düzen..

hayatın içine karışma vakti..karmaşada acımı kaybetme vakti..

Canım benimmm...

Şuan öğrendim. Çok üzüldümmm... Bu gibi durumlarda söyleyecek hiçbir şey yok. Üzülme, kafana takma da diyemem. Saçmalık olur. Benimle de konuşmak istemezsin diye aramadım. Kimseye bir açıklama yapmana gerek yok canım. Her şeyin en yüksek hayrına olmasını diliyorum yalnızca.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri