A
asisler
Guest
Ey ruh / Bilin altı lütfen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . hakkındaki olumsuz düşüncemin kaynağını bul.
Varlığımın her ve her bir seviyesini, tabakasını, alanını bu kaynağa yönelt.
ALLAH c.c. ın doğrusuyla onu mükemmel bir şekilde analiz et ve çöz.
Sonsuzluktan ve zamanın tüm nesillerinden gelen kaynağa bağlı her olayı ve onun uzantılarını iyileştir. Lütfen ben şimdiye gelene - ışıkla ve doğruyla, ALLAH c.c. ın huzur ve sevgisiyle , yanlış görüşlerim için bağışlanmaya ve bu hisse katkısı olan her insan, mekan, durum ve olaybağışlanmayla dolana dek bunu ALLAH c.c. ın dileğine göre yap.
Tüm bağışlayıcılıkla ve koşulsuz sevgiyle, her fiziksel,zihinsel, duygusal ve ruhsalproblemin ve DNA`mdaki kayıtlı olumsuz kaynağa bağlı uygunsuz davranışların dönüşmesine izin veriyorum.
. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . olmayı seçiyorum.
. . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . hissediyorum.
Ben . . . . . . . . . . . . . . . .`yım....
ooo tamam. İyileşti. Artık tamamlandı.
Teşekkürler ey ruh / bilinçaltı, yardımıma geldiğin ve yaradılışımın tüm ölçüsüne ulaşmamı sağladığın için... Teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler ! Seni seviyorum ve tüm nimetleri sunan ALLAH c.c. a şükrediyorum...
Varlığımın her ve her bir seviyesini, tabakasını, alanını bu kaynağa yönelt.
ALLAH c.c. ın doğrusuyla onu mükemmel bir şekilde analiz et ve çöz.
Sonsuzluktan ve zamanın tüm nesillerinden gelen kaynağa bağlı her olayı ve onun uzantılarını iyileştir. Lütfen ben şimdiye gelene - ışıkla ve doğruyla, ALLAH c.c. ın huzur ve sevgisiyle , yanlış görüşlerim için bağışlanmaya ve bu hisse katkısı olan her insan, mekan, durum ve olaybağışlanmayla dolana dek bunu ALLAH c.c. ın dileğine göre yap.
Tüm bağışlayıcılıkla ve koşulsuz sevgiyle, her fiziksel,zihinsel, duygusal ve ruhsalproblemin ve DNA`mdaki kayıtlı olumsuz kaynağa bağlı uygunsuz davranışların dönüşmesine izin veriyorum.
. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . olmayı seçiyorum.
. . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . hissediyorum.
Ben . . . . . . . . . . . . . . . .`yım....
ooo tamam. İyileşti. Artık tamamlandı.
Teşekkürler ey ruh / bilinçaltı, yardımıma geldiğin ve yaradılışımın tüm ölçüsüne ulaşmamı sağladığın için... Teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler ! Seni seviyorum ve tüm nimetleri sunan ALLAH c.c. a şükrediyorum...