Bu bir meditasyon örneği mi

Dead_LorD

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba, uzanarak gevşiyorum ve imgelemeye başlayınca tüm vücudumu hissetmiyorum bir süre sonra, sadece düşünceler kalıyor, ama inanılmaz rahatlama veriyor, derin trans ve otohipnoz olayı, ancak meditasyon örneği olamaz değil mi?

arkadaşlar merhaba, uzanarak gevşiyorum ve imgelemeye başlayınca tüm vücudumu hissetmiyorum bir süre sonra, sadece düşünceler kalıyor, ama inanılmaz rahatlama veriyor, derin trans ve otohipnoz olayı, ancak meditasyon örneği olamaz değil mi?
Meditasyon değil muhtemelen, çünkü meditasyonda zaten düşüncelerin yok edilmesi ya da konum değiştirmek için yalnızca bir şey düşünme(mantra) temel amaç.

meditasyonda derin trans yok yani?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri